Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
foodgood10 - 05-06-2014 15:49:23
Garantie & Verzekeringen

Ter beschikking van de wetenschap

[quote=marcel75 schreef op donderdag 5 jun 2014, 14:55]is dat uw eigen mening of is dat ergens terug te vinden. als het uw eigen mening is, dan is die naar mijn mening onjuist. een verzekering sluit je om als zich een bepaalde omstandigheid voordoet, je dan aanspraak kunt maken op die verzekering ter compensatie van je financiƫle leed. dat je geen aanspraak maakt op die verzekering, maakt het niet meteen dat de verzekeraar de premies moet terugbetalen. dan zouden de opstalverzekeraar, in deboedelverzekeraar, de rechtsbijstandsverzekeraar etc ook moeten terugbetalen als je er geen aansrpaak op maakt.

marcel, ik kreeg in 2010 (in antwoord op mijn vraag) dat dela een vaste vergoeding uitkeert aan mijn nabestaanden als mijn lichaam wordt geaccepteerd door de wetenschap, voor dat jaar een vergoeding van 2.911 euro, jaarlijks wordt dit bedrag aangepast. nelly