Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcow - 05-06-2014 11:42:21
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Ik verdedig niemand, ik beoordeel alleen op basis van feiten en waarheden in plaats van op aannames.
de tijd waarin die woekerpolissen zijn verkocht is voorbij, dat was de tijd van aannames ( de beurs gaat altijd met 12% per jaar omhoog). die tijd is gelukkig voorbij.
in de huidige nieuwe tijd moeten producten transparant zijn, bestaat er geen provisie meer en moet je als consument betalen voor advies.
verzekeraars hebben hun producten nauwelijks aangepast, verbergen nog steeds een gedeelte van hun kosten in het rendement en doen nog steeds of hun neus bloed.

alle nieuwe toetreders op deze markt die wel volgens de nieuwe regels werken moeten worden toegejuicht zodat mensen worden wakker geschud om eens naar hun bestaande producten te (laten) kijken.

als elke nieuwe ontwikkeling op de markt door mensen wordt bekritiseert zonder dat deze de feiten kennen dan zouden we nu nog steeds met een houten knots achter beren aan rennen