filijne
door filijne Jan 4, 2011 om 15:55
Garantie & verzekeringen

DELA vult ongevraagd premie aan

Vandaag viel de nieuwe polis van DELA uitvaartverzekeringen in de bus. Tot onze verbazing zagen wij dat er ongevraagd een aanvullende premie is toegevoegd aan onze polis.
Uiteraard hebben wij daar zelf geen toestemming voor gegeven. Het is dan ook triest, als je belt en als antwoord krijgt dat je pas over 4 werkdagen wordt teruggebeld.
Zijn er meer mensen die deze ervaring delen?

684 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

birdies
door birdies - Jan 4, 2011 om 16:06
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

.........Tot onze verbazing zagen wij dat er ongevraagd een aanvullende premie is toegevoegd.....

Aanvullende premie? Is het verzekerd bedrag een beetje verhoogd soms?

filijne
door filijne - Jan 4, 2011 om 16:09
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

nee lees maar even nog goed: er is ongevraagd een aanvullende verzekering toegevoegd, is dat misschien duidelijker voor u?

rj
door rjw - Jan 4, 2011 om 23:57
3294 Antwoorden / 5 Vragen
0

[quote=filijne schreef op dinsdag 4 jan 2011, 16:09]nee lees maar even nog goed: er is ongevraagd een aanvullende verzekering toegevoegd, is dat misschien duidelijker voor u?

Wat zit er in die aanvullende verzekering (puur uit interesse)?

birdies
door birdies - Jan 5, 2011 om 00:04
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

[quote=filijne schreef op dinsdag 4 jan 2011, 16:09]nee lees maar even nog goed: er is ongevraagd een aanvullende verzekering toegevoegd, is dat misschien duidelijker voor u?

Ja, nu wel ja! Je kunt nu wel een rode duim aan mij geven, maar aanvullende verzekering is wat anders dan zeggen dat er een aanvullende premie is toegevoegd. Logisch dat je vragen/misverstanden krijgt als je zelf e.e.a. niet goed weer geeft.

En waarom de vraag hier stellen? Degene die het beste antwoord op je vraag kan geven, is DELA zelf.

yv
door yvanbruggen - Jan 5, 2011 om 17:03
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geachte Filijne,

Vandaag las ik uw bericht op dit forum. Als medewerker van DELA geef ik u graag een reactie.
U heeft een DELA UitvaartPlan. Deze verzekering bestaat uit twee onderdelen die bij elkaar horen: de Basisverzekering en de Plusverzekering. Met de Basisverzekering heeft u recht op een uitvaart zoals die in onze voorwaarden beschreven staat. Daarnaast heeft u een bedrag van minimaal € 525 verzekerd op uw Plusverzekering om aanvullende eigen wensen vorm te geven. Op http://www.dela.nl/over_dela/veelgestelde_vragen/verzekeringen/polisblad_2011/ leest u meer over uw polisblad voor 2011.

Met vriendelijke groet,
Yvonne van Bruggen
DELA

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

De
DennisR - May 30, 2024 om 12:47
Winkels & webshops

Misleiding bij de lidl?

Ik wilde vandaag half om half gehakt halen bij de lokale lidl omdat die volgens de reclame folder en de app in de aanbieding is, kom ik bij het schap en zie het oranje stickertje hangen voor de aanbieding. Echter kijk ik nog eens goed naar de pakken die er liggen en dan blijkt het niet de aanbiedingspakken te zijn maar mager rundergehakt met ook nog eens een ander gewicht waarvoor je gewoon de v ... Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer