populaire vragen

Mail
richard83
richard83
Datum: zondag 3 jan 2010, 14:27
Trefwoorden:
Antwoorden: 23
Categorie: Computers & Internet - PC
Bekeken: 2166x

Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'mail.home.nl', Server: 'smtp.home.nl', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10013, Foutnummer: 0x800CCC0E

Dat krijg ik steets in beeld! Ik kan dus geen mail verzenden.

Gr Richard

meer
operatiekosten
hawk8748
hawk8748
Datum: woensdag 14 feb 2007, 22:00
Trefwoorden:
Antwoorden: 7
Categorie: Huis & Tuin - Huisdieren
Bekeken: 2166x

Een week terug heb ik mijn hond laten operen aan een gezwel aan haar tepel klieren. De dieren arts maakte en positieve schatting van een operatie van 1 uur incl verdoving en medicatie voor 435 euro. Hiervoor zouden de gezwellen bij de tepels verwijderd worden en de eierstokken. Als er tijd over was zou men ook gelijk het overgroeid tandvlees weghalen, zodat we niet nog een verdoving hoeven te betalen.
Vanwege de hoogte van het bedrag en de leeftijd van de hond 12 jaar , moesten we even denken maar wilden het toch laten doen.  Maandagochtend gebracht en s’avonds opgehaald. De operatie had nogal tegengezeten het duurde allemaal WAT langer.
Bleek dat de operatie 2x zo lang duurde omdat ook de baarmoeder eruit moest. 1 extra uur opereren kost 325 euro. Totaal kwam de rekening op 820 euro.  Als troost werd het verwijderen van het overgroeid tandvlees niet in rekening gebracht.
Moet ik dit betalen??

meer
autoverzekering
mkp
mkp
Datum: donderdag 23 dec 2010, 20:27
Trefwoorden: autoverzekering
Antwoorden: 7
Categorie: Auto & Vervoer - Overig
Bekeken: 2166x

In 2007 mijn eerste autoverzekering afgesloten voor 3 jaar,
werd elk jaar iets goedkoper. In 2010 komt de autoverzekering en is voor de casco volledig 112 % omhooggegaan, en voor de aansprakelijkheid 38 %. Ik ga bellen en krijg als antwoord: er is een enbloc verhoging geweest in 2010 en dat kan fors oplopen. Ik krijg bij de verzekering geen antwoord op de vraag: hoeveel % kan en mag een enblock verhoging zijn. Er zal toch wel een richtlijn zijn.

meer
hoe het huurhuis opleveren?
ashley2
ashley2
Datum: zaterdag 18 dec 2010, 15:55
Trefwoorden:
Antwoorden: 81
Categorie: Geldzaken & Recht - Huren/Kopen
Bekeken: 2165x

Hallo,

Zit met een probleem.Mijn schoonvader is overleden en heeft 40 jaar een huurhuis gehad. Deze woning wordt nu verkocht door de woningstichting en zij stellen als eis, dat wij als nabestaanden de woning verkoopklaar moeten maken. Waaronder behang aftrekken en gaten dichten alles moet gaaf zijn, zelfs de stopkontakten en zo kregen we een hele waslijst en eerst komt er een makelaar kijken en die zegt dan welke gebreken wij moeten herstellen. Wie heeft er enig idee, wat we moeten doen?

Groetjes Ashley2

meer
waterschap belasting
wea
wea
Datum: donderdag 31 okt 2013, 18:25
Trefwoorden: dubbele belasting waterschap
Antwoorden: 5
Categorie: Geldzaken & Recht - Belastingen
Bekeken: 2164x

Goeden avond, mijn is Wea,

Ik heb een vraag over waterschap belasting, mijn Ouders zitten sinds 1 Mei in een verpleeghuis, maar ze moeten nog steeds waterschapsbelasting betalen over hun oud adres, ik heb contact op genomen met het hefpunt in Groningen en daar kreeg ik te horen dat de belasting loopt van 1 januari t/m 31 december. En dat per 1 januari 2014 dit wordt gestopt. Waarop ik antwoordde dat is dan leuk want dan krijgen jullie het geld van twee personen zowel van mijn Ouders als van de nieuwe bewoners die op het adres komen te wonen, waarop ik als antwoord kreeg het jaar loopt van 1 januari tot 31 december, en wij kunnen dit niet verrekenen.
Weet iemand of dit klopt, want dan krijgen ze wel lekker alles dubbel op.
Alvast bedankt voor reacties

meer
Yoghurtdranken, met of zonder suiker (dus met aspartaam)?
mevnu
mevnu
Datum: vrijdag 7 jan 2005, 09:45
Trefwoorden:
Antwoorden: 11
Categorie: Levensmiddelen & Voeding - Drinken
Bekeken: 2164x

Voor onze jongste zoon (2,5 jr) ging ik op onderzoek uit naar de hoeveelheid suiker in de yoghurtdranken zoals Yoki, JoghoJogho en de eigen merken. Wat schetst mijn verbazing: er zijn geen yoghurtdranken zonder suiken én zonder kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam.
Ook vreemd: ik kon alleen maar op de verpakking van het eigen merk van AH zien hoeveel procent (6%) suiker er in de yoghurtdrank zit...zijn er mensen die weten hoeveel procent er in andere merken zitten of welk merk er het het minste (toegevoegde) suiker heeft. Het is toch vreemd dat je wel sinaasappelsap kunt krijgen zonder toegevoegde suikers maar geen yoghurtdrank?
Dit is nu mijn dillemma: suiker of de kankerverwekkende (?) aspartaam kiezen???

meer
Matras
trineke
trineke
Datum: zondag 14 jul 2013, 19:18
Trefwoorden:
Antwoorden: 17
Categorie: Huis & Tuin - Slaapkamer
Bekeken: 2163x

Beste mensen,
Ik heb een matras nodig. Maat 80 bij 190 cm. Ik kwam op een site waar rechtstreeks van fabrikant aan klant geleverd wordt. Het voordeel is dan enorm. Voor de matras die ik wil is de winkelprijs 1200 euro. Hun prijs is 187 euro. Gratis bezorging en betalen bij aflevering. Misschien komt er nog BTW bij maar dan zou het nog ongelooflijk voordelig zijn.
Heeft hier iemand ervaring mee?
Als iet te mooi is om waar te zijn, is het dat meestal ook. Zou dat hier ook zijn?
Groeten Trineke

meer
digtale ontvanger en home cinema system
tonijsselstein
tonijsselstein
Datum: maandag 30 mei 2011, 19:34
Trefwoorden: home cinema system, digitale decoder
Antwoorden: 24
Categorie: Elektronica & Telefonie - TV
Bekeken: 2163x

Volslagen a-technisch en ook nog digibeet stel ik de volgende vraag:
Kan ik een 2.1 home cinemasystem aansluiten op mijn tv met digitale ontvangst van Caiw (met een decoder)? En zo ja, hoe?
Ik was zaterdag bij BCC, maar ik werd niet wijzer van de verkoper daar.
En heeft iemand een aanrader welk merk/type? Sttel geen hoge eisen aan het geluid (ben al op leeftijd, dus hoor dat toch niet meer zo). Eenvoud is voor mij het belangrijkst en dat het goed werkt natuurlijk!

meer
tapijtreiniging berber
xyz
xyz
Datum: zaterdag 20 mei 2006, 14:46
Trefwoorden:
Antwoorden: 6
Categorie: Huis & Tuin - Woonkamer
Bekeken: 2162x

waar kan ik mijn BERBER TAPIJT van 3x4 meter het beste laten reinigen - het is heel dik en zwaar met vrij veel vuile plekken.

meer
prijzen schoorsteenvegen
dr.pepper
dr.pepper
Datum: woensdag 21 sep 2011, 19:42
Trefwoorden: schoorsteenvegen/kosten
Antwoorden: 4
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2162x

Best kassa,

Mijn ouders willen graag de schoorsteen laten vegen. Het bedrijf vraag voor een inspectie 250 euro. Dat een schoorsteen veeg beurt 35 euro, maar als er een nest in de schoorsteen zit kost het meteen 100 euro.

Mijn vraag is: zijn dit de gewone prijzen? zo niet, wat zijn wel de normale prijzen?

Ik kijk uit naar uw antwoord,
Vriendelijke groet, Benito Berndsen

meer