populaire vragen

operatiekosten
hawk8748
hawk8748
Datum: woensdag 14 feb 2007, 22:00
Trefwoorden:
Antwoorden: 7
Categorie: Huis & Tuin - Huisdieren
Bekeken: 2162x

Een week terug heb ik mijn hond laten operen aan een gezwel aan haar tepel klieren. De dieren arts maakte en positieve schatting van een operatie van 1 uur incl verdoving en medicatie voor 435 euro. Hiervoor zouden de gezwellen bij de tepels verwijderd worden en de eierstokken. Als er tijd over was zou men ook gelijk het overgroeid tandvlees weghalen, zodat we niet nog een verdoving hoeven te betalen.
Vanwege de hoogte van het bedrag en de leeftijd van de hond 12 jaar , moesten we even denken maar wilden het toch laten doen.  Maandagochtend gebracht en s’avonds opgehaald. De operatie had nogal tegengezeten het duurde allemaal WAT langer.
Bleek dat de operatie 2x zo lang duurde omdat ook de baarmoeder eruit moest. 1 extra uur opereren kost 325 euro. Totaal kwam de rekening op 820 euro.  Als troost werd het verwijderen van het overgroeid tandvlees niet in rekening gebracht.
Moet ik dit betalen??

meer
overboeking van vakantie
lydieslabbers
lydieslabbers
Datum: zaterdag 30 jul 2011, 22:18
Trefwoorden: salou vakantie
Antwoorden: 14
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Europa
Bekeken: 2161x

wij zijn met 10 meiden en hadden het appartement Goya geboekt bij GOGO. We hadden daarbij 2 kamers van 5-8 personen. Bij de boeking hebben wij aangegeven een appartement naast elkaar te willen hebben. Bij aankomst kreeg de helft van onze groep te horen dat ze overboekt zijn en naar een ander appartementencomplex zijn verplaatst. Dit appartementencomplex heet Arquus 4. Wij wilden echter niet gesplitst worden in twee groepen in twee verschillende appartementencomplexen. Daarom hebben wij maar genoegen moeten nemen met 4 kamers van 2-4personen in Arquus 4. We hadden geen andere keus. Het appartement was ranzig, er waren kakkerlakken en veel schimmel. Het appartement Goya zag er veel beter uit en veel ruimer en het lag ook dichter bij het centrum. We hebben dus een minder appartement gekregen dan we eigenlijk hebben geboekt en andere kamers dan wij hadden geboekt. Wat kunnen wij hier achteraf nog aan doen? een schadevergoeding? We hebben bij de GOGO-reisleiding al genoeg geklaagd maar zij hebben er verder niets mee gedaan.

meer
digtale ontvanger en home cinema system
tonijsselstein
tonijsselstein
Datum: maandag 30 mei 2011, 19:34
Trefwoorden: home cinema system, digitale decoder
Antwoorden: 24
Categorie: Elektronica & Telefonie - TV
Bekeken: 2161x

Volslagen a-technisch en ook nog digibeet stel ik de volgende vraag:
Kan ik een 2.1 home cinemasystem aansluiten op mijn tv met digitale ontvangst van Caiw (met een decoder)? En zo ja, hoe?
Ik was zaterdag bij BCC, maar ik werd niet wijzer van de verkoper daar.
En heeft iemand een aanrader welk merk/type? Sttel geen hoge eisen aan het geluid (ben al op leeftijd, dus hoor dat toch niet meer zo). Eenvoud is voor mij het belangrijkst en dat het goed werkt natuurlijk!

meer
Enten kat
liekie
liekie
Datum: zondag 31 okt 2004, 10:34
Trefwoorden:
Antwoorden: 12
Categorie: Gezin & Gezondheid - Medicijnen
Bekeken: 2160x

Toen wij afgelopen week onze jongste kater hebben laten castreren vroeg onze dierenarts waarom wij onze katten niet ieder jaar laten inenten. Onze jongste kat is een raskat en bij de cattery waar we hem vandaan hebben zeggen ze dat ieder jaar enten helemaal niet nodig is en dat het nog niet eens goed is voor de gezondheid. Kan iemand mij hierin adviseren. Groet Liekie

meer
westerhavengroep save?
losgoed
losgoed
Datum: woensdag 29 apr 2009, 11:48
Trefwoorden:
Antwoorden: 10
Categorie: Geldzaken & Recht - Beurs & beleggen
Bekeken: 2160x

De firma eco-sure heeft na een inval van de fiod een naams verandering ondergaan en werd Smid en Koopman vastgoedinvesteringen. Na negatieve publiciteit is dit de westerhavengroep geworden. Participanten kunnen investeren in onroerendgoed gebouwd in Polen en Roemenie. Mijn vraag is deze; wie heeft, net zo als ik, slechte ervaringen met deze firma en het idee aan het lijntje gehouden te worden. Dit met beloftes die niet nagekomen worden en uitgestelde of niet ontvangen betalingen. Graag reactie

meer
je rijdt op de snelweg en komt ineens in een mistbank terecht, zicht 0,00 wat is te doen,
samia
samia
Datum: zaterdag 26 nov 2011, 07:47
Trefwoorden: Auto, dichte mist, snelweg, onderweg, slecht weer
Antwoorden: 9
Categorie: Auto & Vervoer - Overig
Bekeken: 2160x

Er zij veel ongelukken gebeurd vanwege dichte mist, stel voor je rijdt op de snelweg en ineens kom je in een dichte mistbank terecht waar je echt niets meer ziet 0,00 zicht, hoe kun je hier ongelukken voorkomen, want je rijdt op straat en weet eigenlijk niet meer waar naar toe, je ziet alleen nog maar mist, alles om je heen is wit (grijs) ok, afremmen en langzam rijden maar welke kant op, blijven staan maar waar??? afgaan waar na toe??? snelweg heeft ook bochten
dus recht vooruit en wachten tot dat je eruit bent??? alles werkt niet echt,
hier zijn de ongelukken toch al voor programmeerd,
maar wat moet je echt doen, langsam rijden, maar waar naar toe als je niets meer ziet, je weet ook niet of een ander auto voor je rijdt, dus???????

meer
wao en vakantiewoning verhuren
auau
auau
Datum: dinsdag 28 jan 2014, 17:48
Trefwoorden: wao en neveninkomsten van vakantiehuis
Antwoorden: 15
Categorie: Geldzaken & Recht - Sociale Verzekeringen
Bekeken: 2160x

Met een wao uitkering (80%) mag je een vakantiehuis (uit een erfenis) hebben. Mag je, om de vaste lasten van dit huis te dekken, dit huis af en toe verhuren? Moet je dit opgeven bij het uwv?

meer
borg niet terug gekregen
schrover
schrover
Datum: dinsdag 15 jul 2014, 18:42
Trefwoorden: borg huur
Antwoorden: 10
Categorie: Geldzaken & Recht - Huren/Kopen
Bekeken: 2159x

De verhuurder van de kamer van mijn dochter weigert de borg (440 euro) terug te storten nu wij het contract hebben opgezegd (en aan alle voorwaarden hebben voldaan). Wij hebben de kamer gehuurd via Maxx vastgoed (waarvoor we ook 440 euro bemiddelingskosten hebben moeten betalen) in de hoop dat dat een garantie bood tegen louche verhuurders. De medewerker van Maxx vastgoed meent dat hum bemiddeling ophoudt op het moment dat het contract is getekend. Ze kunnen dus weinig dus, in hun optiek, nu de verhuurder weigert de borg terug te betalen. Hoe krijg ik mijn borg terug? De verhuurder reageer niet.

meer
witte broek
riek verberne
riek verberne
Datum: woensdag 25 jun 2014, 15:43
Trefwoorden:
Antwoorden: 8
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2159x

door de zadel van mijn fiets is mijn witte broek zwart geworden van alles geprobeerd is niet schoon te krijgen heeft iemand een tip

meer
Vind ik leuk (Incredimail)
mjvanderwerf
mjvanderwerf
Datum: donderdag 22 aug 2013, 11:37
Trefwoorden: vind ik leuk, incredimail
Antwoorden: 17
Categorie: Computers & Internet - PC
Bekeken: 2158x

L.S.,
sinds vanmorgen krijg ik als ik een nieuwe uit-mail (met Incredimail) ga maken, in de ruimte voor het in te voeren bericht, linksboven een rechthoek met daarin de bekende opgeheven duim en de tekst "Vind ik leuk" .
Welnu, ik vind dat helemaal niet leuk !
Hoe krijg ik dat weg ?
Groeten,
MJ.

meer