Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanma - 03-06-2014 17:46:05
Huishouden & Energie

Gedupeerd door de keukenboer

Beste,

afgelopen vrijdag hebben mijn vriend en ik een koopovereenkomst getekend bij bruynzeel voor een keu ken. deze overeenkomst was ondervoorbehoud van financiering en er stond ook in dat mijn keuken nog mocht wijzigen. ze zijn nog niet komen inmeten of iets...

nu is het aankoopbedrag van het huis tegengevallen en hebben wij nu minder bouwbudget als verwacht. daarom willen wij nu voor een andere keuken gaan in een andere prijsklasse.

mijn vraag is of ik op basis hiervan de overeenkomst kan ontbinden of niet? en is het niet gemakkelijker en sneller om de keuken te wijziging naar alleen een paslat zodat ik de koopovereenkomst intact laat en geen annuleringskosten hoef te betalen ipv de €10.000 die nu op de overeenkomst staan.

gr.