ph
door phpieterse Mar 8, 2009 om 10:38
Geldzaken & recht

Naar andere bank met de spaarloonregeling

Weet iemand of het mogelijk is om met je spaarloonregeling naar een andere bank over te stappen? Ik ben namelijk de ABNAMRO zat. Als zij de rentevoet aanpassen, moet ik maar lijdzaam toezien hoe mijn spaarloon devalueert. Ook vind ik het nogal vreemd om de bankkeuze af te moeten laten hangen van je werkgever.

320 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kr
door krieties - Mar 16, 2009 om 15:50
442 Antwoorden / 0 Vragen
0

Uiteraard kun je vanaf heden bij een andere bank gaan sparen. Het zal echter wel enige moeite kosten om het reeds gespaarde kapitaal weg te halen en bij een andere bank onder te brengen (als dat al mogelijk is).


Sommige werkgevers verplichten werknemers om met z'n allen naar een door de werkgever te bepalen bank te gaan. Zal wel gemakkelijk zijn. TE ZOT VOOR WOORDEN. Ik zou dat weigeren en zelf een bank uitzoeken. Bij grote werkgevers, zoals het Rijk kun je zelf je bank uitkiezen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer