snicklehead
door snicklehead Nov 4, 2003 om 14:16
Computers & telefonie

Traag

Kan iemand mij vertellen waarom deze site zo vreselijk traag is? Of ligt dat aan mij?

1433 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 11:53
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik moet je zeggen dat dat probleem mij inderdaad niet bekend voorkomt. Bij mij werkt alles lekker vlot. In ieder geval ligt het dus niet aan de webserver of de verbinding van de webserver. Het kan liggen aan je internetverbinding, aan je browser of aan je PC. Ik heb zelf een kabelverbinding via Chello. De site is grafisch niet al te zwaar, dus je hebt geen ontzettend snelle PC nodig om de site op een prettige manier te kunnen bekijken. Ik houd het op je internet verbinding!

snicklehead
door snicklehead - Apr 16, 2004 om 11:53
12 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dank voor je antwoord, maar ik heb home/kabel en bij andere sites geen problemen, met inloggen alleen al ben ik wel 5 minuten bezig, om maar niet te spreken over het verwisselen van pagina's binnen deze site.

sir.kiekeboe
door sir.kiekeboe - Apr 16, 2004 om 11:53
91 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor een goede antwoord zou je wat meer gegevens moeten geven. zoals, heb je andere programma's op de achtergrond werken (anti4us, Firewall, popup killers, KaZaa enz.)
Ook kan het zijn dat je eens moet kijken naar de windows updates die je al dan niet geïnstalleerd hebt. Sommige werken niet voor 100% op elk systeem.
Verder kan het zijn dat je bij je brouwser een paar instellingen net op het scherpst hebt staan waar door veel sites goed blijven gaan en sommige niet voor uit te branden zijn.
Ook lijkt het mij verstandig om eens met andere home/kabel gebruikers te kijken of dat zij de zelfde problemen hebben (lijkt me stug maar zou kunnen)

pl
door planetsucks - Apr 16, 2004 om 11:53
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik ondervind ook veel vertraging op deze site. Ik heb een 8 Mb/s verbinding, dus daar kan het niet aan liggen.

paul_1
door paul_1 - Apr 16, 2004 om 11:53
10 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ja hij is traag.
Je schreef het op 4 november, en ik lees het nu pas.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer