da
door dagmarvo Mar 21, 2007 om 11:58
Voeding & gezondheid

Onderbreken sportabonnement ivm zwangerschap

Toen ik zes maanden zwanger was, heb ik mijn sportabonnement bij sportcity Amsterdam onderbroken. Er werd mij toen verteld dat ik de maanden van de onderbreking gewoon abonnementsgeld moest blijven betalen. Op het moment dat ik mijn abonnement definitief zou opzeggen zou ik dan het aantal maanden van onderbreking gratis mogen sporten na het einde van het abonnement. Ik ben het hier eigenlijk niet mee eens aangezien ik mijn abonnement helemaal niet op wil zeggen, maar nu wel een half jaar abonnementsgeld (285 euro) vooruit heb betaald. Weet iemand wat de regels zijn op dit gebied en of het mogelijk is mijn geld toch terug te krijgen?

6228 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

lexus1979
door lexus1979 - Mar 21, 2007 om 12:28
13 Antwoorden / 2 Vragen
0

éé'n keer plaatsing is voldoende.


Heb je de algemene voorwaarden van de sportschool al doorgelezen?


Daar staat meestal wel in welke voorwaarden er aan het contract verbonden zijn.

stacey
door stacey - Mar 21, 2007 om 13:02
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Je zult de algemene voorwaarden er op moeten nakijken,  ( als je ingeschreven bent voor een abonnement -ongeacht of je wel of niet gaat ben je gewoon betaalplichtig,je hebt een overeenkomst afgesloten en die kun je niet zomaar eenzijdig wijzigen/annuleren).


Dus Als je een abonnement voor een half jaar hebt zit je daaraan vast en of je wel of niet gaat/kan is niet het probleem van de sportschool.


Maar denk dat deze sportschool  het zo heel netjes opgelost heeft, door je de mogelijkheid te bieden de periode later in te halen.


.Zie het probleem in deze niet zo, dan zeg je het op, sport je die maanden die je nog tegoed hebt daarna gratis en dan neem je weer een nieuw abonnement na die periode.


Succes,

da
door dagmarvo - Mar 21, 2007 om 13:31
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor je reactie. Toch nog even als toevoeging; je kunt niet zomaar je abonnement stopzetten en een nieuw abonnement nemen, want dan moet je opnieuw inschrijfkosten betalen.

stacey
door stacey - Mar 21, 2007 om 20:34
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Helaas, het is jammer dat je de inschrijfkosten moet betalen, maar dat zal een stuk goedkoper zijn dan de E 285,- die anders ook kwijt had kunnen zijn als je de tijd niet zou mogen inhalen ;-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer