vals positief ( 2 ) 

echtnoel
echtnoel
Foute positieve Predictor, wie nog meer?
Datum: vrijdag 11 dec 2009, 15:31
Trefwoorden: predictor, vals positief, zwangerschapstest
Antwoorden: 10
Categorie: Gezin & Gezondheid - Zwangerschap
Bekeken: 17357x

Hai, ik heb in 3 maanden tijd 6 keer een predictortest gedaan die variërend van licht streepje tot zeer duidelijk streepje allemaal POSITIEF gaven, terwijl ik 2x mijn bloed heb laten onderzoeken en 2x 0 HcG in mijn bloed had.
De eerste 4 tests heb ik op een week tijd gehad, daarna 3 maanden later nog es 2 tests, met allemaal dezelfde FOUTIEVE positieve uitslag.
Na het laatste bloedonderzoek heb ik naar Predictor gebeld en gevraagd hoe dit kan en dat begreep de dame aan de telefoon ook niet. Zij vroeg mij of ik de test nog had en of ik die voor onderzoek naar hen op wilde sturen. Dat wil ik wel doen, maar nu zit ik meteen een beetje in dubio: "Straks kan ik niet meer bewijzen dat ik zoveel tests heb".
Om extra gedoe te voorkomen dacht ik 2 tests op te sturen (van elke periode eentje), zodat ik nog wat achter de hand heb.
Mijn vraag:
Wie heeft er ook foutieve POSITIEVE zwangerschapstesten gehad? Ligt dat dan aan de test of is er iets met mijn lichaam niet oké?
Ik heb ook al een echo gehad om te kijken of ik niet een mola-zwangerschap zou hebben of een tumor op de eierstokken, maar niets van dat alles. Ik zie er gewoon gezond on-zwanger uit van binnen.
Mijn jongste kindje is nu ruim 7 maanden en ik ben nog niet ongesteld geweest na haar geboorte, er kan dus ook geen vroege miskraam zijn geweest.
Daarbij toont het bloedonderzoek dus 2x aan dat ik geen HcG verhoging heb gehad.
Wie kan mij verder helpen????


P.S. Dat de tests 99% betrouwbaar zijn gaat over het gegeven dat je ooit een negatieve uitslag kunt hebben, terwijl je toch zwanger bent. In de handleiding wordt andersom uitgesloten dat je positief wordt getest terwijl het negatief is. Die handleiding moet dus aangepast worden blijkbaar.

meer
fummetje25
fummetje25
vals-positieve kruidvat testen??
Datum: woensdag 1 sep 2010, 12:03
Trefwoorden: vals positief, zwangerschapstest
Antwoorden: 6
Categorie: Gezin & Gezondheid - Zwangerschap
Bekeken: 15458x

Hallo.

Ik heb nadat ik overtijd was, 9 positieve testen gehad van het kruidvat-merk. het gaat om de testen 2 voor 5 euro, de cassettes. Niet de dipsticks.
Ik heb 9 maal een positief resultaat gekregen, verdeeld over 9 dagen, met testen uit verschillende doosjes.
Echter bij de huisarts,bleek uit de bloedtest, dat ik helemaal niet zwanger was. en ook niet was geweest..
Ik heb op deze site inmiddels ook gelezen dat de Predictor test ook vals positief uitslaat, dit heb ik dus ook gehad.
Maar het gaat mij nu om de kruidvat testen.
Ik gebruik geen hormonen, en geen medicijnen dus het is onmogelijk dat er onterecht een HCG hormoon is gevonden in mijn urine. De testen zijn juist uitgevoerd, en zijn afgelezen binnen de tijd. Het gaat niet om indroogstrepen, maar om echte roze-kleurige streepjes.
( licht of donker).

Mijn vraag is, heeft iemand dit ook mee gemaakt???


meer