rc
door rcdeursen Aug 13, 2010 om 15:58
Auto & vervoer

Parkeren Schiphol (goedkoop)

Ga niet in zee met Park & Fly - Oosteinderweg 243 te Aalsmeer. Ze laten je, bij terugkomst, rustig een 1 uur of meer wachten. Ook al is het min 3 gr! Ze weten zelf niet of mensen wel/niet zijn opgehaald. Slechte organisatie, alleen bezig met geld verdienen. Er wordt geadverteerd, dat de auto binnen staat. Dus niet... kreeg een hele vuile auto terug. Klacht ingediend, zou bericht terug krijgen. Nooit meer iets van gehoord!!!

Roekie.

880 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nb
door nbw - Aug 14, 2010 om 02:17
521 Antwoorden / 24 Vragen
0

Hoi hoi marktwerking bij schiphol om je auto daar kwijt te raken. Schiphol rekent excessieve tarieven als je wilt parkeren. En dan kopen/huren ondernemers braak terrein nabij Schiphol en vervoeren autobezitters per saldo veel goedkoper naar de uiltieme plek. En dan ook nog klagen dat het allemaal niet zo perfect is als gedacht. Dat is je straf voor gebruik maken van marktwerking. En klagen is zinloos want de gehele economie is marktwerking. Had ik maar een half miljoen euro en kon ik maar een weilandje nabij schiphol kopen met 2000 betalende consumenten pd voor de helft van schiphol en met gratis vervoer naar het vertrekpunt. Echter daarvoor heb ik echte mensen in dienst te nemen die niet te veel kosten waardoor ik echt mijn investering 3x terugverdien. En voor de klachten en zeurders huur ik een callcentra. En de overheid is dolgelukkig want er zijn tig van banen bijgekomen.

Je kunt alleen je gelijk halen via een rechter.

invalide
door invalide - Aug 14, 2010 om 10:43
787 Antwoorden / 5 Vragen
0

Zet je familie af, ga naar gratis stad in regio en neem 1 treinkaartje vanaf dit station.
Zo zit je goedkoopste vlak bij Schiphol maar kost natuurlijk meer dan 1 uur.
Dus gratis parkeren en slechts 2 kaartjes enkele reis is mogelijk.

Verder kun je ook een auto plaatselijk huren en daar op schiphol inleveren als je bij Hertz of zou huren.
Dus heen en terug huren en geen parkeerkosten als je langer ging.

genius
door genius - Aug 14, 2010 om 11:44
886 Antwoorden / 4 Vragen
0

[quote]Verder kun je ook een auto plaatselijk huren en daar op schiphol inleveren als je bij Hertz of zou huren.
Dus heen en terug huren en geen parkeerkosten als je langer ging.Ben benieuwd of dat een goedkopere oplossing is!

me
door meintje_1 - Aug 14, 2010 om 17:53
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb een hele andere ervaring met Park & Fly. Bij vertrek {5 min gewacht} zette de chauffeur de bagage netjes over vanuit mijn auto in de bus en bij terugkomst stond de bus al te wachten. Mijn auto stond binnen in een grote hal en wederom zette de chauffeur de bagage over en kon ik weg rijden. Je kunt trouwens kiezen voor binnen of buiten, binnen kost iets meer. Zeg er wel bij dat dit niet in de zomer was, maar in Oktober dus minder druk neem ik aan.

jr
door jr janssen - Feb 24, 2012 om 17:41
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Over het algemeen zal het afhangen van de drukte, met de zomermaanden is het vaak gekkenhuis. Er zijn wel betere en goedkopere alternatieven van parkeren Schiphol, veel vergelijkingssites kunnen je hiermee helpen. Dit is een goede als referentie.

mahadma
door mahadma - Feb 24, 2012 om 18:34
11590 Antwoorden / 51 Vragen
0

Is het niet verstandiger om een vergelijking te maken tussen de kosten en de voordelen van een taxi rit, al of niet gecombineerd, en de parkeerkosten. En dan meetellen dat als je doodmoe uit het vliegtuig komt je "fit" achter het stuur moet zitten om jezelf en je gezin weer veilig thuis te krijgen. Of laat iemand je met jouw eigen auto naar schiphol brengen en deze bij zich houden (veilig dus) en weer afhalen.

jo
door jorisw - Feb 24, 2012 om 20:01
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

[quote=mahadma schreef op vrijdag 24 feb 2012, 18:34]Is het niet verstandiger om een vergelijking te maken tussen de kosten en de voordelen van een taxi rit, al of niet gecombineerd, en de parkeerkosten. En dan meetellen dat als je doodmoe uit het vliegtuig komt je "fit" achter het stuur moet zitten om jezelf en je gezin weer veilig thuis te krijgen. Of laat iemand je met jouw eigen auto naar schiphol brengen en deze bij zich houden (veilig dus) en weer afhalen.

Doodmoe uit het vliegtuig? Ben jij die persoon die constant heen en weer loopt? ;-)

mahadma
door mahadma - Feb 24, 2012 om 20:43
11590 Antwoorden / 51 Vragen
0

jorisw,

als jij met tijdsverschil mee 12 tot 24 uur gereisd hebt en je stapt achter het stuur, ben je dan fit?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer