ja
door janlie Nov 18, 2010 om 21:21
Voeding & gezondheid

Dubbel betalen

In maart 2007 ging mijn vrouw fitnes doen bij Fit All Day.
Vanaf het begin werden de contributie en inschrijfgeld twee maal van mijn rekening afgeboekt. Dit heb ik door de bank naten storneren en nadien de automatische incasso geblokkeerd omdat ze bleven afboeken zelfs met kosten erbij.ik heb toen per maand overgemaakt. steeds kwamen aanmaningen voor bedragen die allang waren betaald.Op 10-03-2010 kreeg ik zelfs een maning van Intrum justitia een incasso buro in Den Haag deze heb ik geschreven dat Fit All Day niets te vorderen heeft en een uittreksel uit mijn bankafschriften meegestuurd, maar blijkbaar kunnen ze niet lezen. Ze blijven bellen wanneer ik betaal heb ze meerderemalen gezegd dat ik dat niet van plan ben.
Mijn vraag: zijn er meerdere mensen in het land die een probleem met Fit All Day hebben?? En als dit incasso buro blijft bellen kan ik hun dan een rekening voor kosten en ergernis sturen???.
M.Vr.Gr.
Jan

1014 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

vladja
door vladja - Nov 18, 2010 om 21:34
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Intrum Justitia trekt zich geen bal aan van opgestuurde betalingsbewijzen. Die kunnen maar 1 ding en dat is op de knop drukken om weer een brief uit te sturen.

Daar kom je niet verder mee. Je zal het moeten oplossen met de schuldeiser zelf. IJ is niet te stoppen.

Vladja

en
door endemol - Nov 19, 2010 om 01:32
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar sluit ik me bij aan,ik vraag me wel af waarom je niet eerder dit probleem besproken hebt met Fit All Day. Je verhaal gaat van.... Vanaf het begin werden de contributie en inschrijfgeld twee maal van mijn rekening afgeboekt.

naar....Dit heb ik door de bank naten storneren en nadien de automatische incasso geblokkeerd omdat ze bleven afboeken zelfs met kosten erbij

Ik mis het overleg tussen u Fit All Day. IJ is een organisatie dat alleen luistert naar de opdrachtgever.

Succes

ja
door janlie - Nov 19, 2010 om 09:44
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heb vele telefoontjes en mails verzonden daar trekt Fit All Day zich al helemaal niets van aan, zijn ook zeer moeilijk bereikbaar

en
door endemol - Nov 19, 2010 om 11:28
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

als het een bestaand sportschool is bij u in de buurt kunt u toch langs gaan ?

sc
door schouten88 - Nov 24, 2010 om 09:41
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

hallo,

U kunt het beste proberen dit allereerst met de sportschool zelf op te lossen en er naar toe te gaan!

En bij intrum justitia zijn ze verplicht om naar de opdrachtgever te luisteren . Ik zou u dan ook aanraden als u de betalingsbewijzen heeft en u zeker weet dat er niet te vorderen valt door fit all day de zaak dan maar voor te laten komen!

Het is dan wel een moeite maar IJ zal niet de vordering stop kunnen zetten zolang zij opdracht blijven krijgen hem door te zetten! Overigens bent u niet verplicht de kosten van dit bureau te betalen. Want deze kosten zijn nog niet wettelijk bepaald alleen conform staffel. Het is wel zo dat als er een deurwaarder aan te pas zal komen en u niet in het recht staat u wel alle kosten zal moeten betalen!

Maar al met al lijkt het mij verstandig om eerst bij de sportschool zelf langs te gaan met de bewijzen en het zo op te gaan lossen want zij zullen de vordering stop moeten zetten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer