Bestel gratis Kassa's Bel-Niet-Aan-sticker!

Bestel gratis Kassa's Bel-Niet-Aan-sticker!
Trefwoorden:
sticker, Colportage, Bel-Niet-Aan, Bel-Niet-Aan-Register 
Datum:
za 19 januari 2013, 19:07 
Categorie:
Nieuws 
Reacties:
0

Bestel gratis Kassa's Bel-Niet-Aan-sticker!
Wilt u de sticker 'Nee! Verkopers niet welkom!' sticker bestellen? Dat kan! Om de sticker te ontvangen, doet u het volgende:

Schrijf op een envelop uw eigen naam en adres. Plak op deze envelop ook een postzegel! Stuur deze envelop, in een andere envelop, naar:

VARA Kassa
Onder vermelding van stickeractie
Postbus 3000
1200 CZ Hilversum

We doen ons best u de sticker zo snel mogelijk toe te sturen. Door de enorme hoeveelheid aanvragen, kan het even duren. We vragen uw geduld daarvoor. Het is ook mogelijk hier de sticker te downloaden.

Afgelopen week heeft Mei Li Vos, Tweede Kamerlid voor de PvdA, gepleit voor een Bel-Niet-Aan Register om ongewenste verkopers aan de deur te weren.

Er is al sinds oktober 2009 een wettelijk Bel-me-niet Register. Dat is een groot succes. Inmiddels hebben ruim 7,5 miljoen consumenten hun telefoonnummer daar laten registreren. Aan ongewenste verkooptelefoontjes en colporteurs heeft Kassa vele malen aandacht besteed. Het is en blijft een bron van grote ergernis. Om te voorkomen dat colporteurs na de invoering van het Bel-me-niet Register massaal langs de deur zouden gaan, heeft Kassa in januari 2010 deze sticker ontworpen. Maar liefst 25.000 keer is die besteld. Om de vele aanvragen te kunnen verwerken, heeft de redactie van Kassa zelfs hulptroepen moeten inschakelen.

Minister Kamp van Economische Zaken ziet niets in een wettelijk Bel-Niet-Aan register. Hij raadt mensen aan een 'Bel-Niet-Aan-sticker' op hun deur te plakken. Kassa heeft daarom weer nieuwe stickers laten maken die u via onze site kan bestellen.

Reacties

Verberg reacties
Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

woensdag 21 jan 2015, 14:09

De sticker direct bij Kassa besteld en bij de bel opgehangen. Het verbaasde mij in het begin dat de verkopers/collectanten de schutterigheid hadden om toch aan te bellen en doodleuk zeiden, dit geldt niet voor ons.
Maar nu zeg ik direct dat ik er niet van ben gediend dat ze aanbellen, dat de sticker er niet voor niets hangt...

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

vrijdag 2 jan 2015, 13:35

Ik sta ook al jaren ingeschreven in het bel met niet register maar als ik dan toch gebeld word vertel ik de (meestal een dame) persoon dat ze mij niet mag bellen omdat ik een nee/nee sticker op mijn telefoon heb zitten....... De meeste zien hier de humor wel van in maar er zijn er ook bij die dit niet helemaal begrijpen. Maar toch helpt het om dit te vertellen, krijg al lang geen callcenters meer aan de lijn.

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

vrijdag 4 apr 2014, 17:22

@richard35
Lees dit eens over het bel-me-niet-register (klik hier)
Voor marktonderzoeken zou u zich kunnen uitschrijven bij onderzoekfilter.

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

vrijdag 4 apr 2014, 15:17

www.nietaandedeur.nl daar kan je tegen ik geloof 2 euro vergoeding ,groterere duidelijke stickers krijgen met daarop " collectes,wij donerenop onze eigen manier,Verkopers en geloofsovertuigers niet gewenst" hij zit bij mij aan de deur en werkt perfect

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

zondag 30 mrt 2014, 12:01

ik snap er waarschijnlijk geen bal van,
maar sta al heel lang aangemeld bij bel me niet vregister maar wordt heel vaan alsnog gebelt

adriaan2
waarschuw redactie

vrijdag 28 mrt 2014, 14:01

De sticker werkt prima. Maar niet iedereen heeft genoeg ruimte direct boven of naast de deurbel en dan doet zo'n leurder net alsof hij die niet heeft gezien. Wij hebben in ieder geval geen verkopers meer aan de deur.
Collectanten toevoegen lijkt me ook een prima oplossing. Wil je geven, dan kan je altijd wat van de bank overschrijven naar het goede doel.
Bel me niet register: Vanaf de eerste dag, ook al bij de voorloper hiervan, ingeschreven en idd geen telefoontjes meer behalve ....... van de postcode loterij. Die hebben een brutaal betonnen muur voor hun kop. Zij hebben in december de laatste waarschuwing gekregen dat hun gesprekken door ons worden opgenomen en wij een klacht zullen indienen. Of dat helpt ?????? Tot op heden hebbenze nog niet gebeld.
Wat ook veel helpt is dat wij sinds 1984 nooit meer in een telefoonboek hebben gestaan. Callcenters werken vaak gewoon een telefoonboek af om te bellen.

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

woensdag 26 mrt 2014, 12:02

De sticker is veel te klein :-(
Net nog de NUON colporteur aan de deur gehad. Hij zag de sticker pas toen ik hem vroeg of hij zij leesbril was vergeten.

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

woensdag 5 mrt 2014, 22:43

Het is te hopen, dat degene die zo tegen collectes is, er nooit gebruik van hoeven te maken. Waardering voor collectanten, die gelukkig niet zo vaak negatieve kritiek krijgen, ze lopen ook niet voor zichzelf en alle kleine beetjes helpen.
Verkopers aan de deur voor energie e.d. is heel wat anders.

wiggle46
waarschuw redactie

zondag 2 mrt 2014, 09:16

Niets helpt voor de 100%, dus heb ik de deurbel "onklaar" gemaakt. Ze moeten nu kloppen, wat je gelukkig bijna niet hoort.
Horen wij het wel, kijken uit het raam, geen postpakket , doen geen deur open.
Nog steeds na bij bel me niet te hebben aangemeld telefonisch verkoop, nemen bij 'anoniem'' de telefoon niet meer op.
Maar ze proberen nu via " de bewoners van............ En dan het adres. En ontvangen 'gerichte' reclame in de bus.
Of heb je ooit een abonnement gehad, garage geweest, of wat dan ook sturen zij reclame. Volgens bel me niet moet je ze aanschrijven, wat ik ook gedaan heb, tja ontvang nog steeds reclame, of telefonisch verkoop van krant of tijdschrift.

h19l49
waarschuw redactie

woensdag 20 nov 2013, 19:04

Graag zou ik een sticker zien met "verkopers en collectanten niet welkom" aangezien ik mij meer erger aan het laatste dan last heb van het eerste.
De tekst zou natuurlijk nog korter kunnen "geen geleur aan de deur".

keesstada
waarschuw redactie

woensdag 20 nov 2013, 11:12

Hier is het volgende op bedacht: Via de huis-aan-huiskranten wordt zo de reclame in de brievenbus gestopt.
Hoewel ik in het bel-me-niet-register sta, gisteren weer een aanbieding per telefoon, voor ca. € 25 doe je mee aan diverse loterijen en dergelijke. Prijzen auto's enz. Het bandje om niet weer gebeld te worden ontbrak.

loes63
waarschuw redactie

woensdag 9 okt 2013, 11:21

Hier net zo. Gisteren nog iemand aan de deur voor de verkoop van kliko-schoonmaak. Zij zeggen zichzelf geen verkopers te vinden.
Ik heb wel gezien hoe iemand van een energiemaatschappij op zijn hielen omdraaide toen hij de sticker zag. Dat dan weer wel. :-)

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

woensdag 25 sep 2013, 14:35

Ik heb al jaren bij de beldrukker op de voordeur een Dymo-sticker zitten met de tekst:
"Aan de deur wordt niet gekocht of gegeven, en bekeerd zijn we al".
Dit helpt prima.

Onbekende gebruiker
waarschuw redactie

zondag 8 sep 2013, 17:08

Heb al jaren zo'n sticker. Helpt weinig. De brutalen blijven aanbellen Sorry, niet gezien! je moet een sticker hebben waar water uit spuit na aanbellen.

bvandenb
waarschuw redactie

vrijdag 16 aug 2013, 13:58

Aan diverse reageerders:

Inderdaad, de verkopers hebben veelal maling aan de sticker.

Ook onze ja/nee sticker op de brievenbus tegen niet geadresseerde reclame en tegen colportage helpt vaker niet dan wel.

Laat men hier near field technologie voor inzetten! :-)
Als een 'duidelijke vooraf willen-we-niet boodschappen dis-respecterende verkoper' met zijn verplichte zichtbare pas bij een near field scanner komt die zijn producten weigert, dat ie een spray stinkbom vocht of zo over zich heen krijgt of zo.

Overigens wederom de vraag: er staat toch 250 euro (guldens, zolang terug?) boete op het wel ingooien van wat niet hoort bij een nee/nee sticker brievenbus?
Dit was jaren terug zo toen ik eens voor een politieke partij blaadjes verspreidde. Is dit nog zo, en was het al in guldens, of na de euro?

Reageren

Om te kunnen reageren dient u ingelogd te zijn.

Naar inloggen