populaire vragen

huurhuis opgelverd met tuin met bouwafval
patriciastuart
patriciastuart
Datum: woensdag 23 mei 2012, 09:54
Trefwoorden: bouwafval tuin aarde woningbouwvereniging
Antwoorden: 7
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2248x

Hoi!

Wij wonen sinds 1 maart in ons nieuwe huurhuis. het huis is net opgeleverd en dus nieuw. Nu komt het pinksterweekend er aan en wilden we dus de tuin aanpakken. Volgens de regels is de tuin klaar opgeleverd met aarde en een terras. Alleen als ik de aarde zo bekijk, lijkt het eerder op bouwafval. Er zitten stenen in, kapotte dakpannen (die erg scherp zijn!), maw ik zal dat moeten afgraven, weg moeten laten halen en nieuw zand of aarde er in moeten doen. ik weet dat ik recht heb op 10kub zand/aarde, alleen om de oude grond weg te laten halen moet ik de gemeente gaan betalen! Ik betaal 930 euro huur per maand, het lijkt me niet dat ik dat dan ook nog eens een aantal 100den euros moet betalen om alleen mijn tuin klaar te maken zodat ik het mooi kan maken?? Ik verwacht niet van de woningbouwvereniging om mijn tuin af te maken, maar ik mag toch wel verwachten dat de tuin basisklaar is? De wbv heeft mij laten weten dat de tuin opgeleverd is met terras, pad en aarde? Alleen het is niet echt aarde wat in mijn tuin zit aangezien het vol met zand, stenen en dakpannen zit.
ik hoop dat iemand mij kan vertellen waar ik recht op heb en hoe ik dit het beste aan kan pakken.. alvast bedankt!

meer
brandstofverbruikl
meisie
meisie
Datum: vrijdag 22 mei 2009, 22:15
Trefwoorden:
Antwoorden: 17
Categorie: Auto & Vervoer - Brandstof
Bekeken: 2247x

Hoe kan ik het beste meten hoeveel mijn auto verbruikt aan benzine.
Want als ik het icoontje zie in mijn  auto dat ik moet gaan tanken, hoelang (hoeveel km ) kan ik dan nog rijden? Toyota yaris.
 

meer
Overschrijven te-naamstelling
wallia
wallia
Datum: dinsdag 11 jan 2011, 13:45
Trefwoorden:
Antwoorden: 15
Categorie: Auto & Vervoer - Scooter / bromfiets
Bekeken: 2246x

Twee jaar geleden onze Spartamet verkocht, maar de persoon die het heeft gekocht wil de tenaamstelling niet wijzigen (heeft geen tijd om naar het postkantoor te gaan!)Niets heeft geholpen (e-mails, aangetekende brieven en zelfs de politie is daar aan de deur geweest) Nu moeten we d.m.v schorsing aangeven dat het niet meer in ons bezit is. Willen we een proces beginnen, dan gaat dit ons 750 euries kosten (voor een brommertje dat nog niet eens 50 euro meer waard is) Weet iemand soms een andere oplossing, om hier vanaf te komen?

meer
tandartsrekening ziek en toch betalen
anneke61
anneke61
Datum: woensdag 12 mei 2010, 13:27
Trefwoorden: tandarts, rekening ondanks ziekte.
Antwoorden: 22
Categorie: Gezin & Gezondheid - Overig
Bekeken: 2246x

Vorige week moest ik een bezoek aan tandarts en mondhygiëniste wegens ziekte afzeggen. Dit kon ik pas op dezelfde ochtend doen omdat er de vorige dag nog niets aan de hand was.
Groot is mijn verbazing dat ik nu een rekening krijg van 60 Euro omdat ik niet 24 uur van te voren heb afgezegd.
Maar ik ben niet paranormaal begaafd dus wist niet eerder dat ik ziek zou worden. Maar dit is geen reden om de rekening in te trekken ik moet betalen. Ik vind dit erg vreemd.

meer
iPad zonder G3-voorziening
aukesikma
aukesikma
Datum: maandag 23 jul 2012, 14:04
Trefwoorden: iPad zonder G3
Antwoorden: 6
Categorie: Computers & Internet - Laptop
Bekeken: 2246x

Ik heb een iPad, zonder G-3- voorziening, waardoor ik buiten het bereik van Wifi geen contact kan maken met het internet.

Hoe is dit het voordeligst op te lossen met mijn huidige iPad?

meer
operatiekosten
hawk8748
hawk8748
Datum: woensdag 14 feb 2007, 22:00
Trefwoorden:
Antwoorden: 7
Categorie: Huis & Tuin - Huisdieren
Bekeken: 2246x

Een week terug heb ik mijn hond laten operen aan een gezwel aan haar tepel klieren. De dieren arts maakte en positieve schatting van een operatie van 1 uur incl verdoving en medicatie voor 435 euro. Hiervoor zouden de gezwellen bij de tepels verwijderd worden en de eierstokken. Als er tijd over was zou men ook gelijk het overgroeid tandvlees weghalen, zodat we niet nog een verdoving hoeven te betalen.
Vanwege de hoogte van het bedrag en de leeftijd van de hond 12 jaar , moesten we even denken maar wilden het toch laten doen.  Maandagochtend gebracht en s’avonds opgehaald. De operatie had nogal tegengezeten het duurde allemaal WAT langer.
Bleek dat de operatie 2x zo lang duurde omdat ook de baarmoeder eruit moest. 1 extra uur opereren kost 325 euro. Totaal kwam de rekening op 820 euro.  Als troost werd het verwijderen van het overgroeid tandvlees niet in rekening gebracht.
Moet ik dit betalen??

meer
ruilen dekbed
yvonne13
yvonne13
Datum: donderdag 7 feb 2013, 10:43
Trefwoorden:
Antwoorden: 30
Categorie: Huis & Tuin - Slaapkamer
Bekeken: 2246x

Afgelopen week heb ik 2 dekbedden 4 seizoenen 240x220 gekocht bij Slaaptotaal. Het ene dekbed hebben we uit de verpakking gehaald en nu bleek dat als je ze allebei in de hoes wil doen, dit niet echt goed past. Mijn zoon vond het dus niks en ik wilde er 1 ruilen voor een enkel dekbed 240x220. Toen ik Slaaptotaal belde kreeg ik al meteen te horen dat er niet geruild kon worden om hygiënische redenen. Ik meldde dat het andere dekbed niet uit de verpakking is geweest. Dat maakte niet uit ze mochten het niet terugnemen. Dit staat ook op de balie volgens mevrouw en op de verpakking. Wel het staat dus NIET op de verpakking en bij de balie zou ik het niet weten. Ik zei waarom zijn we daar niet op gewezen dat het produkt niet geruild mag worden. Dat was niet nodig want het stond bij de balie vermeld. Ik heb niets gezien en het is toch een kleine moeite om een klant erop te wijzen dat dit niet geruild of teruggebracht mag worden. Bij Slaaptotaal kan je dus niets ruilen of terugbrengen!!!!!! Ik vind dat ze de klant erop moeten wijzen dat dit niet kan. Wat met ik nu doen???

meer
Afvoerontstopper
onlijn
onlijn
Datum: dinsdag 11 apr 2006, 09:13
Trefwoorden:
Antwoorden: 15
Categorie: Huis & Tuin - Badkamer
Bekeken: 2245x

Heb nu twee producten in huis die de afvoer echt niet hebben ontstopt. Ik denk zelf dat Fifax het enige is dat me nu nog van de verstopping af kan helpen. Wat is jullie ervaring?

meer
geen water in reservoir van condensdroger siemens siwaterm 7400
hamo
hamo
Datum: zondag 3 jun 2007, 22:12
Trefwoorden:
Antwoorden: 10
Categorie: Elektronica & Telefonie - Overig
Bekeken: 2245x

Mijn wasdroger siemens siwatherm 7400 serie IQ (7 jaar oud) droogt goed, maar het condenswater komt, sinds vandaag, niet in het waterreservoir terecht maar ligt onder in de machine. Ik vond het linksbeneden achter het filter.  Laatste tijd was het condenswater in het reservoir erg "stoffig". Hoe los ik dit op/is dit (nog) zelf te verhelpen?
Hoor graag bvd
Hans

meer
aankoop electrische fiets
elfa
elfa
Datum: zondag 14 mrt 2010, 20:26
Trefwoorden: Electrische fiets, voor-en nadelen, raleigh epower
Antwoorden: 7
Categorie: Auto & Vervoer - Fiets
Bekeken: 2244x

wij 68-70jaar willen een electrische fiets kopen.We hebben AOW dus kunnen geen dure fiets kopen.Wie heeft ervaring met de raleigh epowerfiets van 1649.=voor 1300.=
Heb kunstknie en rugklachten.graag voor-en nadelen ?graag reactie! bedankt

meer