20   januari   2012

Stel, je hebt een conflict met een bedrijf en je wilt graag je geld terug. Het bedrijf weigert echter het geld terug te betalen waar je recht op hebt. Hoe kan je alsnog je geld terug krijgen? Kassa laat dat zien! Voor de eerste test van 2012 gaan we naar Utrecht en Amsterdam. Daar testen we cappuccino op het station. Welke cappuccino is het lekkerst?

Zaterdag in Kassa: hoe krijg je geld terug van een bedrijf?
Je geld terug krijgen bij een bedrijf is niet altijd even makkelijk. Dat zagen we in de Belbus van 15 oktober 2011. De familie Vos bleek na de uitzending niet de enige gedupeerde te zijn. Er kwamen bij Kassa meerdere klachten binnen. Zelfs als zwart op wit door de directeur is aangegeven dat je je geld terug krijgt moet je vaak nog erg lang wachten en veel moeite doen voordat het uiteindelijk overgeboekt is. Wat moet je doen als je je geld niet terug krijgt? Kassa laat zien hoe je een bedrijf kan dwingen alsnog over te gaan tot terugbetaling.

Test: stationscappuccino
Je kent het wel. Onderweg naar het werk, familie of een dagje uit wil je op het station nog even genieten van een lekker kopje koffie. Waar haal je nou 'het lekkerste bakkie'? Kassa nam de proef op de som en ging op Utrecht CS en Amsterdam CS op zoek naar de lekkerste cappuccino! In de uitzending laten we zien waar je moet zijn voor de beste stationscappuccino.

Kassa is zaterdag om 18.55 op de buis, op Nederland 1.

Praat mee via Twitter
Krijgt u uw geld ook niet terug en bent u naar de rechter gestapt? Wat vindt u de lekkere cappuccino? Waar haalt u uw koffie? Stuur ons via Twitter uw vragen en klachten! Gebruik #KassaTV in uw tweet of klik hier om gezellig mee te discussiëren! Zaterdag niet in de buurt van de televisie? Geen nood! U kunt via deze pagina de uitzending ook live bekijken.