populaire vragen

Bestaat er een Senioren TV ?
joseph
joseph
Datum: dinsdag 11 mei 2010, 14:24
Trefwoorden: senioren tv
Antwoorden: 7
Categorie: Computers & Internet - Audio / video
Bekeken: 2406x

Geachte medewerker van Kassa,

Onze bejaarde moeder is licht dementerend, een probleem voor ons de kinderen is dat ze steeds de afstandbediening kwijt raakt of zelf verstopt en dan geen TV meer kan kijken want aan de miniknopjes op de TV durft ze niet aan de komen. Onze vraag aan Kassa: bestaat er een senioren TV met grote ouderwetse knoppen op het apparaat zelf, 1 knop voor aan/uit, 1 knop voor harder/zachter, 1 knop voor zenderkeuze ?

Met vriendelijke groet,
Joep Winters

meer
abbo dagblad
meintje
meintje
Datum: donderdag 26 jun 2014, 13:14
Trefwoorden: abonnementen, dagblad
Antwoorden: 16
Categorie: Elektronica & Telefonie - Overig
Bekeken: 2405x

Ik heb al jaren een abonnement op een dagblad en betaal per 6 mnd Het abonnement is mij door omstandigheden te duur geworden en wil ik opzeggen. Dat kan pas over een half jaar zeggen ze, maar dit is toch per maand tegenwoordig. Volgens hun betaal ik [vrijwillig] per 6 mnd en dat ik daarom ook per 6 mnd op kan zeggen. Het gaat om het NHD onderdeel van de telegraaf

meer
hoe houd ik katten uit mijn tuin?
oumalkabir
oumalkabir
Datum: donderdag 16 aug 2007, 10:21
Trefwoorden:
Antwoorden: 47
Categorie: Huis & Tuin - Tuin & Balkon
Bekeken: 2404x

Mijn tuintje van 7 x 10 meter staat in z’n geheel binnen de rooilijn van een groot park. Om het tuintje heen uiteraard een schutting (2 x 7m, 1 x 10m, dus 24 strekkende meter schutting).
In het tuintje o.m. een vijvertje met kikkers. En met mooi weer ook ik.
Als ik er niet ben dan komen er vaak katten vanuit het park in de tuin
Zelf ben ik zeer allergisch voor diverse huisdieren en zeker voor katten. Bovendien pissen ze in mijn tuin en ze houden ook nog van mij: ik vind geregeld gesloopte muizen of vogeltjes bij mijn achterdeur! Nu worden die katten nog gemener: ze vangen mijn schattige zelf gekweekte kikkers en peuzelen ze op!
 
Het moge duidelijk zijn: Ik wil dus geen katten in mijn tuin.
De dure strooisels uit de tuincentra (kattenschrik o.i.d.) doen helemaal niets.
Ik wil geen prikkeldraad op de schutting leggen want vaak zit er ook even een vogeltje en bovendien wil ik de katten niet ernstig verwonden maar alleen uit mijn tuin houden.
Ben na lang zoeken op internet tegen de producent van (zachte plastic) duivenpennen aangelopen die zo’n 180.—euro wil vangen voor het leveren van zijn product. ‘tuurlijk, die man moet ook leven. Maarree... kan het simpeler en goedkoper en minstens zo effectief?
 
Ik vertrouw op jullie gezamenlijke denk- en weetkrachten.
Bij voorbaat dank.

meer
foto's
vliet
vliet
Datum: zaterdag 7 aug 2010, 11:39
Trefwoorden: flasgplayer
Antwoorden: 7
Categorie: Computers & Internet - PC
Bekeken: 2404x

Hoe kan ik panpramafoto's bekijken.
Flasplayer werkt helaas niet.
Wat moet ik downloaden voor Vista?

meer
tijdelijke internet
spooky01
spooky01
Datum: dinsdag 15 dec 2009, 20:15
Trefwoorden:
Antwoorden: 19
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2403x

Kan ik nog via een provider tijdelijk internetten, zoals het inbellen van vroeger. Mijn provider sluit mijn abonnement namelijk eerder af dan afgesproken. Groetjes Ingrid

meer
Toeristenbelasting Center Parcs
mvijverberg
mvijverberg
Datum: maandag 2 sep 2013, 16:13
Trefwoorden: Toeristenbelasting Center Parcs
Antwoorden: 15
Categorie: Geldzaken & Recht - Belastingen
Bekeken: 2403x

Wij hebben een week een vakantiehuisje gehuurd bij Center Parcs voor 8 personen. Echter blijven maar 2 personen de hele week in het huisje. De overige gasten vertrekken na 2 overnachtingen. Nu wordt over de hele periode voor 8 personen toeristenbelasting (met opslag, bijna verdubbeling) berekend.
CP geeft aan dat zij geen teruggaaf doen van de toeristenbelasting.
CP hoeft echter de toeristenbelasting voor de 6 personen voor 5 overnachtingen niet af te dragen aan de betreffende gemeente. Kunnen zij de teruggaaf zomaar weigeren? En mogen zij op deze manier verdienen aan belastingen?

meer
fiets gestolen.
heenni
heenni
Datum: donderdag 1 jul 2010, 23:03
Trefwoorden: fiets gestolen op werk
Antwoorden: 24
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2402x

Mijn zoon is pizzacoerier.Hij werd aangereden op zijn pizza-scooter, naar Seh en toen naar huis gebracht. Zijn fiets stond nog voor de pizzeria.Zijn collega,s van de pizzeria zeiden dat ze voor zijn fiets zouden zorgen, omdat hij niet kon fietsen met zijn gekneusde knie, en hij gaf daar zijn fietssleutel af. De eerste dag werd de fiets nog in de stalling van de scooters gezet, de dag erna niet meer en werd gelijk die nacht gestolen. Het zure ervan is dat de sleutel erin zat en ik een verzekering voor die fiets heb, die ik dus niet waar kan maken door de onzorgvuldigheid van zijn collega,s. Mijn vraag is nu: kan ik de baas van de pizzeria aanspreken voor de gestolen fiets, is hij verantwoordelijk voor de schade veroorzaakt door de nalatigheid van zijn personeel in dit geval?

meer
sleutel afgebroken
peer007
peer007
Datum: zondag 7 jan 2007, 13:26
Trefwoorden:
Antwoorden: 12
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2402x

Beste,
Allemaal nog de beste wensen.
Wie weet raad, een paar dagen geleden  wou ik mijn voordeur afsluiten (buiten kant) toen mijn sleutel afbrak.
hoe krijg ik het stukje uit het cylinderslot,wie weet raad,
voor  dat ik een vakman moet inschakelen.
 
 
groet

meer
Pakketje retour gestuurd via DHL/verkeerd afgeleverd
busipat
busipat
Datum: donderdag 6 mei 2010, 14:30
Trefwoorden: DHL, pakketje, retour, verkeerd afgeleverd, aanmaningen
Antwoorden: 20
Categorie: Geldzaken & Recht - Overig
Bekeken: 2402x

Ik heb via DHL een pakketje retour gestuurd naar Esprit. Het pakje is echter naar Mexx gestuurd. DHL/Selektvracht ontkent alle verantwoordelijkheid en is niet bereid te helpen het pakje op te sporen.
Esprit heeft inmiddels diverse aanmaningen gestuurd en dreigt nu met een advocaat.

meer
R&G beveiliging
speurneus111
speurneus111
Datum: donderdag 22 okt 2009, 16:41
Trefwoorden:
Antwoorden: 11
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2401x

Onlangs kreeg ik een telefoontje van R & G Beveiliging B.V. dat ik geselecteerd was voor een gratis beveiligingssyteem hier in huis.Vanmiddag is dus een adviseur langs geweest..Met alle sensoren en melders kwam hij op een totaal bedrag uit van rond de 3400 euro, voor de apparatuur, installatie en aansluitkosten op de meldkamer.Maar daar kwam de actie:Het systeem is gratis, met 8 sensoren.
Zelfs de montage is ook gratis.Alleen een  abonnement op de meldkamer zijn de kosten die je gaat betalen.Het abonnement op de meldkamer kost 39euro per maand en is dan inclusief inbraak- en brandalarm.
Verder een 24uurs dienst, nooit kosten bij valse meldingen, geen tussentijdse prijsverhogingen.... R & G werkt hier voor samen met EuroPACEchter nu ik het even hebben laten bezinken ga ik toch twijfelen, daarom hoop ik dat er hier misschien mensen zitten met ervaring. Nu ben ik normaal ook niet van de telefonische verkopen en dergelijke, maar gezien hoe het bedrijf op een niet-opdringerige manier ons benaderde en het verder op internet zover ik kan zien niet in twijfel wordt getrokken, ben ik toch wel benieuwd of er misschien toch horror verhalen zijn. Zo zou ik willen graag weten of iemand ervaring heeft met het bedrijf, of dit positief of negatief is.Ik ben een  leek op dit gebied dus ik heb geen idee wat goed of slecht is.Op de site spreken ze van Euromatec apparatuur, staat dit goed of slecht bekend?Zijn andere mensen ook ingegaan op deze aanbieding? Hoe is de ervaring met het systeem en de service van de meldkamer?Verder zijn alle opmerkingen natuurlijk welkom
 

meer