di
door dietert Oct 1, 2012 om 21:49
Auto & vervoer

Sparta C2 emotion totaal defect

Wij zijn in het bezit van een 2 jaar en 2 mnd oude E-bike Sparta C2 emotion, die plotseling totaal uitviel. In principe is deze fiets qua aansturing niet complex, wat voor ons ook de doorslag gaf om deze fiets aan te schaffen, en heeft tot nu toe ook zeer goed voor ons gefunctioneerd. Onze fiets specialist dacht aan een sensor plaatje wat defect was, maar helaas. De complete elektrische aansturing was defect, en heeft de complete unit moeten vervangen, alleen motor en accu waren nog over. Coulange jammer, daar doen ze bij het service centrum van Sparta niet aan, zei onze fiets specialist. De vraag voorgelegd aan Sparta, maar helaas je moet het maar bij je fiets specialist claimen. Kortom Sparta verkoopt dure E-bikes en na 2 jaar moet je niet meer zeuren. Het lijkt erop dat de kwaliteit van ook de Sparta te wensen overlaat, na alle verhalen van Bikkel, Gazelle of Batavus gelezen te hebben.

7223 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zoekster
door zoekster - Oct 1, 2012 om 22:12
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Toch heeft Sparta gelijk. Want de fietsspecialist heeft de fiets aan u verkocht, niet Sparta. Met de fietsenspecialist heeft u de koopovereenkomst en die mag zich niet verschuilen achter de fabrikant. Neemt u morgen eens contact op met het juridisch loket, klik hier voor adressen (gratis advies) of bel 0900 8020 (10 ct/pm) om te bekijken wat uw juridische mogelijkheden zijn. Die fietsen zijn verschrikkelijke duur, dan kan het zeker de moeite waard zijn om hier uw best voor te doen.

dj
door djonwheels - Oct 11, 2012 om 06:25
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Fietsenfabrikanten zijn zeer coulant in het vervangen van onderdelen.
Bij een fiets van 2,5 jaar oud met een falende word er vaak gewoon een nieuwe opgestuurd (ook daar zitten idd beperkingen aan)
Er worden dan wel verzendkosten en montage kosten in rekening gebracht bij de klant.

Tip voor de volgende aanschaf. Bikkel of multicycle. (nee ik heb geen aandelen. Ik ben fietsenmaker en dit zijn de enige 2 merken met de minste storingen)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer