venema79
door venema79 Jun 18, 2012 om 09:11
Voeding & gezondheid

Crematie

Nog niet zo lang geleden heb ik onze uitvaartverzekering nagekeken. Toen ik dat zag vond ik dat er iets niet klopte. Heb toen contact gehad met de uitvaartvereniging en er is toen iemand langs geweest. Wilde van hem weten wat er eigenlijk allemaal bij in zat. Wat bleek, hadden ze zo maar de regels veranderd zonder ons daarvan op de hoogte te brengen. Daarnaast kwam ook nog het advies om onze verzekering te verhogen, anders was de kans dat we flink moesten toebetalen. Heb gezegd dat ik daar eerst even over na moest denken. Zoals hij zij werd nu om de 2 a 3 jaar gekeken of het bedrag nog relevant was, anders kregen we bericht dat we de verzekering weer moesten verhogen. In mijn ogen wordt het zo langzaam aan gewoon een geldklopperij in die wereld. Daarnaast is het zo, als het niet volgens hun regels gaat, dat zij dan overal hun handen vanaf trekken en dat je niet het geld krijgt uitgekeerd waar je dan eventueel recht op hebt.

495 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 18, 2012 om 10:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het kan nodig zijn in de loop der tijden iets te veranderen. Daar zal de verzekering een toelichting bij moeten kunnen geven. Wat is er in dit geval veranderd en om welke uitvaartverzekering gaat het?

ve
door verwijderd - Jun 18, 2012 om 10:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat is nu je vraag?

ve
door verwijderd - Jun 18, 2012 om 10:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Een alternatief - indien mogelijk - kan zijn: zelf geld opzij zetten om z.n. bij te betalen.

Als je ouder bent wordt ook de premie hoger, dus kan het aantrekkelijker zijn om er voor te sparen.

ve
door verwijderd - Jun 18, 2012 om 10:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

winterman schreef op maandag 18 jun 2012, 10:22: Wat is nu je vraag?


De vraag zal zijn is het terecht dat het er zo aan toe gaat? Hoe komt het dat men zomaar iets veranderd. Kortom allerlei zaken die normaliter door de uitvaardverzekering verantwoord kunnen worden. Verder staat er nog met zoveel woorden: ik ben verbaasd en wil dat hier even kwijt. Menselijk toch?

ve
door verwijderd - Jun 18, 2012 om 11:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Welke uitvaartvereniging is het en wat is er zomaar gewijzigd?

Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer