fu
door fukki032 Dec 24, 2004 om 12:26
Computers & telefonie

Verlengen telefoon abonoment

ik heb mijn  mobile telefoon abonoment bij kpn verlengd  op 26 november 2004 de kpn zou mij een nieuw toestel sturen ik een week   gewagt maar geen toestel gekregen dus weer gebeld er was iets misgegaan er moest  een onderzoek worden in gesteld dat duurde 14 dagen dus ik wachten daar na weer gebeld het toestel was kwijt geraakt  dus zouden ze een andere sturen voor de kerst maar weer niets ik weer bellen ze zeiden dat ik niet zo moest zeuren  ik boos en zei dat ik de verlenning niet meer wou  dat ging niet ze zeiden wacht maar op uw toestel in tussen heeft de kpn wel de kosten  van mijn rekening af geschreven  wat moet ik nu doen

322 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 24, 2004 om 12:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij T-Mobile mag je 3 maanden voordat je abonnement afloopt of verlengd moet worden een nieuw toestel uitzoeken. Misschien eens tijd om over te stappen naar een andere provider?

ve
door verwijderd - Dec 24, 2004 om 13:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En als dat toestel zoekraakt ben je net zo ver als bij KPN.


Wat de vraag betreft is het natuurlijk een heel vervelende situatie en de persoon die vindt dat u niet moet zeuren moet maar per omgaande van dat call center verwijderd worden. Dat is ook meteen het probleem n.l. dat er op zo'n call center (en ook op andere) vaak mensen zitten die niet erg bedrijfsgebonden zijn en lastige vragen synoniem verklaren met zeuren. Het lijkt mij het beste dat u een vriendelijke maar toch boze brief aan KPN stuurt en daar alle klachten uiteenzet en per omgaande toezending van het toestel vraagt. Het terugboeken van de betalingen is niet zo'n goede optie omdat dat uitgelegd kan worden als wanbetaling waarna het abonnement kan worden stopgezet, dus niet beeindigd. Ik weet niet of er een Primafoonwinkel bij u in de buurt is maar mogelijk dat men u daar kan helpen omdat die daar vaak toegang hebben tot bestanden en personen bij KPN die buitenstaanders niet hebben. Succes en ondanks het gemis van uw telefoon Prettige Kerst. E.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer