li
door lieverdje7 Nov 9, 2006 om 11:09
Geldzaken & recht

Bij wie kan ik klagen?

Hallo,


 


Ik heb een vraag en ik weet niet waar ik hiermee terecht kan.


Mijn probleem is het volgende; in augustus heb ik contact opgenomen met mijn assurantiekantoor over het afsluiten van een nieuwe hypotheek/het verhogen van mijn huidige hypotheek. Op 29 september hadden we een tweede afspraak hierover en onze hypotheek zou binnen enkele weken rond zijn ‘geen probleem’. Op dat moment hadden we al een keuken gekocht en kunnen betalen van ons spaargeld. Die nieuwe kozijnen zouden we al kunnen bestellen want het zou allemaal zo rond zijn. Inmiddels is er dus nog steeds niks geregeld, maar hebben we wel al een rekening gekregen voor deze kozijnen die volgende week komen. Deze rekening kunnen we dus nu niet betalen! Ons assurantiekantoor belt maar niet terug en ik krijg het nu behoorlijk op mijn zenuwen… HELP!


 

356 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edwardus
door edwardus - Nov 9, 2006 om 11:58
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Je gaat het vast niet leuk vinden wat ik hiervan denk. Wie gaat er nou in vredesnaam zoiets duurs bestellen zonder dat je zeker weet dat je de centen daarvoor hebt?


Kozijnen koop je in de regel middels een koopcontract, daar staan allerlei kleine lettertjes bij. Bijvoorbeeld hoeveel procent je op welk moment voldaan moet hebben. Waarschijnlijk zul je dus volgende week ca. 90% moeten voldoen. Ga maar snel langs bij dat assurantiekantoor, want die kozijnen gaan echt wel betaald moeten worden anders kun je nog een claim verwachten van de leverancier.

li
door lieverdje7 - Nov 9, 2006 om 23:19
1 Antwoorden / 3 Vragen
0

Zo, probleem opgelost! Heb gedreigd kassa, radar, en noem het maar op op het kantoor af te sturen en binnen het uur was t geregeld! En nog even een reactie op Eduardus (sorry, heb je naam zo even snel niet onthouden); onze adviseur had ons gegarandeerd dat alles rond was, dat we onze kozijnen konden bestellen. Tja, blijkbaar zijn we te goed van vertrouwen. Toch bedankt voor je reactie!

edwardus
door edwardus - Nov 9, 2006 om 23:24
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Nou, gelukkig maar loopt deze met een sisser af.
Doe jezelf wel een lol, volgende keer eerst zwart op wit.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer