re
door reaalklant Feb 20, 2016 om 11:12
Geldzaken & recht

Hypotheekverstrekker verhoogt mijn hypotheek, mag dat?

Vorig jaar heeft Reaal samen met hun hypotheek backofficepartij Stater in Amersfoort besloten om mijn hypotheek te verhogen, ze storten gewoon een bedrag om mijn rekening en verhoogde de hypotheek. De reden die ze gaven was dat ik de regels van de Belastingdienst zou overtreden. Laten controleren door de Belastingdienst. Conclusie dit was niet het geval. Mijn rechtsbijstand verzekering vindt het niet echt de moeite waard (heb zelf het gevoel dat zij wel verstand hebben van wetten maar niet van hypotheken). Wat zijn de regels? Mag dit? Procedure bij Kfid heb geen trek in, gang naar de rechter ook niet. Ik wil gewoon weten of het mijn persoonlijke gevoel is, of dat ze echt regels overtreden omdat ze toch groot en machtig zijn, dus wel over een kleine consument heen kunnen walsen.

776 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Feb 20, 2016 om 11:16
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Zelden zo iets geks gelezen. En welke regels zou u dan overtreden? Dus misschien dit verhaal wat verder toelichten?

uwjurist
door uwjurist - Feb 20, 2016 om 12:21
1043 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik kan het ook niet volgen. Graag meer uitleg.

Met vriendelijke groet,
mr. Monique Doomernik

ha
door halex - Feb 21, 2016 om 01:07
1374 Antwoorden / 4 Vragen
0

U wilt niet naar de rechter, noch naar het Kifid. U gaat dus akkoord met de verhoging. En dan kunnen ze dat gewoon maken.
Om wat voor een bedrag gaat het?

fr
door frans56 - Feb 21, 2016 om 07:53
230 Antwoorden / 9 Vragen
0

Hallo Reaalklant

Contact opnemen met Reaal en om betere uitleg vragen. dus niet alleen dat u een belastingregel zou overtreden, maar uitleg vragen welke regels dan worden overtreden en waarom.  Met dit antwoord kan iemand met verstand van dit soort zaken pas nagaan of U inderdaad regels overtreed.
Eventueel kunt U dit antwoord  laten controleren op een persoonlijk spreekuur van de belastingdienst, Dan weet U zeker dat U een deskundige spreekt.





Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer