pl
door pleuntje13 Oct 25, 2011 om 09:23
Geldzaken & recht

Na dagreis tas vermist












N.a.v. uw uitzending van afgelopen zaterdag m.b.t. verkoopreisjes zend ik u dit bericht.
Mijn vriendin heeft 28 juli een gratis dagreis gemaakt met de belofte van geen verkoping. Vreselijke dag gehad - niet om door te komen, met natuurlijk WEL een verkoping: medicijnen waarmee je echt niet zonder kon: van € 2.600,-- nu voor € 1.600,--.
Men was niet echt gretig: Op een gegeven moment werd het publiek uitgemaakt voor asociaal want zei de spreker: in al die jaren had hij nog nooit eerder zo'n publiek gehad; er waren 2 mensen die weerwoord gaven.
Eindelijk op weg naar huis was zij op 1 groep na, de laatste die uit moest stappen.
Het was heel warm weer die dag, dus jas over de arm, wat presentjes in een tas en zodoende de handtas met alle persoonlijke spullen zoals portemonnaie, rijbewijs, huissleutel, telefoon, horloge enz. laten staan. Bij thuiskomst gelijk gaan bellen naar de opgegeven nummers (053-5360664, 053-5381324), maar tot op heden geen contact. Er is minstens 30x gebeld, maar er wordt nooit opgenomen.
Schriftelijk aangifte van vermissing gedaan waarop een anoniem bericht terugkwam dat de tas niet is gevonden. Aangifte gaan doen in Oldenzaal, die agent belde en kreeg wel contact, waarop werd vermeld dat de zaak 'in behandeling' was. Tot op heden ook geen resultaat.
De gsm is heel vaak gebeld, tot 11-08 ging die nog over, dat is nu ook klaar.
Allerlei kosten zijn inmiddels gemaakt zoals vermissingskosten ad € 35,-- en voor nieuwe sloten ad € 83,83.
Tot op heden GEEN ENKELE REACTIE.





.

441 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tdehond
door tdehond - Oct 25, 2011 om 09:27
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

Om welk bedrijf gaat het dat dit "verkoop uitje" organiseerde?

vladja
door vladja - Oct 25, 2011 om 10:15
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Afgezien van het niet bereikbaar (willen) zijn valt de organisatie niets te verwijten. Zij zijn niet verantwoordelijk voor het achterlaten van de tas in de bus en daaruit voortvloeiende kosten.

Als je denkt dat je zomaar een gratis busreisje krijgt - zonder dat daar een prijskaartje aanhangt op een andere manier - dan ben je wel erg goedgelovig. Natuurlijk gaat zo'n (in mijn ogen verderfelijke) organisatie van tevoren niet vertellen dat er een verkoopdemonstratie aan vast zit, waar ze dwingend proberen je allerlei veel te dure onnodige spullen door je strot te douwen. Dan gaat er geen hond meer mee.

Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer