maryvon
door maryvon May 4, 2007 om 23:09
Auto & vervoer

Te veel toeren bij stoplicht...........

Sinds een week hebben we een vreemd iets aan onze Baleno GSX.
Als we bij een stoplicht staan wil hij nog wel eens naar de 3000 toeren schieten uit het niets, als we dan gas geven stopt het weer.

Vandaag hebben we een rit gemaakt van 2 x anderhalf uur en eigenlijk geen problemen gehad, we zijn net 10 min. van de rijksweg af en hij flikt het weer!!!!.

Wie kent dit verschijnsel en hoe is het te verhelpen?

389 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 4, 2007 om 23:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik u was zou ik naar de garage gaan volgens mijn idee is het de shoce die af en toe blijft hangen. Als de motor koud is zal hij het waarschijnelijk niet doen.


Tenminste heb ik dat ook een s een keer mee gemaakt, komt niet vaak voor en zo als tegenwoordig alles in de auto electronic bestuurt wordt is het misschien ook mogelijk.


Groet Valerius.

ve
door verwijderd - May 4, 2007 om 23:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Versleten koppeling kan ook een oploop in toeren teweeg brengen. Dat zou een duur geintje worden (koppelingsplaten vervangen).


Raadpleeg beslist de dealer/leverancier.


Groet, C.


 

ve
door verwijderd - May 4, 2007 om 23:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Maandag gaan we sowieso naar de dealer garage, maar wel handig om een beetje wijzer daar aan te komen, want als leek zijnde kunnen ze ons van alles wijs maken.

ve
door verwijderd - May 5, 2007 om 07:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

fout code uitlezen is eerst een must. vermoedelijke oorzaak een stappen motor probleem.   of een fout in het actief koolstof filter. een klepje kan open blijven staan en dat geeft valse lucht met het bekende probleem.   de gas klep potentie meter komt sporadisch voor.

ve
door verwijderd - May 5, 2007 om 19:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb dit zelf ook gehad bij mijn nieuwe auto na ongeveer 6 maanden. Ik ben bij de dealer geweest die de auto aan de computer heeft gekoppeld. Het was een software probleem.

Nu 5 maanden later geen last meer van.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer