vragen: auto & vervoer (630)

LuxNstyle
ahh3009
ahh3009
Datum: woensdag 16 sep 2015, 14:58
Trefwoorden:
Reacties: 1
Categorie: Auto & Vervoer - Aanschaf
Bekeken: 15x

Hallo,

Heb recentelijk een setje snore killers besteld en betaald. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een maand later weer een pakketje aangezien ik een automatische maandelijkse bestelservice zouden hebben geactiveerd (weet zeker dat ik een dergelijke button nooit heb gezien laat staan aangevinkd heb).

Heb hier over geklaagd en deze service laten annuleren. Moet nu volgens hen wel de factuur van dit tweede pakketje betalen. Ben ik hiertoe verplicht? Zij zeggen van wel o.b.v. hun algemene voorwaarden.

Advies is zeer welkom

meer
Oscar van Holland auto.s
trvh
trvh
Datum: donderdag 10 sep 2015, 12:59
Trefwoorden: Oscar van Holland auto, s
Reacties: 10
Categorie: Auto & Vervoer - Garage
Bekeken: 123x

we zijn opgelicht door garage Van HOLLAND AUTO,S
ze vertelde ons dat onze auto rijp was voor de sloop . we hebben de auto daar gelaten om afgevoerd te worden naar de sloop . we kregen 50 euro er nog voor .
vervolgens bieden ze hem nu weer te koop aan , terwijl het een gevaar op de weg zou zijn . ook al zou deze weer opgekapt zijn voor de keuring .
heeft er iemand nog meer ervaring gehad met deze autohandelaar , koop in ieder geval daar niet de Daewoo met het kenteken 79-JT-GK

meer
Tilburg bastianen te Etten leur
necatiyener
necatiyener
Datum: zaterdag 5 sep 2015, 18:48
Trefwoorden: Tilburg bastianen Etten leur
Reacties: 0
Categorie: Auto & Vervoer - Garage
Bekeken: 44x

Beste mensen ik heb eind mei 2015 een audi A4 tfsi gekocht bij Tb in Etten leur voor een bedrag van 20000 euro ik ben met deze auto op vakantie gegaan op 28 -7-2015 heeft de motor van deze auto tijdens het rijden begeven . De auto is naar een audi dealer getakeld in Istanbul . Diagnose van de garage is gat in de motorblok . De garage heeft de geschiedenis van de auto laten zien de motor is eerder open geweest de olie schraap veer en nog andere zaken . De garage waar ik hem heb gekocht weet van niets Tb een brief gestuurd om een oplossing maar helaas gen resultaat inmiddels een advocaat ingeschakeld en bovag gesproken heeft iemand nog een idee hoe ik nog mijn verhaal kwijt kan groetjes .

meer
Een problemen BMW 320i te koop
supremerob
supremerob
Datum: vrijdag 4 sep 2015, 14:22
Trefwoorden: BMW, 320i, coupe, 76-JSJ-6, problemen, kopen, waarschuwing
Reacties: 12
Categorie: Auto & Vervoer - Tweedehands
Bekeken: 209x

Hallo,

via dit medium wil ik u beschermen voor een potentiele aankoop van een probleem auto. Het gaat in dit specifieke geval over een BMW 320i coupe met kenteken 76-JSJ-6. Deze auto staat te koop bij vaartland.nl

Ik waarschuw u, doe het niet!!! Ik ben zelf gedupeerd geweest na de aanschaf van deze auto. Deze auto heeft in de eerste 4 maanden nadat ik hem heb gekocht 3 maanden in de garage gestaan vanwege een scala aan problemen. Deze problemen zijn maar deels opgelost, binnen nu en 20000KM zijn er dikke onderhoudskosten in het verschiet.

De bobines van 3 cilinders zijn niet vervangen terwijl dit eigenlijk wel moest.
De auto vertoond vreemde startproblemen die zich niet altijd voordoen.

Er zijn problemen met oliedruk die optreden wanneer de auto goed warm is. Ik heb een BMW monteur gesproken die eraan gewerkt heeft, hij vertrouwd het blok en de KM stand niet. De oliedruk problemen veroorzaken nevenschade volgens hem.
Ik heb de auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf, toen ik hoorde dat hetzelfde bedrijf dat mij deze loer gedraaid had hem ook nog eens had teruggekocht. Heb ik de auto flink afgezeikt. Niks netjes in gereden etc etc. In de advertentie wordt gelogen over het aantal eigenaren, dit zijn er namelijk 3. Ik en de eigenaar voor mij waren jonge jongens die de pk's wel gebruikt hebben. De auto is trouwens ook nog eens gechipped voor extra vermogen.
De banden die erop zitten zijn geen run on flat banden die er wel onder horen te liggen.
De auto heeft 2 x schade gehad waarvan 1x zware schade. (airbag artikel nr is niet origineel van BMW fabriek gemonteerd nr)
Ik waarschuw met klem, deze auto is niet wat het lijkt!!
Daarnaast is de duurbetaalde service die vaartland u biedt buitengewoon beperkt. Ik heb gelukkig een rechtsbijstand verzekering, anders had ik heel veel uit eigen portemonnee kunnen betalen.

Hopelijk bereikt dit bericht u op tijd.
groeten Rob

meer
PostNL faalt keer op keer
lievelaura
lievelaura
Datum: vrijdag 28 aug 2015, 11:00
Trefwoorden: PostNL, pakketbezorging, postbezorging
Reacties: 6
Categorie: Auto & Vervoer - Overig
Bekeken: 60x

Hoe veel tijd ik al niet kwijt ben aan het nabellen van niet afgeleverde post en pakketten! Ik word er gestoord van. PostNL kan steeds niets doen en verwijst naar de verzender die het dan maar moet oplossen. De verzender is vaak wél klantgericht en verstuurt de bestelling opnieuw - hulde daarvoor!

Maar ik vind het schandalig dat PostNL keer op keer faalt en de verzenders daarvoor laat opdraaien. Wat gaat daar zo gruwelijk mis? En wat gaat PostNL hieraan doen??

meer
Beschadigd pakket van PostNL
sjorshijgenaar
sjorshijgenaar
Datum: woensdag 19 aug 2015, 09:52
Trefwoorden: beschadigd pakket, PostNL, verzekerde post
Reacties: 5
Categorie: Auto & Vervoer - Overig
Bekeken: 91xPostNL krijgt het voor elkaar om een omgebogen pakket te leveren waar met koeienletters opstaat "FRAGILE, Please do not bend me". Van de klantenservice krijg ik dit:

"Hi Sjors, de klacht staat geregeisteerd. Het spijt me dat de plaat niet meer bruikbaar is. Je krijt geen terugkoppeling over de klacht. In ieder geval nog een ifjne avond en ik hoop dat het in het verovlg wel goed gaat."

Want ja, het pakket is onverzekerd verzonden door de leverancier. Ik had bij dit desbetreffende pakket helemaal geen inspraak in de manier van verzending.

In hoeverre is PostNL eigenlijk verantwoordelijk voor de pakketten die haar toevertrouwd worden? En is de klantenservice niet erg makkelijk met afschuiven van een wezenlijke klacht?

meer
Automarkt24.nl uit Enschede
doberlover
doberlover
Datum: donderdag 13 aug 2015, 15:49
Trefwoorden: Automarkt24 Enschede, goederen worden niet geleverd.Mollie payments
Reacties: 3
Categorie: Auto & Vervoer - Accessoires
Bekeken: 27x

Bestel nooit iets bij Automarkt24.nl, want de bestelde goederen worden nooit geleverd. Ik heb via ideal betaald, via Mollie payments, en die doen dus zaken met een malafide handelaar. Op emails wordt gereageerd met een standaard mail, dat er zo spoedig mogelijk naar gekeken wordt, maar u raadt het al, nooit meer iets gehoord. De eigenaar Marc Aeyelts is op zijn mobiele telefoon niet te bereiken en ook de vaste lijn wordt niet opgenomen. Dus bestel er nooit iets.

meer
Atu amersfoort gesloten maar banden liggen er nog
gerardmieke
gerardmieke
Datum: vrijdag 24 jul 2015, 23:07
Trefwoorden: aTU bandenopslag sluiting
Reacties: 5
Categorie: Auto & Vervoer - Garage
Bekeken: 271x

Hallo

Ik kom er vandaag achter dat ATU zijn vestigingen in nederland heeft gesloten. Ook d vestiging in amersfoort waar ik altijd mijn banden heb opgeslagen gehad. Blijkbaar heb ik dit nieuws gemist want het is al geruime tijd bekend op internet.

Op het filiaal is geen telefoonnummer oid aangeplakt, ook is het filiaal al leeg.Het algemene nummer van vestiging amersfoort is onbereikbaar/buiten gebruik. En de website is ook niet meer in de lucht

Ik zoek contactgegevens van atu nederland of specifiek van amersfoort of iemand die mij kan helpen om in contact te komen en te achterhalen waar mijn banden zijn opgeslagen. Ik heb een contract / afhaalbon als bewijs dat ik de eigenaar ben van de winterbanden met velgen

Wie kan mij helpen en zijn er meer gedupeerden?

Bvd

gerard jousma

meer
Windmolens schadelijk?
vragenderwijs
vragenderwijs
Datum: maandag 13 jul 2015, 10:53
Trefwoorden: windmolens, geluidshinder, geluidsoverlast, laagfrequent geluid
Reacties: 11
Categorie: Auto & Vervoer - Brandstof
Bekeken: 73x

Windturbine's zijn niet geluidsarm. In de gemeenteraad gaf iemand aan dat broedgebieden van vogels worden verstoort door de windmolens. Op het internet staan vooral positieve berichten over de windmolens. Ik vind dat ook eens gekeken moet worden naar de nadelige effecten van de windmolens om tot een eerlijk oordeel te komen hierover?

Zie http://www.sciencedaily.com/releases/2015/07/150710123506.htm

Op www.jaapbusman.com staat dat windmolens niet opleveren. De VVD heeft dit nagerekend (tweede kamerlid) maar helaas heb ik hier niets meer van gehoord.

meer
Qube Parking, NIET RESERVEREN
qubeparking
qubeparking
Datum: zondag 5 jul 2015, 19:06
Trefwoorden: Qube, Parking
Reacties: 3
Categorie: Auto & Vervoer - Overig
Bekeken: 125x

Mensen, reserveer NIET bij Qube Parking om uw auto bij Schiphol te parkeren. Onderstaand is de mail die ik een avond voor aankomst van hen kreeg.
Nadien is het geld nooit teruggestort en geen reactie meer ontvangen op mijn mails waarin het verzoek om het geld (35 euro) terug te storten.
Ik ga nog uitzoeken of er daadwerkelijk een overval is geweest, zal me niet verbazen als dit gewoon niet zo is.

Bedrog en oplichterij dus van eigenaar Robert Buijtelaar. Google maar; één en al foute handel! Niet bij Qube Parking parkeren dus!!

De mail:

Geachte,

Het spijt ons vreselijk alleen afgelopen nacht zijn we helaas het slachtoffer geworden van een overval.

Momenteel is het niet exact duidelijk welke sleutels van welke kluis ontvreemd zijn en na overleg met de politie vinden we het risico te groot om nieuwe auto’s aan te nemen.

We kunnen u niet de zekerheid bieden van een veilige parkeerplek.

We gaan u zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten alleen vragen u heel even geduld te hebben aangezien alle problemen momenteel.

Met vriendelijke groet,

Qube Parking

meer