da
door dannysan Mar 26, 2007 om 10:03
Huishouden & energie

Een nieuw bed... zie door de matrassen het bos niet meer...

Hallo allemaal,


na zelf al een week aan het kijken/speuren/wikken en wegen te zijn geweest wil ik toch mijn vraag hier voorleggen, en hopenlijk kan iemand mij dan advies geven.


Wij zijn, na ruim 7 jaar te hebben geslapen op ons waterbed, toe aan een nieuw bed (dit bed ook al 2e hands gekocht).
De stabilisatie van dit bed is 'af' en ook het stroomelement (getuige onze stroomrekening); en omdat mijn vrouw problemen heeft met haar benen en dus opstaan uit ons lage hard-sided waterbed als zéér storend ervaart (en pijnlijk) zijn we aan het kijken naar een box-spring.


Nu hebben we ook de sites van Hastens e.d. bezocht, maar okay... ik hoef geen bed van 150 euro, maar 7000 euro vindt ik te veel van het goede.


Nu troffen wij in Groningen, bij de winkel Orion Waterbedden en Boxsprings een aanbieding.
Een boxspring met hoofd- en voetenbord, pocketveringsmatras (5-zones) en een topmatras (dus 2x 90x200).
Dit was een aanbieding voor 'maar' 999 euro.
Eerder die dag waren wij al bij 2 andere winkels geweest, en daar beginnen vergelijkbare bedden bij 2000 euro...


Is er iemand die mij kan vertellen waarop ik moet letten bij de aanschaf? En misschien iemand die al ervaring heeft met Orion Waterbedden en Boxsprings uit Groningen?


Ik weet dat slapen een heel persoonlijk iets is, maar ik hoop dat iemand met aankoop- of verkoop-ervaring mij iets wijzer zou kunnen maken; alvast bedankt!


Met vriendelijke groet!
Danny

3481 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

grindweg
door grindweg - Mar 26, 2007 om 20:39
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

al eens aan beterbed gedacht. of droomstad in oude haske al koop je niets toch een perfect advies en nemen de tijd voor je

ma
door martinus66 - Apr 21, 2007 om 20:39
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Danny,


Zelf enkele jaren geleden een nieuwe slaapkamer gekocht. Bij een goede beddenspeciaalzaak zal je wel korting krijgen op de bedden en de kasten maar niet op matrassen, tenzij het een winkelexemplaar is. Wij hebben ook lang gezocht en uiteindelijk is het een boxspring pokketveringmatras geworden van 30cm.


Ik een beetje last van overgewicht, mijn vrouw bijna last van ondergewicht maar allebei van dezelfde lengte. Een goede zaak adviseert je een matras te nemen gebaseerd op je gewicht, je lichaamsbouw ed.


Het is een pullmanmatras boxspring pokketverering matras geworden. Deze zijn niet goedkoop maar slapen bijzonder goed. Ik heb nooit last van mijn rug en elk ander bed waar je in komt te liggen (hotel, pension e.d.) kan hier niet aan tippen.


Het matras is het begin van een goede gezondheid.


Succes


Martinus


 

ho
door hob - Apr 21, 2007 om 22:02
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

U vraagt advies omdat uw vrouw problemen heeft met haar benen bij het opstaan bij een te laag bed enzovoort.


u kan een behoorlijk bedrag opzij zetten om dat betere comfort voor u vrouw in dat gemak te willen veroorloven.


Misschien is het gebruik van een verhoogd bed met een nasa traagfoam matras aan te bevelen voor uw vrouw.


als uzelf geen klachten heeft kan u volstaan met een maat 90x200cm matras voor de heft voor uw vrouw van het ype traagfoam matras van 100% voor de duurdere prijs of met een 5 of 7 cm laag traagfoam op de matras voor een wat lagere prijs. Terwijl u voor uw eigen kant een normale matras neemt (wel op de hoogte letten). Anders is 2 keer hetzelfde toch beter zodat u er ook van geniet.


Nasa Traagfoam materialen waren getest door astronauten in de ruimte. Door lichaamswarmte pas deze zich aan de vorm van het lichaam voor de minste druk en belasting. De bloedstroom van het lichaam komt onbelemmerd op gang en het is gebleken dt veel gebryuikers er baat bij hebben gevonden zoals van nekherniakussens, zitkussens, matrassen en zeer te spreken zijn hierover.


Laat u informeren bij een slaapinetrieur winkel hierover en neemt wel het ype matras dat geen binnenvering heeft maar alleen traagfoam of deels bedekkend. Een 100% schapevachthoes voor in de winter wilt zelfs behaaglijk aanvoelen en de pijn verminderen. En...wilt u toch liever dat waterbed of die duurdere boxspring (omdat u dat gewend bent(...neemt u dan wat u het beste lijkt voor u. Succes bij het vinden en groeten van Hob. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer