populaire vragen

windows live mail
johemaes
johemaes
Datum: woensdag 19 okt 2011, 21:17
Trefwoorden:
Antwoorden: 5
Categorie: Computers & Internet - Beveiliging
Bekeken: 2175x

Ik heb sinds kort Windows 7 op de laptop, en dus nu ook Windows Live Mail.

Het volgende probleem doet zich nl voor ik kan geen bestanden bv. word of pdf openen die via mail binnen komen.

Live Mail geeft aan dat de bestanden mogelijk schadelijk zijn en worden gedeactiveerd.

Hopelijk weet iemand hiervoor een oplossing

alvast beadnkt

Johemaes

meer
laptop opeens zonder geluid
consukaatje
consukaatje
Datum: maandag 11 jan 2010, 20:47
Trefwoorden: laptop, geluid
Antwoorden: 6
Categorie: Computers & Internet - Hardware
Bekeken: 2175x

Ik heb sinds enige maanden een nieuwe Acer laptop. Functioneert prima. Alleen heb ik sinds kort geen geluid meer. Melding op taakbalk van luidspeaker met rood kruisje; wat staat voor 'geen apparaat voor geluidsweergave geinstalleerd'. Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is en hoe ik weer geluid kan krijgen?

meer
Pathe unlimited
steffaniespaans
steffaniespaans
Datum: donderdag 27 jan 2011, 11:06
Trefwoorden: Pathe, Unlimited, bioscoop, onbeperkt, 3D
Antwoorden: 1
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Bioscoop
Bekeken: 2174x

Mijn broer, vriend, schoonzus en ik hebben een Pathe Unlimited kaart. Toen we deze kaart kochten, hebben we getekend voor €18,- per maand, onbeperkt naar de film. In het contract stond niets over extra kosten, deze kaart geld dus voor alle filmvoorstellingen behalve natuurlijk voor voorstellingen als Ladies Night en voor-priemeres. Toen wij deze pas al een tijdje hadden, kwamen de 3D films in de bioscoop. Nu moeten we per 3D-film verplicht €1,50 extra betalen en als er een 3D-bril nodig is nog eens €1,- erbij. Dit is niet erg als het één keer voorkomt, maar er draaien steeds meer 3D films en ze worden niet meer in de "normale" versie aangeboden. Die € 18,- in de maand onbeperkt naar de film, loop nu snel op als we alle films willen kijken. Onze vraag is: "Mag deze regeling zomaar komen? Wij hebben getekend voor € 18,- per maand onbeperkt naar de film, en nu moeten we bij heel veel film bijbetalen, dus mag Pathe dit ineens invoeren, of moeten ze de 3D film ook in de "normale" versie aanbieden, zodat je als klant kan kiezen?".

meer
muizenstank
bobhanna
bobhanna
Datum: maandag 11 dec 2006, 22:29
Trefwoorden:
Antwoorden: 12
Categorie: Huis & Tuin - Overig
Bekeken: 2174x

We bewonen een oud boerenwoonhuis; houten vloeren. Wegens muizen zetten wij tussen de vloer muizentarwe neer. Dat wordt af en toe opgegeten, een paar dagen vulllen we het aan tot het blijft liggen. We vinden nooit een muis.  Eens per jaar ongeveer komt er een ontzettende muizenstank vooral bij de deur van onze slaapkamer. Dit duurt enkele dagen tot wel 3 weken.  Met deze storm of koude, maakt niet uit, hebben we het raam wagenwijd open, dag en nacht, laten het zoveel mogelijk vanuit beneden doorluchten, maar er is bijna niet te slapen. We spuiten af en toe parfum, maar dat is bijna net zo erg om in te slapen.   We hebben wel eens hele kledingkasten weggesloopt, maar het komt ergens tussen kieren vanuit de vloer/plafond.   Heeft iemand een idee wat we er aan kunnen doen.?    Groeten Jonna.          

meer
operatiekosten
hawk8748
hawk8748
Datum: woensdag 14 feb 2007, 22:00
Trefwoorden:
Antwoorden: 7
Categorie: Huis & Tuin - Huisdieren
Bekeken: 2174x

Een week terug heb ik mijn hond laten operen aan een gezwel aan haar tepel klieren. De dieren arts maakte en positieve schatting van een operatie van 1 uur incl verdoving en medicatie voor 435 euro. Hiervoor zouden de gezwellen bij de tepels verwijderd worden en de eierstokken. Als er tijd over was zou men ook gelijk het overgroeid tandvlees weghalen, zodat we niet nog een verdoving hoeven te betalen.
Vanwege de hoogte van het bedrag en de leeftijd van de hond 12 jaar , moesten we even denken maar wilden het toch laten doen.  Maandagochtend gebracht en s’avonds opgehaald. De operatie had nogal tegengezeten het duurde allemaal WAT langer.
Bleek dat de operatie 2x zo lang duurde omdat ook de baarmoeder eruit moest. 1 extra uur opereren kost 325 euro. Totaal kwam de rekening op 820 euro.  Als troost werd het verwijderen van het overgroeid tandvlees niet in rekening gebracht.
Moet ik dit betalen??

meer
BKR
rondol
rondol
Datum: vrijdag 6 mei 2011, 12:39
Trefwoorden: BKR
Antwoorden: 24
Categorie: Geldzaken & Recht - Overig
Bekeken: 2173x

Graag wil ik ook inzage, in mijn BKR registratie, echter heb ik al 10 keer via een bank deze gegevens opgevraagd. Deze gegevens heb ik echter NOOIT ontvangen. Ik heb hiervoor al 10 keer 4,00 euro (40,00 euro) betaald. Het geld heb ik echter ook nooit teruggezien. Wat kan ik nu verder doen, om deze gegevens te krijgen? Ik heb geen zin, om nogmaals hiervoor te betalen!

meer
hoe het huurhuis opleveren?
ashley2
ashley2
Datum: zaterdag 18 dec 2010, 15:55
Trefwoorden:
Antwoorden: 81
Categorie: Geldzaken & Recht - Huren/Kopen
Bekeken: 2173x

Hallo,

Zit met een probleem.Mijn schoonvader is overleden en heeft 40 jaar een huurhuis gehad. Deze woning wordt nu verkocht door de woningstichting en zij stellen als eis, dat wij als nabestaanden de woning verkoopklaar moeten maken. Waaronder behang aftrekken en gaten dichten alles moet gaaf zijn, zelfs de stopkontakten en zo kregen we een hele waslijst en eerst komt er een makelaar kijken en die zegt dan welke gebreken wij moeten herstellen. Wie heeft er enig idee, wat we moeten doen?

Groetjes Ashley2

meer
Teruggaaf verdelen bij scheiding?
netti
netti
Datum: vrijdag 21 dec 2012, 20:33
Trefwoorden:
Antwoorden: 17
Categorie: Geldzaken & Recht - Juridisch advies
Bekeken: 2173x

Mijn vriend en ik zijn een poosje uit elkaar. Van 2011 krijgen we nu toeslagen e.d. terug. Het wordt op mijn rekening bijgeschreven. Moet ik dit verdelen door twee?
Ik werkte in 2011 niet, nu inmiddels wel.

meer
Wasmachine wil niet centrifugeren
henson
henson
Datum: donderdag 27 apr 2006, 14:01
Trefwoorden:
Antwoorden: 9
Categorie: Elektronica & Telefonie - Keukenapparatuur
Bekeken: 2173x

 
Hallo allemaal,
Onze Zanussi FLS 1074 wasmachine weigert sinds kort te centrifugeren; de klok werkt goed en hij pompt ook goed af. Wat kan de oorzaak zijn dat hij weigert te centrifugeren en kan ik de storing zelf verhelpen? Heb wel enige technische kennis maar ben geen specialist.
Alvast bedankt voor de reacties.
 
 
 
 

meer
hd recorder en hometheaterset bijten elkaar
consimenicus
consimenicus
Datum: vrijdag 30 nov 2012, 13:52
Trefwoorden:
Antwoorden: 4
Categorie: Elektronica & Telefonie - TV
Bekeken: 2173x

hallo,
Ik heb op mijn philips tv uit 2010 een philips hometheaterset uit 2010 aangesloten en voor de digitale tv een Amino HD recorder (dit jaar aangeschaft).
beide zijn op de tv aangesloten met een hdmi kabel. Als ik de hometheaterset gebruikt heb om een dvd te kijken heb ik daarna regelmatig problemen met mijn digitale tv ontvangst. Of ik krijg geen beeld of alleen beeld en geen geluid.
Het helpt vaak wel om dan de hd recorder zich opnieuw te laten instaleren.
Op de een of andere manier lijkt de hometheaterset de hdrecorder te overrulen.
Wat kan ik hier aan doen?

meer