an
door antoon1 Jun 17, 2011 om 09:37
Huishouden & energie

Overstappen

Ik denk erover om over te stappen naar e-on energie, omdat ik via mijn vakbond ook nog eens een collectiviteitskorting daarover ontvang. Ik zit nu bij Nuon, en heb een jaar contract dat per 1 july afloopt. Wie heeft er ervaring met e-on en doe ik hier verstandig aan??

508 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wolfenjong
door wolfenjong - Jun 17, 2011 om 11:27
859 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo

Meestal geven deze energie bedrijven voor 1 jaar of 3 jaar als je daar langer klant blijft, en door dat de vakbond u en vele anderen dan aanbrengen geven ze de bond en u vaak nog een extra korting, maar na deze actie betaal je weer gewoon het normale tarief meestal.
Zelf ben ik nu ook klant bij e-on via de Consumentenbond tot juli en dan ga ik met de veiling die de bond heeft georganiseerd naar nuon in juli.
Als je eerlijk de meterstanden doorgeeft en je betaald op tijd dan heb je bijna nooit een probleem met overstappen, dat is mijn ervaring tot nu toe althans.

Dus u kunt nu gerust overstappen daar we ruilen dan ook meteen van leverancier in juli, mooi toeval in deze.

Succes met u keus verder.

sproetje68
door sproetje68 - Jun 22, 2011 om 19:04
14 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik stap regelmatig over van energieleverancier, altijd kortlopende contracten. Bonus innen en wegwezen naar de volgende. Energiemaatschappijen hebben er veel voor over om je klant te maken, dus waarom jaren bij dezelfde blijven die wel geld int, maar verder niets doet? Kijk wel uit bij collectieven, die zijn niet altijd goedkoper omdat vaak niet wordt gekeken naar vastrechtkosten. Enne....volgens mij bestaan er geen onafhankelijke vergelijkingssites en doet een vakbond of consumentenbond dit ook niet speciaal voor ons. Volgens mij is er altijd een belanghebbende in het spel. Goed de websites doorspitten, of ingaan op een telefonische aanbieding.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer