hdubois
door hdubois Nov 7, 2005 om 20:25
Computers & telefonie

Nerobrander

hallo,


Ik heb als DvD brander nero 6.2 het is volledig geinstaleerd (dus ook nero vision express 2 ) ik kan van een dvd-schijfje wel een copy maken.Maar ik heb ook een film op de harde schijf staan (olivier b bommel "als je begrijpt wat ik bedoel")ik heb hem opgeslagen in mijn documenten (ik draai onder windows xp) als ik nero start smart opstart en ga naar dvd schijfje maken kan ik de film niet vinden in mijn map documenten.Als ik normaal naar mijn map documenten ga kan ik de film wel af laten spelen met powerdvd.Wat is de reden dat als ik Nero opstart de film niet in mijn map zie staan.Ik heb de film binnen gehaald via LimeWire.Wie o wie kan mij helpen met info wat ik niet goed doe.


vrgr.hdubois@chello.nl

549 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Nov 8, 2005 om 10:14
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarschijnlijk zoek je naar een bepaalde bestandsextensie. Je kan doorgaans onderaan het zoekschermpje aangeven dat je wilt dat Nero op "alle bestanden" zoekt.

hdubois
door hdubois - Nov 8, 2005 om 10:24
15 Antwoorden / 8 Vragen
0

Hallo,


klik ik alle bestanden aan dan geeft hij de bestand van de film wel aan klik ik toevoegen (om te branden) aan dan krijg ik de melding geen compatibel bestand gevonden.Klik als extensie aan dvd-video bestandstypes (bub-vob "info") dan zie geen bestand van de film in de kader van toevoegen.Hopelijk kunt U mij de oplossing geven.


vrgr.hdubois@chello.nl

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 9, 2005 om 11:19
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste hdubois,


mogelijk vindt u uw antwoord via Weethet.nl (hier gelinkt naar de video-sectie)


IJzerbroot

wouteroud
door wouteroud - Nov 15, 2005 om 15:54
45 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarschijnlijk is het formaat van de film niet geschikt om als DVD te branden, heb je de opties VCD of SVCD al geprobeert?


Zou je me kunnen vertellen in wat voor formaat de film is gecodeerd?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer