populaire vragen

ikstapover.nu
famke
famke
Datum: zaterdag 12 nov 2011, 11:56
Trefwoorden:
Antwoorden: 33
Categorie: Huis & Tuin - Energie / Stroom
Bekeken: 2479x

Beste lezers,

Heb niet echt een vraag maar meer een opmerking.Het volgende: op 13 september werd ik gebeld door essent of ik over wilde stappen. Dat doe ik maar was altijd jaren klant bij essent nooit geen klachten maar vorig jaar over gestapt naar de nuon maar was niet tevreden over nuon dus overstappen. 2 dagen later ligt het contract in huis hoor niets meer van essent. Tot van de week er zomaar geld van mijn banknummer is afgeschreven tot mijn verbazing ook nog € 10.00 meer dan ik aan de nuon betaalde. Ik had ook nog duidelijk aangegeven dat ik nu alleen woon dus er minder verbruikt zou worden. Was van essent wel zo netjes geweest om mij een brief te sturen met het bedrag wat ze gaan afschrijven en op welke datum en zeker niet te vergeten klantnummer.

Doordat ik ging overstappen had ik recht op een kado leuk!!! Ik heb gekozen voor € 150.00 gestort op mijn rekening dat zou binnen 2 week gebeuren. Staat ook in het contract en het zou gestort worden door ikstapover.nu
We zijn nu 2 maand verder en wat denk je er is nog niets gestort. Dus ik gisteren maar eens even gebeld deze mevrouw vond het vreemd en noteerd wat gegevens van mij en zegt ik bel u terug en wat denk je ....... juist ja nog niet terug gebeld.
Het is zeker heel moeilijk om geld te storten op iemand zijn rekening als ik bij essent eens te laat betaal komen er gelijk kosten over heen. Maar ik als nieuwe klant die recht heeft op € 150.00 weten ze niet hoe ze dat moeten storten. Heb nu wel een hele vieze smaak in mijn mond en ben benieuwd of ik het nog krijg.

Dus essent als je dit leest wil je er even voor zorgen dat het van de week op mijn bank staat. Alvast bedankt!!!

Fijn weekend!
Famke

meer
Iphone koptelefoon defect
mayoz
mayoz
Datum: donderdag 26 nov 2009, 19:28
Trefwoorden: koptelefoon, iphone, defect, t-mobile, reparatie, hoge kosten, apple
Antwoorden: 10
Categorie: Elektronica & Telefonie - GSM's / mobieltjes
Bekeken: 2478x

De koptelefoon van mijn iphone 3G is na 1 maand stuk gegaan. Ik kon mensen horen, maar mensen hoorden me niet meer.
Ik kon de koptelefoon gratis bij de t-mobile in de stad vervangen. Na een week(bestelling), was deze binnen. Ik kwam er daarna achter dat de nieuwe koptelefoon het probleem niet verhielp. Het telefoon moest ik dus ter reparatie aanbieden.

Vandaag kreeg ik een brief van t-mobile dat de koptelefoon het door "vochtigheid" niet meer deed en dat de kosten voor reparatie en onderzoek ongeveer €300 bedragen.

Ik weet hierbij dat de koptelefoon het wel doet als je het maar voor de "helft erin stopt. Dit leek me dus een loscontact.

Volgens de klantenservice van t-mobile zit er een chip in de telefoon die verkleurt als deze vochtig wordt.

- Kan de telefoon van binnen "vochtig"worden terwijl deze nooit in een plas water gevallen is, of water eroverheen gemorst is of de telefoon ook niet door regen is gebruikt.

- Kan de "chip" maar voor de helft defect raken door vochtigheid?
Zijn ze zo makkelijk van af door op deze manier het defect zijn van de koptelefoon op mij af te schuiven?

- Kan ik hier iets aan doen?

meer
beschadiging keramische kookplaat gevaarlijk??
saskiavandam
saskiavandam
Datum: zaterdag 23 feb 2013, 18:34
Trefwoorden: beschadigde keramische kookplaat
Antwoorden: 6
Categorie: Levensmiddelen & Voeding - Koken
Bekeken: 2478x

bij een ondeugdelijk pan, is aan de onderzijde een stuk emaille losgelaten en hierdoor heeft de keramische kookplaat schade opgelopen in de vorm van diepe krassen in de bovenlaag.( Om nog maar niet te spreken van de vlam in de pan situatie)
Is de keramische kookplaat nog veilig?
Is de verkoper van de pan aansprakelijk?

meer
sterretje in voorruit
daanjens
daanjens
Datum: dinsdag 6 apr 2010, 16:34
Trefwoorden:
Antwoorden: 25
Categorie: Auto & Vervoer - Onderhoud
Bekeken: 2477x

klopt het dat je no claim vervalt als je een sterretje in je voorruit laat repareren

meer
Teveel betaald voor reparatie???
ikhebeenvraag
ikhebeenvraag
Datum: dinsdag 12 jul 2011, 12:00
Trefwoorden: macbook, apple, laptop, defect, trackpad
Antwoorden: 5
Categorie: Computers & Internet - Laptop
Bekeken: 2477x

Beste allemaal,

Ik zit met een vraag:

Mijn trackpad van mijn laptop(Macbook Pro) functioneert niet goed, daarom ben ik naar Xando(Apple Premium Reseller) gegaan en die hebben mijn laptop naar CARD Services in Zwolle gebracht. Dit is een Apple Authorised Service Provider.

Nadat ze een nieuwe "topcase kabel" in mijn laptop hebben geplaatst is mijn laptop teruggebracht naar Xando waar ik hem weer heb opgehaald en ongeveer €100,- moest aftikken.

Eenmaal thuis kom ik er achter dat het probleem nog steeds niet is verholpen. Ik dus terug naar Xando en zij hebben hem weer naar CARD Services gebracht.

Ik krijg net een belletje dat deze reparatie €242,- gaat kosten omdat nu opeens de hele "topcase" vervangen moet worden. In de prijsopgave staat ook dat er uit coulance geen arbeidsloon wordt gerekend.

Totaal is het dus bij elkaar €342,- terwijl het mij eigenlijk €242,- zou moeten kosten aangezien de eerste reparatie mijn probleem niet heeft opgelost.

Wat moet ik nou doen? Moet ik akkoord gaan ?
Ze berekenen deze keer geen arbeidsloon....
Of is het reparatiecentrum nalatig geweest omdat zij niet hebben gechecked of tijdens de 1e reparatie het probleem wel is opgelost?
Zou ik die €100,- misschien terug kunnen krijgen?

Wie heeft hier ervaring mee?

Bedankt voor uw tijd.

meer
verstopping standleiding
ruitermrde
ruitermrde
Datum: zondag 17 jun 2007, 20:45
Trefwoorden:
Antwoorden: 12
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2477x

Beste experts,
Ik woon op de eerste verdieping van een koopflat met boven mij nog 3 verdiepingen. Afgelopen weken is een tweetal keren de Riool Reinigings Service (RRS) langsgeweest om een ontstopping te verwijderen die zich in de standleiding bevond.De eerste keer bevond de verstopping zich in de standleiding tussen de woning van mijn bovenburen en mijn eigen woning. Omdat mijn bovenburen op vakantie waren en er bij mij lekkage via het plafond optrad, heb ik de RRS gebeld en de kosten betaald van het ontstoppen.De tweede keer bevond de verstopping zich dieper in het liggende gedeelte van de afvoer buiten mijn woning en heb ik wederom de RRS moeten bellen om de verstopping te verwijderen. Ook deze keer heb ik de kosten betaald.Ik heb daarop de VVE verzocht de door mij gemaakte kosten aan mij terug te betalen. De VVE is echter van mening dat ze dat niet hoeven te doen omdat zij vinden dat 'de veroorzaker' moet betalen. Het probleem is nu juist dat 'de veroozaker' niet is aan te wijzen. Al mijn bovenburen ontkennen dat ze zaken door het toilet spoelen die er niet in thuis horen (terwijl er toch diverse tampons en maandverbanden uit de afvoer kwamen).
Mijn vraag is nu: bij wie moet ik zijn om de door mij gemaakte kosten te claimen? Het kan toch niet zo zijn dat wanneer mijn bovenburen zaken door het toilet spoelen die een verstopping veroorzaken, ik steeds voor de kosten kan opdraaien.
Met vriendelijke groet,
Miro de Ruiter

meer
Verkleuring tegels terras
djodjo
djodjo
Datum: maandag 13 okt 2008, 21:35
Trefwoorden:
Antwoorden: 3
Categorie: Huis & Tuin - Tuin & Balkon
Bekeken: 2477x

Geachte mevrouw, mijnheer,
Eind april dit jaar hebben wij een terras aangelegd in onze achtertuin. Bij het leggen van het terras zagen wij al dat een aantal passtukjes verkleurd waren, echter in juni van dit jaar begon de rest van het terras ook te verkleuren. De zwarte betontegels zijn inmiddels niet meer zwart maar hebben ze dezelfde grijze kleur als de standaard stoeptegel, wat absoluut niet meer mooi staat in onze tuin.
Wij hebben onlangs de leverancier hier op aangesproken, echter deze wijst alles van de hand. Het stond immers in alle folders dat de zwarte tegels konden verkleuren. Deze folders hebben wij nooit gezien en ook heeft niemand ons hier op gewezen bij de verkoop.
Heeft iemand tips om de verkleuring tegen te gaan en/of de orginele kleur terug te krijgen? Of heeft iemand een tip om de tegels door de verkoper te laten vervangen of de verkoper voor deze kosten op te laten draaien?
Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,Danny en Jolinde

meer
Is het normaal dat je zo lang moet wachten op terugbetaling?
jessicak
jessicak
Datum: zondag 26 aug 2012, 19:55
Trefwoorden: vooraf betalen, terugbetalen, rekeningnummer
Antwoorden: 39
Categorie: Geldzaken & Recht - Betalen
Bekeken: 2477x

Op vrijdag 17 augustus zag ik leuke schoenen bij Dolcis. Helaas hadden ze mijn maat niet op voorraad maar ze konden ze bestellen en dan zouden ze de dinsdag erop er zijn. Ik gaf aan dat ik ze wilde bestellen. Ik moest dan wel het hele bedrag al vooraf betalen. Ik vond dat al wat vreemd, betalen in de winkel voor iets wat ik nog niet had, maar ach, ik wilde de schoenen zo graag. Dus ik ging akkoord. Toen kreeg ik dinsdag een mail: ze waren niet leverbaar, dus moest ik mijn bankgegevens doorgeven en ze zouden het bedrag terugstorten, na 10 dagen!
Dat vind ik idioot. Sowieso dat ik mijn bankgegevens moet doorgeven, maar ook nog eens dat ik 10 dagen moet wachten. Ik heb dus voor iets betaald wat ik niet heb gekregen en zij ontvangen leuk rente op mijn betaalde bedrag. Als ze dit met meer klanten doen is dit lekker verdienen voor ze. Ik kon niet naar de winkel om mijn geld terug te krijgen, terwijl ik daar toch echt betaald had. Eerder terugbetalen ging ook niet, dat was een zaak van de financiële afdeling en daar hadden ze geen contact mee...
Vinden jullie dit een normale gang van zaken?

meer
de dracaena (marginata) verliest blad
marco800
marco800
Datum: zondag 16 okt 2005, 13:32
Trefwoorden:
Antwoorden: 9
Categorie: Huis & Tuin - Tuin & Balkon
Bekeken: 2476x

Hallo ik ben in het bezit van 3 dracaena (marginata) planten.
Echter elke ochtend is het blad van een van de planten zo geel geworden dat ik ze er zo af kan halen.
Wat kan dit zijn is dat normaal komt het door de tijd van het jaar en waarom is het er maar 1 van de 3. Wie kan me helpen en een advies geven wat ik er mee moet doen.
Groet Marco

meer
stille laptopkoeler
malhy2
malhy2
Datum: zondag 22 aug 2010, 01:24
Trefwoorden: laptop koeler laptopkoeler
Antwoorden: 13
Categorie: Computers & Internet - Laptop
Bekeken: 2476x

Hallo,

Mijn laptop maakt tijdens het spelen van spelletjes nogal veel geluid omdat de fan op maximaal draait.
Soms is dit zelfs niet voldoende en schakelt de laptop uit om schade te voorkomen.
Ik heb hem al schoongemaakt van binnen maar ik zit dte denken om een laptop koeler aan te schaffen.
Alleen wil ik niet dat deze koeler net zo veel geluid maakt als de laptop zelf dan wordt ik er niet wijzer van.
Wie kan mij vertellen wat een stille laptopkoeler is??

Gr ed

meer