fr
door freewilly Feb 19, 2004 om 17:36
Geldzaken & recht

Inkasso-Unie deel 2

Het volgende probleem is deze. Ik had een cd besteld die stuk was aangekomen. Nadat ik bol.com hiervan op de hoogte had gesteld heb ik de cd in de enveloppe retour gestuurd.
Na een tijdje niets vernomen te hebben, mailde ik naar bol.com voor informatie waarop zij mij een betalingsherinnering toezende.
Nadat ik voor de 2demaal mijn verhaal deed zou deze mevrouw het uitzoeken. Waarop ik een brief kreeg. Juist, de 2de herinnering.
Op zo`n moment denk je barst maar, maar ik ben goed van aard, dus nogmaals het verhaal verteld. Kreeg geen reactie terug naar een tijdje maar wel de 3rde herinningen en zoals jullie al kunnen raden heb ik een inkasso brief voor mij liggen. Deze brief is net als de vorige vrij dreigend en beledigend. Ik heb netjes deze brief ingevuld en nog een brief erbij waarin ik voor de 4de maal mijn verhaal vertel.
En vandaag kreeg ik andwoord.
Het inkasso-unie maakt mij uit voor leugenaar, dief, verderom zijn ze zeer grof en beledigend.
Ik zou helemaal geen contact hebben gehad van bol.com. Daarnaast heb ik destijds wel een email gekregen dat het artikel was ontvangen. Helaas heb ik deze mail niet meer, en dat overkomt me geen 2de keer.

Dus beste mensen, wat kan ik hieraan doen?

233 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marcomahieu
door marcomahieu - Apr 16, 2004 om 12:45
36 Antwoorden / 0 Vragen
0

natuurlijk niet betalen. en wat kunt u verder doen, bijv. op u telefoonrekening aantonen dat u met bol.com heb gebeld. verder MAG het incasoburo u niet bedreigen want dan kunt u aangiften doen bij de politie. verder heeft u het product niet ontvangen volgens de afspraak en kan ook het incaso buro u niks maken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer