Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 03-06-2014 00:38:05
Geldzaken & Recht

Mensen langer laten werken voor pensioen

[quote=gerbera schreef op vrijdag 30 mei 2014, 17:29][quote=tijger1 schreef op donderdag 29 mei 2014, 13:37]en dit hoort eigenlijk ook niet bij vraag & antwoord, maar bij discussie, hoewel een discussie daarover ook zinloos is. het is door de regering besloten.

en vervolgens ontstaat er een discussie hoe oud mensen worden.
even wat zaken op een rijtje; die 40 dienstjaren zijn géén 40 pensioenjaren. in die tijd begon je met pensioenopbouw bij de leeftijd van 21 jaar en had je in 40 jaar een volledig pensioen opgebouwd. ts heeft dus 36 pensioenjaren en omdat de pensioenopbouw naar 50 jaar is gegaan moet deze dus nog 14 jaar opbouwen. tegenwoordig kan men al vanaf 17 jaar beginnen met pensioenopbouw. tijdens de ww periode gaat de pensioenopbouw gewoon door. hoe het daarna met eventuele vervolguitkering gaat weet ik niet dus waag ik mij daar ook niet aan. overigens moet je elk jaar een pensioenoverzicht ontvangen waarin staat hoeveel pensioen je hebt opgebouwd.
gerbera; over pensioenopbouw bestaan veel onduidelijkheden.. in de vijftiger jaren betaalde men al voor het pensioen vanaf 18 jaar.. ook vrouwen.gingen vrouwen voor hun 25 e`jaar trouwen kregen ze de inleg terug en veelal gelijktijdig ontslag.mannen die bij het abp zaten konden na 40 dienstjaren met pensioen. dat is later twee maal opgerekt. heb je altijd betaald voor eindloon, begin 2000 is dat veranderd in "middenloon ".voor geborenen na 1946.. feit: pensioenfondsen plegen legale diefstal!!.
heeft de partner een klein pensioen, dan kan het zijn dat het grootste pensioen meer gekort wordt dan de uitkering van het lage pensioen. weigeren kan niet om dat te ontvangen.
pensioenfondsen weigeren gegevens te verstrekken over het opgebouwde kapitaal.
van het metaalfonds kan het zijn dat je amper de inleg ontvangt. van het abp wordt uitgekeerd zonder winst en indexatie. dat geld niet voor de top pensioenen. mag u raden waarom..
de rechtelijke macht is een fout stelletje slecht geschoolde horigen van de overheid.
en mijn ervaring; ze kunnen hun eigen tekst niet op papier zetten.
u heeft gewonnen, en de tegenpartij moet u het geleende bedrag terug betalen alsmede de kosten van deze rechtszitting. (in lelystad). wacht u 10 minuten, dan krijgt u de uitspraak mee. na 50 minuten (dat is een uur advocaat kosten) kwam de tekst. ik had wel gewonnen, maar de rechtskosten zouden voor mij zijn. dit is niet verzonnen. zo ken ik nog twee gevallen..
na de mao in 3,5 / drie en een halfjaar op twee vakgebieden afstuderen inclusief een module havo.
dat heb je een universitaire studie rechtsgeleerdheid afgerond..
een erfenis uit de gouden eeuw. rijke kooplieden wilden dat hun minder begaafde kinderen aanzien kregen..ziedaar, zo maar een beetje geschiedenis. groet, h.
mijn boodschap, wees niet onder de indruk van rechters.
mijn vrouw heeft een uitspraak vanwege dubbel betaalde maximale aow premie.
de tekst. "in principale heeft u gelijk. maar het kost de overheid te veel geld".
zaak verloren en acht en wiegel lachten zich een deuk..