l.
door l.h.koelewijn Oct 1, 2012 om 20:12
Auto & vervoer

Electronische fiets garantie

Is er na de garantie periode geen enkele aanspraak meer op garantie? Wij hebben Electrische fietsen gekocht na enkele maanden begaf de batterij het, ( deze viel in de garantie periode ) Nu na 2 1/2 jaar begeeft ook van de andere fiets de batterij het. ( garantie periode 2 jaar )

633 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Oct 1, 2012 om 20:32
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo l.h.koelewijn,

Vreemde vraag .... is er ná de garantieperiode nog garantie?
Nee.
Voor accu's/batterijen is 2 jaar de normale periode.

Met vr.gr.

zwemmer
door zwemmer - Oct 1, 2012 om 20:34
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Dit is naar ik vermoed een alternatieve manier om te zeggen dat je een reparatie niet kunt betalen?

dj
door djonwheels - Oct 11, 2012 om 06:16
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

(fietsenmaker)

Watvoor merk fiets is het en welk model?
Veel fabrikanten claimen dat de accu minimaal 500 volledige ladingen kunnen hebben. (helemaal leeg/helemaal vol)

Afhankelijk van het merk en model van de fiets. Kan de fiets uitgelezen worden. Bij die uitlezing is ook te zien hoevaak de fiets aan de lader heeft gestaan. is dit minder dan 23% van de tijd. Dan kunt u het wel vergeten met welke vorm van coulance.

Wat ik vaak meemaak is dat fabrikanten een nieuwe accu omruilen voor de oude. kosteloos (of alleen verzendkosten) en dat de klant dan alleen de montage kosten moet betalen bij de fietsenmaker.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer