populaire vragen

Niet ontvangen goederen via webshop
giantlecoq
giantlecoq
Datum: dinsdag 14 sep 2010, 09:41
Trefwoorden: webshop
Antwoorden: 73
Categorie: Computers & Internet - Hardware
Bekeken: 2698x

Ik heb via de console specialist een flashkaart besteld op 26 augustus en gelijk met ideal betaald en tot nu toe nog niets binnen gekregen. Eerst geprobeerd om telefonisch contact op te nemen, na 2 dagen proberen stond er ineens op de site dat door zeer drukke werkzaamheden, men de telefoon niet kon opnemen. Daarna gemaild, men blijft volhouden dat het verstuurd is, maar kan geen bewijs leveren, maar zeggen iedere keer "tnt levert wel meer na 14 dagen". Ik kan mijn geld terug krijgen als ik de flashcard terug stuur, alleen deze heb ik nooit ontvangen. Kan iemand mij vertellen wat ik hier nog aan kan doen ? Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt, maar ik wil wel proberen om andere mensen te waarschuwen voor deze website.

meer
geldigheid paspoort ná vertrek uit buitenland
edrick3
edrick3
Datum: vrijdag 30 apr 2010, 17:41
Trefwoorden: geldigheid, paspoort
Antwoorden: 7
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Azië
Bekeken: 2698x

Beste mensen,

Kan iemand mij vertellen waar de regel (?) vandaan komt dat een paspoort nog een half jaar geldig moet zijn na verlaten van een land?
Waarom is dit noodzakelijk?
Geldt dit voor Thailand, Vietnam, Cambodja?
Ben benieuwd naar de reacties.

meer
Rang 1 Ticktes OPGELICHT
spicht
spicht
Datum: woensdag 1 okt 2008, 15:05
Trefwoorden:
Antwoorden: 30
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Theater
Bekeken: 2697x

Hoi,
Ik heb zojuist mijn 2 bestelde tickets opgehaald bij het postkantoor. Dit zijn tickets voor het spraakmakende programma Derek Ogilvie dat op 10 oktober opgenomen zal worden. Ik heb via de Rang1tickets site drie weken geleden deze tickets besteld. Deze waren vrij duur, namelijk 129 EURO per stuk ex verzendkosten. 272 EURO totaal voor twee tickets. Dit heb ik gelijk via Ideal betaald. Ze zouden dan aangetekend opgestuurd worden naar mij. Op zich is dit vrij duur maar ik had het er voor over. Ik zou tenslotte op de eerste rang komen te zitten voor die prijs. Zo stond het ook op de site en op mijn bevestiging! Tot mijn grote verbazing bij het openen van de envelop zie ik twee kaarten a 35 EURO per stuk met een lullig briefje erbij dat de prijs voor de tickets hoger kan zijn dan de inkoopprijs blablabla... Whatever! Maar nu komt t! Deze tickets staan NIET op mijn naam! Maar op naam van Meneer [redactie edit: naam verwijderd]! Who the H***? Op mijn kaarten staat nergens Rang 1 terwijl dat WEL op de site en op de bevestiging stond EN we zijn op RIJ 22 gezet! Wat??? Ik ben zo vreselijk boos en voel me zo vreselijk genaaid! Op hoge poten heb ik rang1tickets gebeld. Die jongen aan de telefoon was vrij onverschillig maar wist niet goed antwoord te geven op mijn keiharde vragen. Ja hij herhaalde wat er op het briefje stond. Maar toen ik hem erop wees dat ik voor 272 EURO verwacht dat ik rang 1 kaarten krijg en dit niet t geval is. Nee we zitten achterin de zaal! Zijn antwoord daarop was dat de hele zaal rang 1 is. Bij elk antwoord wat ik kreeg werd ik bozer... Ik vind dit echt misleidend! Dat gaf hij dan nog toe. En het geval dat de tickets niet op mijn naam staan? Dat is omdat deze geannuleerd zijn. Op mijn bevestiging staat dat er niet geannuleerd mag worden, wat gek! Mijn tickets zijn pas verstuurd na betaling... Heeft meneer [edit-redactie: naam verwijderd] toevallig ook al betaald? EN dan 35 euro per stuk? En waarom wordt zijn naam op de tickets gezet als er nog niet betaald is? Ik ben zo boos... Ik had die kleine 300 euro er echt voor over om daar naartoe te gaan. Met in mijn achterhoofd dat we lekker dichtbij zitten. Het waren tenslotte de duurste kaarten... Ik mag de kaarten NIET terug sturen en krijg al zeker geen geld terug. Ik mag een klacht indienen en dan is t nog maar de vraag of hier iets mee gedaan wordt. Waarom kan dit zomaar?? Ik voel me zo machteloos...
Groetjes Debby

meer
Juwelier raakt trouwringen kwijt
nielsniels
nielsniels
Datum: vrijdag 2 nov 2012, 19:18
Trefwoorden: juwelier goud zoek geraakt
Antwoorden: 11
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2697x

De juwelier heeft onze 24 jaar oude trouwringen zoekgemaakt? Mijn vrouw wilde ze laten vermaken als kado voor de trouwdag. We kregen de keus hoe we het wilden afhandelen. We willen dit financieel doen. Bij navraag bij andere juweliers kwamen we op een prijs voor de ringen nu van minimaal 875 euro. We hebben 1500 euro schade vergoeding. De juwelier vind dat we er een slaatje uit slaan en dat hij de ringen voor 400 euro in de winkel heeft staan. Hoe dit af te handelen? Is 1500 euro te veel? We hebben geen rechtsbijstand verzekering.

meer
Hoe klantenservice Tele2 te passeren?
michielvgerwen
michielvgerwen
Datum: vrijdag 22 jul 2011, 11:19
Trefwoorden: Tele2, Tele 2, telefoon, klantenservice
Antwoorden: 5
Categorie: Elektronica & Telefonie - Vaste net
Bekeken: 2696x

Mijn tante van 90 heeft sinds 11 juli 2011 geen telefoonsignaal meer. Volgens de klantenservice is dit probleem bij het hoofdkantoor neergelegd maar er komt op geen enkele manier een voortgangsrapportage. Op donderdag 14 juli 2011 is verteld dat er binnen drie werkdagen een oplossing zou worden gevonden. Inmiddels is het 22 juli 2011 en zijn de drie werkdagen al ruimschoots voorbij :( . Wat mij het meest irriteert is dat er geen escalatieniveau is voor de klantenservice. Als je volhardend bent wordt de hoorn er op gelegd of wordt de toon steeds onvriendelijker. Er lijkt geen enkele manier om de klantenservice te passeren.
Bijkomend probleem is dat het zorg-alarm van deze oude dame gebruik maakt van haar telefoonaansluiting en die doet het niet. Dus als er iets gebeurt zie ik het werk van de aansprakelijk stelling al weer hangen :cry:
Heeft iemand een voorstel om de starre klantenservice te passeren?

meer
Kellogg's 2-voor-1 bioscoopbonactie: wie heeft de bon al?
peedee
peedee
Datum: dinsdag 3 aug 2010, 10:09
Trefwoorden: actie, bioscoop, kellog\'s
Antwoorden: 21
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Bioscoop
Bekeken: 2696x

Eerder dit jaar zaten er bonnen op de verpakkingen van Kellogg's conrflakes. Die bon kon je insturen en dan zou je een bioscoopbon thuisgestuurd krijgen. Ik heb medio mei in totaal drie keer zo'n bon ingestuurd. Tot op de dag van vandaag -dik twee maanden later- helaas nog niets ontvangen. De bonnen zitten al lang niet meer op de Kellogg's dozen.

Ik heb inmiddels tweemaal navraag gedaan bij het bedrijf dat voor de afhandeling moet zorgen: TLC marketing in Schiedam. Daar krijg ik een standaardantwoord: "Door de enorme drukte, hebben wij de wachttijd helaas moeten verhogen naar 6 tot 9 weken." Maar die 9 weken zijn allang verstreken...

Zijn er hier mensen die de bioscoopbon WEL hebben ontvangen?

Meer info over deze actie:
http://bioscoop.kelloggs.nl/home.html

meer
rechten en plichten gemeenten
polhupessy
polhupessy
Datum: vrijdag 31 jan 2014, 08:22
Trefwoorden: rattenoverlast
Antwoorden: 5
Categorie: Geldzaken & Recht - Overheid/gemeenten
Bekeken: 2696x

we hebben in onze straat veel overlast van ratten waarschijnlijk is de riolering erg slecht en dat al jaren nu lopen er veel ratten door de straat en ook al in verschillende huizen. de gemeente werkt niet mee dit probleem op te lossen maar wat zijn nu hun rechten en plichten op dit gebied

meer
malafide, site, belazeren
bamani
bamani
Datum: dinsdag 9 sep 2014, 19:40
Trefwoorden: Malafide, site, aankoop, ontvangen
Antwoorden: 34
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2695x

Voor een collega was ik opzoek naar een wielershirt. Zo kwam ik op de volgende site terecht 'http://www.wielerkleding2014.nl/'. Deze site is professioneel van opzet en leveren tussen 12>24uur uw pakketje. Nu na twee weken is er helaas niets geleverd en via de contactmail krijg in slecht Nederlands "we hebben al uw bestelling naar u gestuurd, het is op de weg, dat je het snel te ontvangen!" Misschien dat iemand ervaring heeft met deze site en deze wil delen?

meer
video_ts
chris74
chris74
Datum: woensdag 24 nov 2010, 20:50
Trefwoorden: video, branden, dvd
Antwoorden: 20
Categorie: Computers & Internet - Multimedia & Design
Bekeken: 2695x

Ik heb een video_ts bestand Zandkasteel voor mijn dochter gedownload, nu wil ik deze op dvd branden met Windows Media Centre. Krijg het met geen mogelijkheid voor elkaar. Weet iemand hoe ik dat moet doen. Ik heb het op de normale manier videobestand toevoegen gedaan, maar dan kan ik geen ts bestanden toevoegen. Heb het ook geprobeerd om er een gegevens dvd van te maken. Kon de bestanden wel toevoegen maar op dvd zetten gaf hij de melding er is een fout opgetreden tijdens het branden van de cd/dvd

meer
EPS files
brynnar
brynnar
Datum: donderdag 16 dec 2004, 12:04
Trefwoorden:
Antwoorden: 9
Categorie: Computers & Internet - Multimedia & Design
Bekeken: 2694x

Het bedrijf waar ik werk moet voor bewegwijzering éénmalig een EPS file van ons logo aanleveren. Ik heb echter alleen JPG en GIF, eventueel te converteren naar TIF. De software die ik heb is ook niet toereikend op mijn PC om een EPS te maken. Hoe kan ik eenvoudig een EPS file maken/converteren? ZIjn er online applicaties of eenvoudige software to downloaden?
Brynnar

meer