vu
door vuurdraak Mar 26, 2008 om 23:52
Voeding & gezondheid

Epyl smootch

Op tv heb ik een spotje gezien bij Telsel.com. Het gaat over een handschoen die kan ontharen zonder chemiche troep.  Je maakt de handschoen nat en gaat ermee over je benen en de haren wrijf je er zo af. Je kunt het ook voor je oksels ,gezicht en zo gebruiken en voor de heren die te veel beharing hebben ook voor de rug . Mijn vraag is heeft iemand hier ervaring mee en is het echt zo gemakkelijk zoals het er op tv uitziet of werkt het voor geen meter. Het lijkt voor mij ideaal omdat ik allergisch ben voor chemiche middeltjes en dus altijd een scheermesje moet gebruiken en de epy lady vind ik te pijnlijk.

554 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 27, 2008 om 00:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar is al een keer een test op losgelaten, en wat denk je ?


Werkt natuurlijk voor geen meter! Wel voelt je huid aan of je er met een schuurmachine overheen bent gegaan. Niet doen dus, net zoals die "True Cover" waarover je een vraag hebt gesteld. Al die Tellsell troep is duur en werkt niet.

ve
door verwijderd - Mar 27, 2008 om 10:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dank je wel voor de reactie. Dan is het dus toch oplichting en natuurlijk is het zonde van mijn hard verdiende geld. Ik zal dit dus ook niet kopen.

ve
door verwijderd - Mar 27, 2008 om 11:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag vuurdraak,


Waar het om gaat is, dat Telsell naar mijn bescheiden mening, bij voorkeur produkten verkoopt die NIET doen wat er in de reklame over beweerd wordt. Bovendien is Telsell nog niet zo lang geleden failliet gegaan. Veel klanten hebben maanden gewacht op hun bestelling en naar ik op de verschillende consumentensites lees zijn die hun eurootjes gewoon kwijt.


Met vriendelijke groet, Read3. 

ve
door verwijderd - Mar 27, 2008 om 11:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo read


Dat klopt 22000 klanten zijn hun geld kwijt heeft de rechtbank bij de uitspraak van het faillisement kenbaar gemaakt.


En de hufters hebben daarna in eerste instantie via belgie een doorstart gemaakt en zijn nu ook in nederland weer aktief.


Hoe is dat mogelijk vraag ik me af.

ve
door verwijderd - Mar 27, 2008 om 11:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Van epyl smoot is een paar jaar geleden zelfs aangetoond dat er door de wrijving brandwonden  kunnen ontstaan.

ve
door verwijderd - Aug 18, 2008 om 11:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb dat ding toen besteld....en idd, grote brand plekken op mijn been!!


Heel goed dat je dat ding niet besteld hebt!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer