hu
door huet Jul 5, 2007 om 09:22
Computers & telefonie

Geen beeld kunnen ontvangen canal digitaal

Ik heb sinds 2 juli 2007 geen beeld op de tv. IK heb een schotel. Na drie dagen bellen waar telkens werd gezegd dat er technische problemen waren, werd mij medegedeeld dat ik beter een instalateur kon laten komen. Hebben meer mensen dit probleem?


 


Ton Hoevers

401 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ph
door phinder - Jul 5, 2007 om 09:33
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ton,


Heb je nog wel BVN ( free to air, zou je altijd moeten kunnen ontvangen ) of die ook niet meer ?


Ik heb zelf ook een schotel, maar kan alles normaal ontvangen, dus aan het signaal van CD ligt het niet !
Misschien is je kaart gedeactiveerd ( maar dan zou je nog wel BVN moeten kunnen krijgen ).

Doet je tv het nog wel ? ( kan je nog wel DVD / Video kijken ? )


kan ook zijn dat je ontvanger kapot is ( maar dan zou je tv het nog gewoon moeten doen ! ). Als je de ontvanger naar zenders laat zoeken, wat geeft die dan aan ? Hoe is je signaalontvangst ?


Heeft je schotel misschien een tik gekregen ( harde wind, iets er tegenaan ) waardoor je misschien niets meer ontvangt ?


Zoals je ziet zijn er teveel mogelijkheden die het probleem kunnen zijn. Je zal dus meer informatie moeten geven en/of probleemgebieden gaan uitsluiten om hier echt een zinnig antwoord op te geven.


Gr. Phinder

tr
door trappist - Jul 5, 2007 om 10:06
240 Antwoorden / 0 Vragen
0

opnieuw uw kaart activeren zou het probleem moeten oplossen (hier tenminste wel), er is iets misgegaan bij de automatische kaart update, u bent niet de enige, honderden kaarten gingen begin juli op zwart!

me
door meintje_1 - Jul 5, 2007 om 10:19
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb hetzelfde probleem en dat lag aan de LNB ontvanger. een nieuwe gekocht en het leek opgelost, maar als ik de zenderzoeker er tussen uit haal heb ik weer geen ontvangst. Deze blijkt als versterker te werken en volgens de installateur is het een software probleem omdat er geen update meer wordt gegeven door C.D. voor de Puma Pace ontvanger die ik 2 jaar terug voor € 400 heb gekocht bij hem, een officiele C.D dealer. Probeer het met een zenderzoeker als dat lukt heb je en heb je toch ontvangst.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer