populaire vragen

Friesche Vlag voor Melkschuim
kama
kama
Datum: dinsdag 12 jul 2011, 11:01
Trefwoorden:
Antwoorden: 11
Categorie: Levensmiddelen & Voeding - Overig
Bekeken: 2124x

We hebben onlangs Friesche Vlag voor Melkschuim geprobeerd. Dat zou mooie stevige schuim moeten geven op cappucino en dergelijke.

We hebben het uitgeprobeerd met onze Douwe Egberts handmatige opklopper en in onze nieuwe koffiemachine die ook speciale koffies maakt en melk opschuimt.

Beide gaven teleurstellende resultaten. Gewone magere melk doet het veel beter. Ik heb dit al kenbaar gemaakt aan Friesche Vlag zelf. Zij geven dit door aan de afdeling Marketing.

Mijn vraag is: wie heeft wel goede resultaten met Friesche Vlag Melkschuim (dikke laag, lekker stevig, waar je lepel op blijft liggen en die je na het opdrinken van de koffie nog lekker uit kunt lepelen) en hoe heb je het melkschuim dan zo gekregen? Overigens vinden wij het product wat te zoet, maar dat is persoonlijke smaak natuurlijk.

meer
Eindeloze reparatie HTC Desire HD
desirehd
desirehd
Datum: zaterdag 29 sep 2012, 20:49
Trefwoorden: Reparatie HTC Desire HD gps bluetooth touchscreen lcd foutief defect
Antwoorden: 24
Categorie: Elektronica & Telefonie - GSM's / mobieltjes
Bekeken: 2124x

Hallo,

Ik heb enige tijd terug mijn telefoon laten vallen waardoor het touchscreen glas gedeelte van het scherm kapot is gegaan.

Ik ben vervolgens naar een reparatiecentrum gegaan welke zich profileert als een HTC reparatie centrum. Hier heb ik het scherm laten vervangen. Echter waren er na de reparatie complicaties gekomen, er werd direct gemeld dat er een kleine beschadiging is gekomen op het LCD display maar zou dit geen problemen moeten veroorzaken. Hiermee ben ik akkoord gegaan mits dit zo zou zijn. Echter bleek een uur later dat er strepen in het LCD waren gekomen en kwam ik er ook achter dat
het lampje niet meer werkte, slechts 1 van de 2 deed het nog en vaak crashte de telefoon wanneer ik deze aan probeerde te zetten.

Vervolgens ben ik weer terug gegaan en hebben ze het volledige LCD display met touchscreen vervangen, maar deze keer was de nieuwe touchscreen defect, deze deed het op een plek van het scherm namelijk niet. Hiervoor moest ik weer terug komen en werd het gerepareerd.

Deze keer na de reparatie was het weer raak want nu werkte mijn GPS, bluetooth en vibrator het niet meer en tevens werkte de verlichting van de onderste rij knoppen het ook niet meer.

Wederom ben ik lang gegaan met de telefoon en na een paar dagen geen antwoord heb ik ze zelf gebeld om te vragen hoe het ging met de reparaties. Hier werd mij verteld dat alles gerepareerd zou zijn en dat ze het hebben getest. Ze zouden het toestel zo snel mogelijk opsturen.

Ik heb zojuist de telefoon weer ontvangen en door de slechte ervaringen heb ik besloten om deze keer te filmen dat ik de telefoon uit de verpakking haal en de gerepareerde punten test.

Deze keer werkte de lampjes, bluetooth en vibrator weer maar nu werkt de onderste rij verlichting nog steeds niet en GPS werkt nauwelijks. Het ergste van alles is dat nu ook de geheugenkaart niet meer wordt uitgelezen en ik geen signaal meer krijg en dus geen internet heb en niet kan bellen.

Ik ben nu echt ten einde raad. Elke keer dat ik de telefoon aan hen toevertrouw krijg ik een telefoon terug die meer mankeert dan voordat ik hem aan hen gaf. Ik ben inmiddels ruim €220,- kwijt aan reparatie, reiskosten en verzendkosten en nog steeds krijg ik een hoop schroot terug in plaats van een correct werkende mobiele telefoon.

Wat nu? Hoe sta ik in mijn recht en wat kan ik doen?

meer
wat is de beste virusscanner op dit moment
crazydave
crazydave
Datum: maandag 20 okt 2003, 20:13
Trefwoorden:
Antwoorden: 26
Categorie: Computers & Internet - Beveiliging
Bekeken: 2124x

welke virusscanner raden jullie mij aan ?
graag in de catagorie gratis en betaalde scanners.

meer
Starguide
zuster88
zuster88
Datum: dinsdag 30 jun 2009, 14:24
Trefwoorden:
Antwoorden: 29
Categorie: Muziek & Hobby's - Overig
Bekeken: 2123x

Hallo,
op 26-05-2008 ben ik lid geworden van castingbureau Starguide, dit zou mij 46,10 kosten en ik zou een gratis fotoshoot krijgen. Dit lidmaadschap had de duur van een jaar en ik heb verder niets ondertekend.
Nou ontdekte ik dat er weer hetzelfde bedrag is afgeschreven onder het mom "stilzwijgende verlenging" Ik had blijkbaar een paar maanden van tevoren duidelijk in een email moeten aangeven dat ik mijn lidmaadschap wil opzeggen.
Aangezien ik nooit iets heb ondertekend of ergens toestemming voor heb gegeven heet starguide toch niet het recht om zomaar geld van mijn rekening af te schrijven? Telefonisch is het bedrijf ook niet bereikbaar!
Met vriendelijke groet,
Nathalie Smit

meer
DRAADLOZE PRINTER
jarivla
jarivla
Datum: maandag 26 jul 2010, 16:07
Trefwoorden: draadloos afdrukken via laptop
Antwoorden: 10
Categorie: Computers & Internet - Breedband
Bekeken: 2122x

Met mijn desktop kan ik afdrukken maken op mijnHP Photosmart C5180 zonder problemen, maar draadloos vanaf mijn laptop via mijn modem wil dat maar niet lukken? Alles is goed aangesloten, en de laptop vindt ook de printer goed, maar afdrukken ho maar!
Besturing DTP = Windows XP en de laptop = Windows 2007. Wat doe ik verkeerd?

meer
Motorongeluk, schade te laag getaxeerd en letselschade
vlncent
vlncent
Datum: maandag 15 jul 2013, 19:24
Trefwoorden: motor, ongeluk, schade, wa, rechtsbijstandverzekering, letselschade
Antwoorden: 37
Categorie: Auto & Vervoer - Motors
Bekeken: 2121x

Goedemiddag allen,

Introductie:
Ik heb vorig jaar een oldtimer motor (Suzuki Intruder VS 700) aangeschaft via marktplaats. (twv 2250 euro)
Deze motor was verbouwd / custom gemaakt door de vorige eigenaar, en heeft hier veel kosten aan gehad,
Ik heb zelf recent zaken vervangen, (achterband, koppeling etc) (bonnen kleindeels aanwezig)
ik heb de motor met een oldtimer verzekerd bij unive. (WA). De motor heb ik niet laten taxeren op dat moment.

Situatie ongeluk:
Ik reed op een voorrangsweg (70 km/u, waar je 80 mocht rijden), en er steekt opeens een auto de weg op vanuit een uitrit, de bestuurster heeft mij niet gezien.
Helaas kon ik de auto niet meer ontwijken en klap vol op de auto net voor het linker voorwiel, resultaat: motorschade, gekneusde ribben, gebroken pols en gescheurde kniebanden. Ik reed met een vriend samen die de auto nog wel (net aan) kon ontwijken, en deze persoon heeft samen met 4 andere getuigen een getuigenverklaring bij de politie afgegeven voor het procesverbaal. ik werd afgevoerd per ambulance.
Gelukkig zijn er foto's gemaakt vlak na het ongeval, waarin goed is te zien dat ik midden op de weg heb gereden (remspoor 1,60m vanaf de zijkant van de weg, ik reed midden op mijn weghelft). De politieman die 2 dagen later bij mij ook een verklaring kwam afnemen vertelde mij dat de tegenpartij een boete krijgt voor het niet voorrang verlenen.
Dit stelde mij gerust, omdat dit aantoont dat dit absoluut niet mijn schuld is geweest. Helaas kon ik geen kopie van het procesverbaal mee krijgen.

Verhalen schade:
Ik ben met de schadeformulieren naar mijn verzekering toegestapt, helaas konden zij niets voor mij betekenen (omdat ik geen rechtsbijstandsverzekering had!).
Ik heb een temlate brief meegekregen om de tegenpartij aansprakelijk te stellen, ik heb de tegenpartij aansprakelijk gesteld voor de materiele schade van 3500 euro.
Dit zijn de kosten van de motor, kleding, helm, etc. De brief is inmiddels aangetekend verstuurd naar de bestuurster van de auto.

De verzekering van de tegenpartij heeft zojuist een schadeexpert langsgestuurd, die de schade heeft vastgesteld op de dagwaarde (500 euro) + nog wat kleine kosten voor de kleding, min de afschrijving van de kosten van de helm (20% per jaar etc).

Mijn vraag betreffende materiele schade:
1)Ik wil hier absoluut geen slaatje uitslaan, maar ik vind het bedrag waarop de verzekeringsmaatschappij de materiele schade vaststeld absoluut veel te laag.
Hoe kan ik hier het beste mee omgaan, wat kan ik nu als beste doen?

Tevens wil ik ook iets weten over de letselschade.
Ik heb extra kosten moeten maken voor o.a. medicatie, etc (bon aanwezig)
dit zal ik ongetwijfeld vergoed krijgen, MAAR,
2) ik heb bijvoorbeeld ook 2 joggingbroeken moeten kopen, zodat ik alsnog tijdelijk met een brace kan lopen e.d.
Krijg ik deze ook vergoed?

3) En wat betreft de fysio, kan ik hier niet zelfstandig heen, en ben aangewezen op mijn ouders, vrienden etc, hoe zit het met deze kosten?
Of kan ik een taxi nemen hiervoor, zodat ik mijn omgeving hier niet mee belast.

4) voorlopig zit ik aan huis gekluisterd, en kan bijvoorbeeld niet zelfstandig naar verjaardagen kan ik hiervoor ook een taxi nemen en worden dit soort kosten ook gedekt door de tegenpartij?

Dan al helemaal niet te spreken over bijvoorbeeld mijn geplande kampeervakantie die nu niet door kan gaan, hoe zit het met dit soort zaken?
heeft iemand hier ervaring mee? hoe ik hier het beste mee kan omgaan?

meer
entree kaarten Sagrada via internet
wolf59
wolf59
Datum: vrijdag 31 aug 2012, 20:42
Trefwoorden:
Antwoorden: 6
Categorie: Vakantie & Vrije tijd - Overig
Bekeken: 2121x

Later dit jaar ga ik naar Barcelona. Op het programma staat een bezoek aan de Sagrada Familia. Via diverse bureaus op internet kun je entree kaarten kopen, zodat je niet in de rij hoeft te staan. Zijn deze betrouwbaar wie heeft ervaring met deze bureaus. Wat mag het ongeveer kosten?

meer
Neckermann stuurt incasso
biesvanede
biesvanede
Datum: woensdag 3 nov 2004, 12:09
Trefwoorden:
Antwoorden: 15
Categorie: Geldzaken & Recht - Betalen
Bekeken: 2121x

In juli iets bij Neckermann gekocht. Vergeten meteen te betalen, maar bij de eerste herinnering meteen via postgiro de schuld voldaan.
Neckermann blijft aanmaningen sturen, ook na een telefoontje. Nu is het incassobureau ingezet.
Wat te doen? Weer bellen of schrijven of met het bankafschrift in de hand afwachten?

meer
Werking thermostaatkranen
wizard2
wizard2
Datum: maandag 5 mrt 2012, 16:57
Trefwoorden:
Antwoorden: 5
Categorie: Huis & Tuin - Verwarming
Bekeken: 2121x

Hallo allemaal,

In mijn huis zijn alle radiatoren uitgerust met een thermostaatkraan. Deze werken allemaal uitstekend op één na.
Deze ene hangt in de toiletruimte. De radiator wordt nauwelijks warm ongeacht de omgevingstemperatuur of de watertemperatuur. Een andere thermostaatkraan geprobeerd, ook met deze wordt de radiator nauwelijks warm. Zonder thermostaatkraan wordt de radiator wel goed warm. (afhankelijk van de watertemperatuur.)
Het is wel de kleinste radiator in het hele huis. Een enkele
plaatradiator van 50 bij 40 cm.
Weet iemand of deze misschien te klein is om met een thermostaatkraan goed te kunnen functioneren,of ligt het ergens anders aan?

In afwachting, groetjes van wizard2

meer
Er springen stukjes uit mijn laminaatvloer
postje
postje
Datum: dinsdag 12 okt 2010, 19:49
Trefwoorden: laminaat
Antwoorden: 14
Categorie: Huis & Tuin - Vloeren
Bekeken: 2120x

Ik heb een laminaatvloer gelegd, deze ligt een half jaar (vloer is gekocht in nov. 2009)
Nu zijn er op diverse plaatsen in de vloer stukjes uit de planken. Deze blijven plakken aan de stoffer.
Op de vloer wordt niet met hakkenschoenen gelopen (de vloer ligt op een bovenverdieping).
De bouwmarkt waar de vloer vandaan komt geeft aan dat dit door spanning in de vloer komt, mij lijkt dit onwaarschijnlijk.
Voor het ongemak wil de bouwmarkt ons een nieuw pak laminaat aanbieden voor het ongemak.

Wie heeft er tips of ideeën hoe hier verder mee te gaan?

groeten rob

meer