waarschuw redactie
Gebruikersnaam:
donja1991
Level:
Datum:
dinsdag 20 nov 2012, 13:55
Categorie:
Geldzaken & Recht - Juridisch advies 
Antwoorden:
17
Trefwoorden:
Vakfotografen; Fotosessie; Nationalefotostudio 

Op 5 augustus 2012 had ik een fotoshoot bij dit bedrijf. Op die dag heb ik meteen een afspraak gemaakt voor 17 november 2012, voor een nieuwe shoot. Ik zou hier een bedrag voor moeten betalen en ben hier destijds mee akkoord gegaan. Die week heb ik me toch bedacht, omdat ik allerlij dingen van plan was en mijn geld hard nodig zou hebben. In het formulier wat ik gekregen heb stond dat ik binnen een week per brief kon annuleren. Ik heb dus binnen 5 werkdagen een brief naar hun opgestuurd ter annulering. 11 augustus heb ik ook nog een e-mail gestuurd met de brief die ik verzonden had. Ik heb dus eigenlijk dubbel geannuleerd. Nu heb ik afgelopen weekend een mail gekregen dat ik mijn afspraak verzuimd zou hebben, terwijl dit niet waar is. Mijn vriend heeft telefonisch contact met hun gehad en werd onvriendelijk behandeld. Later kreeg ik een mail dat hij het bedrijf bedreigd zou hebben, wat dus helemaal niet klopt.
Ik heb al verschillende acties ondernomen. Ik heb een waarschuwing op facebook gezet, aangifte gedaan en het bedrijf zelf verschillende mail gestuurd.
Het lijkt erop dat ik geen enkele medewerking ga krijgen van dit bedrijf. Het lijkt erop dat ik binnen 14 dagen dus een acceptgiro ga krijgen met een mogelijk bedrag van €165,00! Bij nader speurwerk zou het gaan om een bedrijf dat voorheen ook fotosessie.com en nationalefotostudie.nl geheten heeft.
Nu ik dit gedaan heb, heeft iemand nog advies wat ik verder zou kunnen doen, mochten ze me echt een factuur sturen?