1j
door 1joop Oct 15, 2008 om 12:40
Elektronica & tv

Hd tv

ik heb een week geleden een sony bravia aan geschaft.nu is mijn vraag moet ik nu ook zoon HD kasje kopen,de tv is vol hd,en er zijn meer van die dingen een soort van stekkerdoos voor te voorkomen dat men een piek stroom krijg????ik weet het niet dus vandaar mijn vraag,en zo ja waar moet ik dit kopen bij ziggo??

540 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Oct 15, 2008 om 13:48
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo 1joop,

Of je ook in HD naar TV zenders wilt kijken hangt natuurlijk helemaal van jezelf af en op welke manier je TV wilt kijken. Kabel? Satelliet? Er zijn echter nog maar weinig zenders die echt in HD kwaliteit uitzenden en het kost ook nog eens extra geld. Voor alsnog zou ik met 'gewone' digitale TV genoegen nemen.
Wel zou ik adviseren om géén digitale televisie via de ether (lees: digitenne) te nemen wanneer je TV groter is dan zo'n 32".

Wat je tweede vraag betreft, zo'n speciaal stopcontact met overspanningsbeveiliging is niet echt nodig, maar als het je geruststelt dan is er uiteraard niets op tegen om zo'n doos te gebruiken. In vrijwel elke computerzaak, Mediamarkt of Conrad kun je zo'n doos kopen.

m.vr.gr. Freya


1j
door 1joop - Oct 15, 2008 om 13:52
5 Antwoorden / 14 Vragen
0

oke hier heb ik wat aan denk.ja mijn tv is groter als 32,en ik heb vernomen dat nederland 1.2.3 pas het volgend jaar in hd uit gaat zenden,dus wat dat betreeft heb ik nog eveb he?


bedankt voor u reactie

aajee
door aajee - Oct 15, 2008 om 14:08
118 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ken alleen HD kanalen van Ziggo:


Discovery Channel HD


National Geographic HD


Eurosport HD


en nog een demo kanaal


Extra kosten voor ontvangst HD zenders € 3,95 per maand en natuurlijk een HD decoder.

henson
door henson - Oct 15, 2008 om 16:13
338 Antwoorden / 36 Vragen
0

Hallo,


Volgens mij bedoelt u digitaal tv kijken, dat is wat anders dan HD-digitaal, full HD is nog iets anders.  Ik zou u wel aanraden "zo'n digitaal kastje" aan te schaffen, kijkt een stuk scherper dan het analoge signaal waar u nu naar kijkt.


Succes, Henson


 

1j
door 1joop - Oct 15, 2008 om 16:35
5 Antwoorden / 14 Vragen
0

ja inderdaad dat bedoel ik,bedankt voor u reactie,en nu kijken of er nog prijs verschilen in zit he??

an
door answer - Oct 20, 2008 om 20:20
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

hd-tv abonnement is natuurlijk niet verplicht. maar digitaal gaan kijken in plaats van analoog is veel mooier op een lcd tv. denk dan ook wel gelijk aan de juiste bekabeling die je erop aansluit.


die stekkerdoos is altijd handig om te hebben, de een vind het onnodig, de ander niet. het is nou eenmaal bekend dat electronica van wat voor soort dan ook heel gevoelig is voor piekspanningen en het kan gebeuren, wil natuurlijk ook niet zeggen dat het gebeurt.


en ziggo zou ik niet doen. neem de wat meer gangbare aanbieders in digitaal. het beste signaal is nog steeds sateliet. (canal digitaal.)


 


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Li
Liesmal9 - Jun 8, 2024 om 20:28
Geldzaken & recht

Wat mag ik

Dag, Gisteren kocht ik iets bij de Action, het was rond de 5 euro.
Om te betalen gaf ik een briefje van € 50,= wat ik uit mijn pottemonee haalde.
Kreeg wisselgeld tot een bedrag van € 10,=, wachtte op meer maar kreeg NIETS meer.
De cassiere vertelde dat ik haar een briefje van € 10,= gaf.
Bedrijfslijder erbij, ze ging beelden bekijken, maar kon het niet zien, ik mocht de ... Lees meer

Fr
FrankMee - Jun 7, 2024 om 19:53
Vrije tijd & tuin

Maar 30% terugbetaling na annulering concert.

Een concert van zondag 7 juni in de Johan Cruyff Arena zou plaats vinden, is door een zakelijk conflict tussen de artiest en de organisator afgelast. Organisator betaald nu maar 30% van de ticketprijs terug en communiceert dat de rest bij de artiest geclaimd moet worden. Echter heb ik mijn tickets bij de organisator gekocht en niet bij de artiest. Kan deze organisatie dit zomaar maken. Zo niet, wa ... Lees meer

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer