Beste mensen, Zijn er mensen die ook zulke ervaringen hebben met Fotosessie.com?? De grap dat je een fotoshoot hebt gewonnen van 450 euro, voor 125 euro, is totale onzin... Zo proberen zij dus geld te verdienen, want elk model krijgt een shoot voor 125 euro!! Je wordt dus voorgelogen!!! Daarnaast moet iedereen de voorwaarden goed lezen... pff.. wat een gezeik!! Er staat nog een topic hierover op dit forum, lees de vele berichten maar eens!!!! Een fotoshoot duurt 10/15 min, alle foto's zijn het zelfde, mannen krijgen veel meer aandacht en er wordt gewoon lekker gerookt.... Als je klachten hebt, probeer dan maar eens te bellen!! Je krijgt nooit reactie.. Mailen, ook niet.. Dus pas op!! Er zoveel andere leuke ECHTE fotostudio's!! Waar ze wel van kwaliteit en creativiteit (en fotograaf is toch creatief..) gehoord hebben!!! Graag jullie reactie.. ben ik de enige?



mirwes maandag 26 jul 2010, 23:16
Beste lady-aphrodite,
Het is heel simpel, geen één normale, goeie modellenbureau zal jou vragen om geld.
Een modellenbureau is geïnteresseerd in jou en niet in je geld, alleen die regel bij fotoshoot, moet je voldoende zeggen.
Misschien is het verstandig om eens een bekende modellenbureau om advies te vragen.
Google maar eens modellenbureau en bel een aantal op.
Groeten Mirjam