Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
silli - 05-06-2014 22:04:43
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

@sharon13

omdat wij niet eens wisten dat we een polis hadden ( we kregen offertes toegestuurd ...niks rekening , niks polis ) maar dat pas lazen toen we flink gingen zoeken op internet is het bij ons niet binnen 48 uur ontbonden .
ik heb deze meneer niet uitgenodigd en die meneer heeft ons niet verteld dat wij hem moesten betalen dus ik ga dit ook niet betalen .
ik heb een mail gestuurd dat ik niet van plan ben om te betalen en mochten ze ons verder lastig blijven vallen dat ze dan met onze advocaat verder mogen gaan .
zit er zelfs sterk aan te denken om hen een rekening te sturen . gedorven inkomsten , ik kon tenslotte niet werken toen die man hier zat of toen ik alles voor en over hen aan het uitzoeken was ....en uiteraard de kopjes koffie die de meneer genuttigd heeft ....kost allemaal geld. ik bel helemaal niets, ik mail, ik wil alles op papier , heb ik overal bewijs van ( o.k mail ook goed )