arwin74
door arwin74 Nov 8, 2009 om 15:55
Computers & telefonie

Oplichting door vodafone

op 13-10-2009 was mijn abbo bij vodafone afgelopen en ben ik dus opzoek gegaan naar een ander abbo omdat ik vodafone te duur vind worden. ben nu dus overgestapt naar t-mobile, 2 keer zoveel minuten voor helft van de prijs. ik wou dus nummerbehoud omdat ik dit een prettig nummer vind. volgens de nieuwe wet maag vodafone me huidige nummer dus elke keer 1 maand verlengen maar wat flikken ze nu: ze verlengen me contrect dus gewoon met 4 maanden.
welke stappen mag en kan ik hiertegen ondernemen?
Arwin

672 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Lsk520
door Lsk520 - Nov 8, 2009 om 16:18
827 Antwoorden / 2 Vragen
0

Misschien even naar de vodafone-shop lopen/bellen? Zal vast wel een foutje zijn.
Meteen blèren dat je wordt opgelicht.....tja....

Enne succes bij t-mobile! Je hebt een goeie keus gemaakt.....maar niet heus

arwin74
door arwin74 - Nov 8, 2009 om 16:38
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

[quote=tp schreef op zondag 8 nov 2009, 16:18]Misschien even naar de vodafone-shop lopen/bellen? Zal vast wel een foutje zijn.
Meteen blèren dat je wordt opgelicht.....tja....

Enne succes bij t-mobile! Je hebt een goeie keus gemaakt.....maar niet heus

ja dat bellen heeft goed geholpen bij vodafone. was eerst 1-2-2010 dat ze me nummer vrijgaven en nu dus 28-2-2010. dus bellen met vodafone werkt?

verklaar die maar is dan

nog leuker van een ander nummer wacht ik nog steeds op een verklaring van kosten na 2 aangetekende brieven waar tot op heden nog steeds niet op is gereageerd.

Arwin

kenwel2
door kenwel2 - Nov 8, 2009 om 17:24
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Dag arwin, ik begrijp je frustratie, maar, nergens lees ik van je, of en wanneer, en op welek manier je het abonnement bij Vodafoen hebt opgezegd: Zelf heb ik ook altijd een abonnement van Vodafone, zo ook nu, dit abonnement loopt in April 2010 af: Ik ga een dezer dagen al schriftelijk opzeggen: Dat moet je doen door een kopei van je id of paspoort te maken, vermelden dat je het contrakt opzegd, opsturen naar Maastricht, liefst aangetekend, en schrijf in je (daar zitten ze, was 'vroeger Libertel) Schrijf in je brief dat je vóór het aflopen van je contact wel een schriftelijke bevestiging van ze wil hebben, dat je contract per het door je afgesloten datum wilt beeindigen, vergeet vooral niet het kopie van je id kaart of paspoort er bij in te sturen, anders doen ze niets met wat je ook stuurt naar ze!!! En als laatse, je kunt op het postkantoor vragen, of je een ontvangstbevestiging op je verstuurde brief krijgt, maw, dat ze in Maastricht je brief zeer zeker hebben ontvangen.
Succes, Mvgr. Henri

he
door henk1951 - Nov 8, 2009 om 17:43
256 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik werk precies zo als Henri en moet zeggen tot nu toe met succes. Waar Arwin ook rekening mee moet houden dat het porteren van een nummer naar een andere provider ook niet 123 gerealiseerd kan worden. Ik ben juist weg bij T-Mobile weggegaan naar Vodafone zelfde belminuten maar helft goedkoper en over het algemeen beter bereik. Begin op tijd met opzeggen en nummerbehoud en vraag altijd een schriftelijke bevestiging.

gr Henk

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer