ha
door hanenbats Jun 23, 2011 om 12:20
Voeding & gezondheid

Spaaractie 125 jaar coca cola

Je kan bij coca cola punten sparen om zo bepaalde producten te verkrijgen. Nu was ik voor een platenspeler aan het sparen waar ik 100 punten voor nodig had. Onder iedere 1,5l fles cola zit 1 punt. Dus ik moet 100 flessen cola à €1,39 kopen. Nu was ik al goed op weg en moest ik op 2 juni nog 16 punten verzamelen om 100 punten te hebben en toen bleek hij al uitverkocht te zijn. De actie duurt t/m 1juli. Ik vind dit persoonlijk ene smerige marketing truc van coca cola om mensen zo veel mogelijk cola te laten drinken en uiteindelijk te weinig producten op voorraad te hebben. Ik voel mij behoorlijk bezeikt door coca cola.

1269 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pe
door peus33 - Jun 24, 2011 om 15:17
9 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je spaarde voor limited edition Coca-Cola artikelen, dat wil zeggen dat er niet onbeperkt veel zijn. Voor de hele Benelux slechts 800 platenspelers en begin juni liep de actie al 2 maanden.

Al heel snel waren bepaalde artikelen niet meer verkrijgbaar (oa metalen plaatjes) en er zijn wel spullen bijbesteld. Er werd al vroeg melding gemaakt op de site van het opraken en hoeveel van welk product ze beschikbaar hadden stond in de actievoorwaarden.

Het is reclame en daarmee natuurlijk een marketingtruc.
Probeer ze de volgende keer slimmer af te zijn door codes bij verenigingen te verzamelen oid. Of onder bekenden, maar ja, dan doe je aan mond-tot-mond reclame voor ze en dat is precies wat willen.

Balen voor je, en succes met het proberen te winnen van de reis.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer