de
door dezekind May 24, 2011 om 13:55
Geldzaken & recht

Weg met de euro

Donkere wolken pakken zich samen boven Europa nu blijkt dat het ene lkand na het andere land in ;problemen komt en wat moet er gedaan worden volgens de overheden wel de landen (lees de falende bankwereld) moet geholpen worden met miljarden.
En degene die aan het begin stonden om de Euro in onze strot te douwen, zeggen ook die landen moeten geld hebben.

Moeten wij ons huishoudboekje niet altijd op; orde hebben en kunnen die landen maar doen en laten wat ze willen want ze worden toch wel geholpen

Kortom wij gaan failliet

465 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - May 24, 2011 om 15:38
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Er isaltijd nog een mogelijk om een land uit de euro te halen, maar of je daar mee opschiet is de vraag. Want euro's lopen door heel europa.
Dus als een land dar voor er uit moet blijft er een enorme schuld achter om dat deze euro.s door het betreffende land vergoed moeten worden in???

de
door dezekind - May 24, 2011 om 15:52
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik weet ook niet of je daar wat mij opschiet, aan de andere kant de miljarden vliegen je om de oren om alle banken in Europa te redden van hun wanbeheer van de afgelopen jaren, en nu wordt de rekening bij de burgers gelegd, temeer straks merkbaar vele lasten omhoog gaan, maar hier zaten wij toch niet op te wachten na al die optimitische geluiden van Kok, Zalm en nog wat van die gestreepte pakken

conny2
door conny2 - May 24, 2011 om 15:55
256 Antwoorden / 4 Vragen
0

Laten wij elkaar niet de put in praten.
Sommige staten in Amerika staan er ook slecht voor, toch is de dollar nog steeds erg gewild, niemand zou de usd om willen ruilen voor een andere munt.
Een keer wisselverlies is meer dan genoeg, laten wij a.u.b. niet meedoen met het gehuil, een andere munt zal ons opnieuw veel geld kosten.

marcel75
door marcel75 - May 24, 2011 om 20:23
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ach ja, dat krijg je als je Jules Paradijs tot benoemd econoom artikeltjes laat schrijven.

toolboy
door toolboy - May 25, 2011 om 00:12
965 Antwoorden / 40 Vragen
0

En de veroorzaker van de euro:
Zijn wel alle stemgrechtigden geweest in dit land.
Elke oplettende medelander had dit kunnen zien aankomen.
Helaas er zijn niet zoveel oplettende .
Das het gevolg van.??

T

marcel75
door marcel75 - May 25, 2011 om 08:57
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Oh ja, en wie stemde onder andere in 2000 vóór toetreding door Griekenland tot de Eurozone? Juist, de politicus die de laatste roept dat de Grieken er uit moeten, oftewel: de grote blonde filosoof.

rj
door rjw - May 25, 2011 om 11:48
3294 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ook zonder de Euro hadden we huidige problemen gehad. Landen zijn immers geen op zich staande eilanden, maar zijn al sinds jaar en dag met elkaar verweven op financieel gebied. Onze staatschuld is immers ook deels door instellingen buiten Nederland gefinancierd en andersom gebeurt dat ook.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer