Tips gerelateerd aan:  omrekentabel buitenlands geld

Gerelateerd

vast/static IP-adres
vast/static IP-adres
Gebruikersnaam: cjaan
Level:
Datum: maandag 10 feb 2014, 14:10
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: providers, concurentie, geld, goedkoop, internet, marktwerking
Bekeken: 126x

Door wat op internet te snuffelen over een vast/static) IP adres. Kwamen we tot een vreemde conclusie. Wil je in Groningen dit hebben betekend dat je meer dan 60 € excl btw kwijt ben voor een zakelijke abonnement met veel extra's waar je niets aan hebt als zzp, terwijl in andere plaatsen waar UPC de diensten aanbied je voor een lager bedrag 1 vast IP adres kunt krijgen. Dit wordt dus door ons vreemd gevonden. Als consument zit je in het noorden dus vast aan een veel duurder abonnement dan op andere plaatsen. Er werd uitgelegd dat in het Ziggo gebied geen UPC mag aanbieden. Dus in feite is hierdoor de klant de dupe. die een hogere prijs moet betalen omdat er geen concurrentie plaats vind.

meer
geld terug acties
geld terug acties
Gebruikersnaam: elsnu
Level:
Datum: dinsdag 24 sep 2013, 22:57
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: Geld, terug, acties
Bekeken: 63x

Er wordt vaak reclame gemaakt bij aankoop van een artikel (electronica) met een geld terug actie na aankoop.
Wij hebben na aankoop van 2 Epson printers veel moeite gedaan om dat geld teruggeboekt te krijgen. Het is ons uiteindelijk niet gelukt. Dus we hebben het opgegeven.
Zijn er meer problemen op dit gebied bij jullie bekend? Doe anders eens een oproep in het programma! en vraag de kijkers of zij daar ook problemen mee hebben gehad. Dit kan natuurlijk bij alle merken voorvallen.

meer
T-Mobile pikt tegoed in
T-Mobile pikt tegoed in
Gebruikersnaam: neels001
Level:
Datum: dinsdag 12 mrt 2013, 11:45
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: tegoed, t-mobile, abonnement, wijzigen, geld, inpikken
Bekeken: 210x

Beste redactie, vanochtend stond de factuur over de afgelopen periode op de website van T-Mobile en na het bekijken ervan viel mij op dat een tegoed van EUR 210,57 was verdwenen. Dit tegoed heb ik de afgelopen 2 jaar opgebouwd omdat ik niet zo vaak belde. Op de factuur vande maand hiervoor staat het nog wél. Na een telefoontje met T-Mobile blijkt dat ik dit opgebouwde tegoed kwijt ben omdat ik kortgeleden mijn abonnement vernieuwd heb met een periode van 2 jaar. Hierdoor heb ik er ineens geen recht meer op. Het is mij nooit verteld, maar ze hebben het zomaar ingepikt. Ik vind het diefstal. Bij T-Mobile zegt men er niets aan te kunnen doen. Zijn er meer klanten met deze ervaring, mag men dit doen (er staat immers geen enkele tegenprestatie tegenover), is dit onrechtmatig? Ik ben woedend om het inpikken van dit forse bedrag. Indien nodig kan ik de facturen vande afgelopen maanden laten zien c.q. digitaal toesturen. Hierop is alleste zien.

meer
Ontslagen en de kennelijk onredelijk ontslag procedure willen starten?
Ontslagen en de kennelijk onredelijk ontslag procedure willen starten?
Gebruikersnaam: willem jansen
Level:
Datum: maandag 28 jan 2013, 10:01
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: ontslag, kennelijk, ontredelijk, kantonrechter, verdedigen, geld, besparen
Bekeken: 53x

Doe het zelf, neem geen advocaat. Er wordt veelal gedacht dat alleen een advocaat de procedure mag starten en uitvoeren (niet het geval) en dat je met een advocaat meer kans maakt (echt niet).
Wat wel zeker is, is dat je veel geld kwijt bent. De kans op succes is klein bij arbeidsrechtzaken. Als je een beetje intelligent bent, kun je jezelf verdedigen, waarom niet, je hebt nu toch tijd zat nu je werkloos bent. En het bespaart een hoop geld.
Meer info:
http://willemjansen.blogspot.nl/2013/01/u-bent-aangezegd-wat-nu.html
en
http://www.rechtswinkel.nl/antwoorden/8331

meer
NEDERLAND BESPAAR VEEL GELD TIP
NEDERLAND BESPAAR VEEL GELD TIP
Gebruikersnaam: ikdenkmetumee
Level:
Datum: zaterdag 20 okt 2012, 13:23
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: geld, voorstel, wet, nieuw, particulier, Rutte, financiën, overheid, politie, justitie, criminaliteit, crimineel, anti, witwassen, extra, bespaar, burgerzaken
Bekeken: 119x


oplossing tegen zwart geld wit wassen, en nieuw wets voorstel als toevoeging aan een bestaande wetten om justitie te helpenVraag

ik hoop, heel erg, dat u dit ook een goed plan van aanpak vind?

1 als je ZWART GELD om de 10 jaar naar een ander valuta MOET omwisselen bij de bank, dan vallen velen met zwart geld door de mand! = de oplossing?

2 preventief iemand controleren -– de wet van uitsluiting &– standaard leugen detector test bij zware deliquenten van Amerika, combineren, om dat wat nodig is, in Nederland, veel beter en sneller aan te kunnen pakken

Meer handvaten, tegen criminaliteit!!

te vinden op mijn hyves Erik-Boek.hyves.nl

1= http://erik-boek.hyves.nl/forum/5799005/nEYG/als_je_ZWART_GELD_om_de_10_jaar_naar_een_ander_valuta_MOET_omwisselen_bij_de_bank_dan_ben_val_je_door_de_mand_de_oplossing/

2= http://erik-boek.hyves.nl/forum/5799001/Ysfp/preventief_iemand_controleren_de_wet_van_uitsluiting_standaard_leugen_detector_test_Amerika/

meer
Drinkwater weggooien op advies waterleidingbedrijf OASEN
Drinkwater weggooien op advies waterleidingbedrijf OASEN
Gebruikersnaam: broekema
Level:
Datum: donderdag 2 aug 2012, 23:44
Categorie:
Antwoorden:
Trefwoorden: milieu, water, geld, besparen, gezondheid, onzin
Bekeken: 427x

Drinkwater weggooien op advies waterleidingbedrijf OASEN

In west Nederland hangen spandoeken op straat en in stations waarop mensen worden opgeroepen na de vakantie hun waterleidingen door te spoelen. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand daar ziek van is geworden, zeker niet bij monde van een waterbedrijf. Onderaan staat de aanbeveling van OASEN, goed voor 750.000 huishoudens. Elke kraan een minuut laten doorspoelen (is ongeveer tien liter water) en ook elk wc (ook 10 liter). Waarom moet je een wc doorspoelen voor 'schoon' drinkwater?

Reken even mee als we dit echt doen:

Nederland heeft ongeveer 7.5 miljoen huishoudens. Elk huis heeft laten we zeggen vijf kranen (wastafels, keuken, wc kraantje) en een douche of bad, een aansluiting voor de wasmachine en afwasmachine. Plus laten we zeggen twee WCs.

Volgen wij het advies op, dan spoelen we 100 (5x10 + 3x10 + 2x10) liter onnodig weg. Dat is 750.000.000 liter in Nederland ofwel driekwart miljoen (!) euro. Wie is hier nu gek?

--- citaat van website Oasen ---

"Terug van vakantie? Zet de kraan 1 minuut open voor vers water!

30-07-2012

Thuiskomende vakantiegangers kunnen het beste alle kranen 1 minuut door laten lopen. Oasen vraagt met een regionale voorlichtingscampagne de aandacht hiervoor van alle vakantiegangers die weer thuis komen. Na enkele weken afwezigheid is het water uit de kraan namelijk niet vers meer.

Spandoeken en posters
Oasen wil graag zoveel mogelijk terugkerende vakantiegangers wijzen op het belang van vers water uit de kraan. Vanaf 30 juli hangen er daarom meer dan 100 spandoeken door het hele voorzieningsgebied van Oasen. Ook op de NS-stations zijn posters te vinden, net als langs de snelweg A27 bij Gorinchem.

Waarom doorspoelen?
Als er tijdelijk niemand thuis is, wordt er vaak weinig tot geen water verbruikt. Het drinkwater in de leidingen in huis staat dan stil. Vooral bij warm weer heeft dit gevolgen voor de kwaliteit van het drinkwater, dat blijkt uit het onderzoek van Oasen. Hieruit bleek dat de leidingen en kranen in huis metalen (zoals koper, lood, nikkel) afgeven aan het stilstaande water. Dit heeft geen gevolgen voor de gezondheid, maar wenselijk is het niet. Als de thuiskomers 1 minuut alle kranen open zetten en de wc even doorspoelen, dan zijn de huisleidingen goed doorgespoeld en komt er weer vers water uit de kraan."

zie http://www.oasen.nl/drinkwater-thuis/Paginas/Terug-van-vakantie-Zet-de-kraan-1-minuut-open-voor-vers-water-Artikel.aspx

meer