ge
door gebakje Mar 15, 2006 om 18:20
Geldzaken & recht

Fortis Bak en Storten Munt Geld

De Fortis Bank heeft sinds een poosje de nieuwe "Direct Service" benadering, echter ben ik van mening dat (een voor mij) belangrijk service deel is verdwenen. Het storten van klein geld (o.w. Muntgeld) gaat sinds kort niet meer in het bijzijn van de klant en maar 1x per week op de Maandag ochtend als de bank gesloten is.


Hier door weet ik niet wat er in mijn spaarpot zit, waar overigens alleen de bank een sleutel van heeft dus ik kan het niet thuis tellen.


Maar buitendat; je krijgt nu geen "bewijs van storting", en de klant kan dus niet controleren of het gestorte bedrag juist is.


Buiten dat deze nieuwe benadering practische lastig is tevens het "spaarplezier" hier mee bedorven.


Na enige correspondentie met Fortis Bank op dit onderwerp was de reactie "als het je niet bevalt ga je toch naar een andere bank", dus ik denk dat Fortis zoveel klanten heeft dat ze er wel een "paar" kan missen.


Overigens dien ik wel te vermelden dat de "klachten telefoon" die netjes berijkbaar was het probleem begreep en het geheel met de klacht eens was, en tevens een aantal oplossing voordroeg die ik in de correspondentie ook het genoemd.


Zijn er meer mensen die deze "nieuwe service" ook vervelend vinden zoja, dan kunnen we misschien met meer personen een "klacht" in dienen??


Graag verneem ik van jullie...

373 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 18, 2006 om 11:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Gebakje


Geen ervaringen mee, maar wel een idee:


Thuis gaan sparen en met het spaarvarken naar de Rabobank. Daar hebben ze een telmachine waar u uw geld in kunt stoppen, waarna het automatisch bijgeschreven wordt op uw rekening. Zo blijft de lol van het sparen behouden en kunt u tevens thuis tellen.


Groet, Cannacampo

ve
door verwijderd - Mar 18, 2006 om 11:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar zou ik normaliter ook aan gedacht hebben, ware het niet dat ik al ruim 24 jaar (vanaf mijngeborte) een spaarpot heb (waar alleen de bank een sleutel van heeft) en min of meer emotioneel gehecht ben aan deze rekening.


Maar u heeft gelijk, maar het blijft wel een vreemd iets. (Overigens doe ik andere bank zaken wel bij een andere bank).

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer