computerslim
door computerslim Jun 24, 2005 om 18:00
Geldzaken & recht

24 uur service Wehkamp

Vele malen een bestelling gedaan. Vele malen belooft aan de 24 uur service te zullen voldoen. Nog niet meegemaakt dat ze die service hebben geboden. Vele malen ook een klacht neergelegt maar er word niets meegedaan. s`middags werk ik. Ze boden mij de optie voor de avondservice en zelfs die service gaat verkeerd. Wat zijn ervaringen van andere mensen. Er word met ons gespeeld. Voor mij is het einde Wehkamp ! 


 

350 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 24, 2005 om 18:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wehkamp besteedt de bezorging van kleinere artiklen uit aan Selektvracht. Dat is de meest onmogelijke bezorgdienst die er bestaat, hier in het Rijnmondgebied en mogelijk ook elders. Klaarblijkelijk bepaalt Selectvracht of er op tijd bezorgd wordt en ze hebben daarbij maling aan de klant en klaarblijkelijk ook aan Wehkamp. Wehkamp noteert uw klachten en doet ze vervolgens in de papiervernietiger. Het alternatief is de zending laten bezorgen bij een Kielapunt waar u het pakje op kunt halen wanneer het u uitkomt. Of anders einde verhaal voor Wehkamp. Groeten - E.

ve
door verwijderd - Jun 24, 2005 om 18:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedankt voor uw reactie. Het is toch raar dat wehkamp dan zo verder wilt gaan met hun klanten. Ik zou andere opties nemen. Een kielapunt is voor vele mensen een optie. Dat is een punt waarover nagedacht is. De Kielapunt alhier bevind zich midden in de stad en het parkeerbeleid is hier schrikbarend slecht. Dat is jammer ! Wanneer je na een lange tijd niets meer van je laat horen en je alles bijna hebt betaald als je het op afbetaling doet dan ontvan je ineens veel telefoontjes. Dan beloven ze wederom van alles.

ve
door verwijderd - Jun 24, 2005 om 18:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Toen Selectvracht nog onderdeel was van het inmiddels ook ter ziele gegane van Gend & Loos heb ik, omdat ik bij dezelfde Nedlloyd bloedgroep werkte, regelmatig in de keuken van Selektvracht kunnen kijken. Ik zal je de details besparen maar ik werd er niet vrolijk van. Dat Wehkamp dat al jaren accepteert kan ik alleen maar verklaren door het feit dat er erg weinig voor de diensten van Selektvracht wordt betaald. Mogelijk dat het inschakelen van Kiela een gevolg is van de klachtenregen over Selektvracht. Maar ach, de mensen kopen toch wel dus wat zal Wehkamp zich over u en mij zorgen maken.... Groet. E.

ve
door verwijderd - Aug 21, 2005 om 22:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het goede andwoord van u is einde Wehkamp.En zo hoord het.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer