Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
silli - 05-06-2014 11:38:55
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Dag allemaal .

ook ik ben "erin getrapt "maar was gelukkig na een dag er al uit dat dit sprookje te mooi om waar te zijn was, en dat dank zij jullie allemaal .
ik volg dit topic dan ook al een poosje .
na een zeer boze mail van mijn kant is de rekenig direct opgeheven , nu krijg ik ineens een rekening ;

onlangs heeft gfh giro werkzaamheden en/of diensten voor u verricht. de factuur voor deze verrichte werkzaamheden en/of diensten vindt u in de bijlage.

het bijbehorende bedrag kunt u eenvoudig betalen via ideal. hiervoor klikt u op de onderstaande beveiligde link. de factuur dient uiterlijk 19-06-2014 op onze rekening bijgeschreven te zijn.

heeft u nog vragen over deze factuur, kunt u contact opnemen met gfh giro op telefoonnummer 0888810188 of via factua@gfhgiro.nl.

ideal betaling factuur: ideal link


ik neem zomaar aan dat deze werkzaamheden het gezellig koffie drinken en het "afzeiken "van andere verzekeringen/spaarvormen inhoud. ben dan ook niet van plan om te betalen . wie heeft hier al ervaring mee ?