di
door diemenees Apr 22, 2011 om 15:04
Geldzaken & recht

Kosten beleggingsrekening ING/andere bank

Omdat ik een paar dagen terug opeens een afschrift kreeg van ING voor een kleine post aan een aandelenfonds dat ik daar aanhoudt (erfenis van voorheen Postbank-toen was alles gekoppeld en ''gratis'') over kosten over 1e kwartaal 2011 bleek ik ook opeens rood te staan op die rekening-wat ze wel zullen aangrijpen om er leuke rente bij te tellen. Ik begrijp inmiddels dat vanaf 2011 kosten apart worden doorberekend en niet verstopt via beheersvergoeding wat vroeger het geval was.
ING heeft bij mijn weten hier nooit enige mededeling over gedaan-ik heb al die papieren die ik kreeg toen deze rekening opeens apart moest van de gewone giro nog eens nagelezen. Besloot toen maar die (kleine) post te verkopen en het geld over te schrijven-erg ingewikkeld menu, dat nog eens 2x op tilt sloeg en weer dreigde met nieuwe kosten wegens afwikkeling/opheffing. Ik heb ook nog een beleggingsfonds bij een andere instelling en daarvan tot heden ook nog niets vernomen over apart af te rekenen beheerskosten. Ik denk dat dit forum mischien niet het meest geeigend is-maar als iemand iets beter weet of andere tips in deze heeft-dan graag.

1663 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ch
Chantoetie - May 23, 2024 om 10:43
Geldzaken & recht

Verkeersoverlast. Wat kan ik doen?

Ik ervaar sinds 2- 3 jaar een enorme hinder van het verkeer, zelfs zo erg dat ik er psychisch onder te lijden heb.    In 2019 heb ik mijn huidige huurwoning betrokken en wat was ik gelukkig! En ja, toen lag de weg er natuurlijk ook al. Nu zou je denken; waarom dan aan een weg gaan wonen?   De eerste 2 jaren had ik hier geen last van en het verkeer is in korte tijd in veelvoud toegenomen vo ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer

jo
joost MCMLX - May 22, 2024 om 11:36
Huishouden & energie
Ben ik nu de enige..?

Ben ik nu de enige..?

Ik vraag me af of ik de enige ben die in zijn kast een hoop navullingen(8!) heeft staan van die mini sprays (toiletverfrissers)puur en alleeen omdat de houders het niet uithouden. Ze gaan bij mij meestal tijdens de eerste flacon kapot ... dan blijf je zitten met een navulling, losse houders zijn niet te koop.
Dus blijf je houders kopen met vullingen ....
Bij navraag Jumbo(losse houders) ... Lees meer