lm
door lmusters Jul 6, 2007 om 12:51
Geldzaken & recht

KPN........Grrrrrrrrrrr (Ben ik nog wat vergeten?)

Onderstaand bericht via de klachten E-mail naar KPN gestuurd.


Ben ik nog iets vergeten?


Ter attentie van dhr Jacob Middeldorp (Directeur Klantcontact)


 


Geachte heer Middeldorp,


 


Gisteren, 5 juli 2007 heb ik van u een brief ontvangen (gedateerd 4 juli 2007) waarin staat dat,.......... omdat wij onze vaste telefoonverbinding bij KPN kortgeleden hebben beëindigd wij nu een abonnement moeten gaan betalen voor het telefoon toestel wat wij zo’n 1-1/2 jaar geleden (06-01-2006 om precies te zijn) van KPN als welkomstcadeau hebben gekregen.


 


U schrijft in uw brief iets over een “overeenkomst telecommunicatieapparatuur met contractnummer 3109268”.


 


1.  Zoals gezegd, wij hebben dit telefoontoestel van KPN als welkomstcadeau gekregen (prijs 0,00).  Aan een cadeau koppel je geen contract.


2.  Noch ik, noch mijn vrouw, hebben ooit een contract m.b.t. dit toestel getekend.  Dus er is officieel helemaal geen contract.  Daar wij geen overeenkomst met KPN hebben getekend hoeven wij m.b.t. deze zaak ook geen overeenkomst op te zeggen.


3.  Daar het Malibu 630 toestel wat wij van u gekregen hebben m.b.t. nummerweergave volgens een ander protocol werkt dan hetgeen nodig is bij onze nieuwe provider, hebben wij een nieuw toestel aan moeten schaffen en gebruiken wij onze cadeau gekregen Malibu 630 niet meer.


Zie vervolg:

415 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Jul 6, 2007 om 13:27
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Begrijp dat je kwaad bent maar alles hier (dubbel) blijven posten heeft ook niet veel nut...........

stacey
door stacey - Jul 6, 2007 om 13:31
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Het is beter als je al je (vervolg) reacties onder 1 cq eerdere post geeft, dan blijft alles een beetje bij elkaar/overzichtelijker

stacey
door stacey - Jul 6, 2007 om 13:37
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Leesvoer vorige posts ; 1 ,  2 ,  3 ,  4

lm
door lmusters - Jul 6, 2007 om 14:15
2 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ben nog niet zo goed op de hoogte m.b.t. het goed organiseren van zaken als deze binnen een forum........Stacey.  Misschien dat u mij (beginneling) daarover wat (voor mij begrijpelijke) uitleg kan geven. Dan kan ik het in het vervolg hopelijk beter organiseren en kan ik uw kritiek toch als een positieve reactie (lees opbouwende kritiek) beschouwen.


Vooraleerst gaat het mij om het soort antwoorden wat ik van Read gekregen heb.


Bij voorbaat mijn dank.


Met vriendelijke groet,


L.Musters

stacey
door stacey - Jul 6, 2007 om 14:30
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Als je een reactie plaats hier, dan kun je bij dezelfde reactie ook weer (terug) reageren op antwoorden ( knop `reactie geven`) dan komen alle vermeldingen en antwoorden ed onder dezelfde post zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt en goed kunt lezen.


Dit is niet alleen prettiger voor de beantwoorders als ze alle info kunnen lezen zodat ze je van een goed antwoord kunnen voorzien, maar ook voor jou natuurlijk.


Het is nu helaas zo onoverzichtelijk geworden dat het verhaal niet meer zo goed te volgen is.


Je kunt de dingen die je gepost hebt hier terugvinden onder ` mijn pagina` (op klikken) dan kom je op je profiel uit waar je een antal dingen kunt doen, je vragen bekijken bv. als je daar weer op klikt dan kom je uit bij die vraag


Je kunt ook op je profielnaam klikken dan kom je ook op je profiel uit.


Hoop dat het wat duidelijker voor je is zo.


Groetjes,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer