populaire vragen

Speelt Google zoekopdrachten door aan derden?
joshoogervorst
joshoogervorst
Datum: maandag 27 mei 2013, 18:25
Trefwoorden: Google, privacy, zoekopdracht, vertrouwelijke informatie
Antwoorden: 15
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2444x

Omdat een vriendin van mij laatst vertelde dat ze last heeft van aambeien (arme meid), heb ik op Google gezocht naar informatie over aambeien.
Nu vind ik het wel erg toevallig dat ik vervolgens van de internet-farmaceut e-Farma (waar ik klant ben geweest) een informatief mailtje ontvang over een product dat werkt tegen aambeien.
De reden waarom ik dit zo'n toeval vind, is dat ik zelden naar medische kwalen zoek en mij ook niet herinner ooit een soortgelijk mailtje van e-Farma te hebben ontvangen.

Kan het inderdaad zijn dat Google deze informatie heeft doorgespeeld aan e-Farma, of hebben jullie vaker geruchten gehoord over soortgelijke verhalen?

Met vriendelijke groet,


Jos Hoogervorst
[Edit redactie - e-mailadres weggehaald]

meer
Blokkeren 1 nummer
personal
personal
Datum: zaterdag 1 jan 2011, 14:30
Trefwoorden: Blokkeren sms
Antwoorden: 11
Categorie: Elektronica & Telefonie - GSM's / mobieltjes
Bekeken: 2444x

Beste all,

Allereerst, de Beste wensen voor 2011.

Verder heb ik een vraagje over het blokeren van eer telefoon nummer op mijn moebiel.

Ik word vanaf 30-12-2010 lastig gevallen door mijn ex-werkgever. Hij stuurt steeds smsjes, tot wel 200 stuks per dag en steeds het zelfde.

Ik heb hem al gebeld en heb hem gevraagd hiermee op te houden, maar hij blijft doorgaan.

Politie heeft hij schijt aan dus dat heeft ook geen nut, wordt het alleen maar erger van.

Ander nummer is geen optie, omdat ik dan ook weer al mijn visitekaartjes kan gaan laten herdrukken en daarbij het nieuwe nummer heeft hij dan zo weer en dan kan ik opnieuw beginnen.

Daarom is mijn vraag kan ik ook alleen zijn nummer blokkeren, zodat zijn smsjes dus gewoon niet meer binnen komen.

Heb een Sony-Ericcson Vivas pro (u8i) op het netwerk van Hi (kpn).

Alvast bedankt voor al jullie antwoorden.

Met vriendelijke groet,
Personal

meer
Groupon voor reparatie Ipad, nu Ipad al maand kwijt.
lhoek
lhoek
Datum: donderdag 4 okt 2012, 23:11
Trefwoorden: ipad reparatie groupon
Antwoorden: 19
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2443x

Via groupon heb ik een aanbieding aangeschaft waarbij mijn Ipad binnen 72 uur gerepareerd zou worden. Inmiddels ben ik mijn Ipad al meer dan een maand kwijt. Ik heb groupon al meer malen gebeld en die zeggen alleen maar dat ze er iemand op gaan zetten en dat er al meer klachten zijn. Het bedrijf waar mijn Ipad is neemt de telefoon niet meer op en reageert af en toe op de mail zeggende dat ze ernaar zullen kijken. Hiervoor heb ik ze vaker egsproken, waarbij er telkens smoesjes waren over problemen met levering, dat ze me zullen terugbellen en dat ze hem meteen zouden gaan maken. Ik heb al aangegeven dat ik wil dat mijn Ipad meteen opgestuurd word desnoods nog stuk met geld terug. Maar dit levert ook niets op. Is er een manier waarop ik het bedrijf kan dwingen mijn Ipad binnen bepaalde tijd terug te sturen?

meer
Werkt Sur Plus Eye Lifting Serum?
wilma68
wilma68
Datum: maandag 24 okt 2005, 17:55
Trefwoorden:
Antwoorden: 2
Categorie: Gezin & Gezondheid - Cosmetica
Bekeken: 2442x

Wie heeft er ervaring met het Eye Lifting Serum dat Sur Plus op de markt brengt?
Het belooft heel wat: "Er is nu een unieke niet-chirurgische cosmetische behandeling als alternatief voor uw ooglidcorrectie. Sur Plus Eye Lifting Serum trekt de huid rond de ogen onmiddellijk strak en zorgt tegelijkertijd voor een blijvend effect door het bindweefsel van de huid strakker te trekken. Bovendien zorgt het ervoor dat verschijnselen als donkere kringen en gezwollen oogleden worden tegengegaan. Dit spectaculaire serum zorgt voor een spraakmakend resultaat voor zichtbaar strakkere oogleden na slechts 4 weken en laat u er weer jonger uitzien!"
Het kost ook nogal wat: rond de 90 euro voor 15 ml.
Wie heeft er ervaring met dit middel? Doet het echt wat het belooft?
 

meer
Philips HTS 3377 kabels
ciel0s
ciel0s
Datum: dinsdag 29 dec 2009, 14:26
Trefwoorden: kabels, service, philips
Antwoorden: 21
Categorie: Elektronica & Telefonie - Audio
Bekeken: 2442x

Een aantal dagen geleden heb ik een home-cinema set van Philips gekocht, de HTS-3377. Nu kom ik er bij het uitpakken achter dat de kabels die erbij geleverd zijn, om de boxen aan te sluiten, zo kort zijn dat het niet mogelijk is deze op een normale manier door de woonkamer te plaatsen. Het lijkt mij toch niet meer dan normaal dat deze kabels in ieder geval zo lang zijn dat deze normaal weggewerkt kunnen worden. Nu heb ik contact gehad met Philips over de mogelijkheden die Philips biedt om deze kabels te verlengen. Op hun beurt geven deze aan dat dit niet mogelijk is, aangezien dan de gehele garantie van het product vervalt. Ik vind dat ik van een bedrijf als Philips mag verwachten dat zij in dit opzicht een oplossing kunnen bieden, of in ieder geval goede service kunnen bieden. Momenteel wordt ik afgescheept met een antwoord als: We kunnen niks voor u doen, als u zelf aan de kabels gaat zitten bent u uw garantie kwijt. In eerste instantie krijg ik van een medewerker van Philips te horen dat ik wél langere kabels kan bestellen voor dit product, maar dat dan wel de garantie vervalt. Vervolgens wil ik deze kabel bestellen, en krijg ik te horen dat deze niet meer leverbaar is, met andere woorden, er zijn totaal geen mogelijkheden. Nu zou ik graag willen weten, of er meer mensen zijn die dit soort slechte ervaringen hebben met dit product, of andere home-cinema sets van Philips.

meer
kopie
bonolilo
bonolilo
Datum: dinsdag 31 aug 2010, 20:18
Trefwoorden: kopie
Antwoorden: 10
Categorie: Computers & Internet - Overig
Bekeken: 2442x

hallo

Ik heb windows xp bij mijn afbeeldingen staan.Maar de fotos kopieeren en ik kan ze niet meer verwijderen want dan worden het steeds meer kopieen.Hoe kan dat ?hoe kan ik de kopie fotos verwijderen.
groetjes

meer
kopen recreatiewoning
maandmei
maandmei
Datum: zaterdag 11 sep 2010, 17:01
Trefwoorden:
Antwoorden: 13
Categorie: Geldzaken & Recht - Banken
Bekeken: 2442x

Mijn dochter wil een recreatiewoning kopen. Deze woning staat op een park op eigen grond en er is toestemming van de gemeente voor permanente bewoning. Op dit park is al jaren permanente bewoning toegestaan.
Mijn dochter is alleenstaand, heeft een goed salaris (al 12 jaar docent middelbaar onderwijs) en heeft geen cent schuld.
Zij kan de maandelijkse aflossing/rente goed betalen.
Omdat het huis "te boek" staat als een recreatiewoning kan zij geen volledige financiering krijgen. Er is bijna geen bank te vinden die haar een hypotheek wil geven. Volgens de NHG richtlijnen komt zij in aanmerking voor de NHG garantie. De banken hebben daar dus geen boodschap aan.
Er is 1 bank die met haar in zee wil gaan, maar zij zal dan zelf een gedeelte van het huis contant moeten betalen en wordt geconfronteerd met een hypotheek met korte looptijd en een hoge rente. Er is immers geen concurrentie tussen de banken.
Door de makelaar is trouwens niet vermeld dat het verkrijgen van een hypotheek voor een dergelijke woning voor problemen zou kunnen zorgen.
Het gevolg is dat zij nu al meer dan 6 weken bezig is om de hypotheek rond te krijgen. Het gaat waarschijnlijk niet lukken, ze heeft weinig eigen geld. Hoe kan dit nu. De banken hebben veel geld van de overheid (wij) gekregen maar houdt de hand op de knip.

meer
roest verwijderen van glas
nicole12
nicole12
Datum: donderdag 23 mrt 2006, 09:51
Trefwoorden:
Antwoorden: 13
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2442x

Dag
Ik heb een antiek glazen parfumflesje, maar binnenin zit "roest-aanslag". Weet iemand hoe ik dat weer schoon krijg? Ik heb al een tip gekregen het met bruistabletten steradent te proberen. Dat heeft een beetje geholpen, maar de vlekken zijn nog niet weg.
Thnx alvast

meer
Aanbetaling terug bij brand?
cindy94
cindy94
Datum: dinsdag 17 feb 2015, 16:19
Trefwoorden: brand, aanbetaling, schade, verantwoordelijk, meubelen, winkel
Antwoorden: 5
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2441x

Bij een winkel een aanbetaling van 20% gedaan voor nieuwe meubelen, de winkel is afgebrand. Kan ik deze aanbetaling nog terug krijgen?

meer
goud verkoop
rebek
rebek
Datum: maandag 17 feb 2014, 23:48
Trefwoorden: opgelicht
Antwoorden: 22
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2441x

Als je goud hebt verkocht en daarna hoor je dat het karaat ervan hoger is dan de juwelier heeft aangegeven, kun je dat nog verhalen bij de juwelier? Er zijn foto's van.

meer