je
door jelmersmink Aug 8, 2016 om 11:42
Vrije tijd & tuin

Toemen

na een drone te hebben gekocht bij toemen in de winkel is er een onderdeel kapot gegaan waarop ik de winkel had gebeld aangezien er nog garantie op zat. er werd mij vertelt dat ik terug moest komen met de drone wat meer dan 100 km rijden is maar ik toch naar de wikel.
in de winkel werd mij vertelt dat ze hem moesten opsturen ik zou mijn drone binnen 4 weken terug krijgen.
na 4 weken ik bel de winkel omdat ik nog niks had gehoord mij werd toen vertelt dat mijn drone bij de fabrikant lag en deze elk moment terug kon komen.
ik weer een week later bellen met de winkel om te horen of hij er al was dat bleek niet het geval want mijn drone stond ineens nog in de winkel en was dus nog niet opgestuurt.
op de vraag waneer hij word opgestuurt kon meneer mij geen antwoord geven en als hij dan eindelijk word opgestuurd dan duurt het nog 4 tot 8 weken.
mij werd vertelt dat ze geen contact kunnen krijgen met dji (fabrikant) en dat het daarom nog wel even kan duren waarop ik op onderzoek ben uit gegaan en ik wel heel makkelijk contact krijg met dji.
aangezien ik na lezen van vele klachten geen vertrouwen meer heb ik deze zaak zou ik graag willen weten wat mijn mogelijkheden zijn om mijn drone werkend terug tekrijgen.

1434 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door datzoekikop - Aug 8, 2016 om 11:56
251 Antwoorden / Vragen
0

Stuur ze een gelijke brief en email en claim binnen 4 weken uw gerepareerde of replacement drone aan u terug te sturen. Overigens, u klaagt nu over 100 km, maar dat was kennelijk geen bezwaar toen u het ding daar kocht. Voor grantie moet u daar toch ook zijn.

edrick3
door edrick3 - Aug 8, 2016 om 12:16
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Lees de info van Consuwijzer.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer