yo
door youdid Oct 29, 2007 om 23:57
Voeding & gezondheid

1 Etos Volume Mascara Etos € 3,19 8,0

Ethos Volume Mascara had een tijd geleden gewonnen bij de Kassatest. Ik heb deze hierna altijd gebruikt, en dat beviel inderdaad erg goed.


Nu heeft Ethos de makeupline vervangen door een nieuwe. Met als gevolg dat ook de volume Mascara niet meer als vroeger is. Klonterig, ander borsteltje die met een rare boog loopt. Kortom, Verandering is geen verbetering, dat wordt hier weer even bevestigd. Ethos zakt voor mij naar de 8e plaats, ipv de 1e plaats waar ze vorig jaar op belandde.


 

853 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

elenay
door elenay - Oct 30, 2007 om 01:08
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

Klopt.
Mascara's veranderen voortdurend.
Wat ik wel aan kan bevelen om de goedkopere en eigen merk van bijvoorbeeld Schlecker, Kruidvat etc. uit te proberen, want daar heb ik ook wel goede ervaringen mee. Hartelijke groet, Elena

ricardow
door ricardow - Oct 30, 2007 om 19:03
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Goedendag,


Helaas staat uw verhaal niet opzich; nadat de enige tijd geleden de make-uplijn van het eigen merk is 'gerelaunched' (zoals dat met een veels te onduidelijke en moeilijke Engelse term aan ons wordt medegeeld), regent het klachten over deze make-up producten. De lippenstift blijft minder goed en lang zitten en is vaak plakkerig op de lippen, de mascara heeft een nieuw borsteltje gekregen en is klonteriger en geeft minder volume (zoals uzelf ook al heeft geconstateerd), de foundation is glimmender en vloeibaarder (waardoor het product moeilijker egaal is aan te brengen), etc. etc.


Het behoeft dan ook geen uitleg dat 'wij' (het verkopend personeel van Etos) niet blij zijn met deze nieuwe lijn.


Maak uw klachten aanhandig bij het Etos hoofdkantoor in Beverwijk; tel. (0251) 28 45 54 (tezamen met alle anderen die klachten hebben over deze productlijn) en hopelijk worden er dan snel veranderingen doorgevoerd voor deze eiegen merk lijn.


Groet Richard (medewerker Etos drogisterij, Amstelveen)

elenay
door elenay - Oct 30, 2007 om 19:08
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

@ricardow,

bedankt voor het telefoonnummer. Ik ga morgen gelijk bellen. Groetjes Elena




st
door stippie_1 - Dec 16, 2008 om 19:44
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

ben het helemaal eens, mijn dochter en ik hebben beiden deze mascare geprobeerd en gecontateerd dat deze van slechte kwaliteit is. Hij droog slecht en gedurende de dag loopt hij helemaal uit. Is slecht te verwijderen en geeft geen volume.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer