Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joentje1978 - 06-06-2014 14:20:33
Elektronica & TV

Philips hts 3377 kabels

Niet zo moeilijk doen en gewoon de bestaande kabels verlengen met een stuk draad wat je op elke hoek van de straat kunt kopen.

hoeft niet perse dikker te zijn dan de kabeldikte die er al bij zit, dat kleine beetje extra weerstand voor die paar meter extra kabel dat merk je niet eens.
voor de versterker in de set zelf maakt het ook niets uit, die hoeft door de iets hogere weerstand minder vermogen te leveren.

mocht de hoofdunit of de subwoofer (indien de versterker daarin zit) binnen de garantie defect raken (luidsprekers zelf gaan meestal niet stuk) dan stuur je gewoon alleen de hoofdunit en de subwoofer op en laat je de luidsprekers met de verlengde kabels lekker thuis.
een reparatiebedrijf heeft gerust wel luidsprekers liggen waarmee ze zo'n set kunnen testen.

ook denk ik niet dat een reparatiebedrijf moeilijk doet als ze zien dat je de kabels op een nette en betrouwbare manier verlengd hebt.
anders is het als de set gesneuveld is door ondeskundig verlengde kabels waarvan de draden kortsluiting hebben gemaakt.

ik kan het weten, heb zelf voor een geautoriseerd reparatiebedrijf van philips gewerkt.