Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 06-06-2014 16:18:02
Huishouden & Energie

Eindafrekening een half jaar te laat

Het lijkt wel of ze allemaal bezig zijn met het overstappen naar een ander computer systeem
mijn woningbouw vereniging (woonstede te ede) begon vorig jaar met een ander computersysteem waardoor de eindafrekening van de stookkosten bijna 2 maanden later was dan normaal
en nu is er door een ander computersysteem achterstand betreffende de eindafrekening van de service kosten deze afrekening kregen we altijd half april en dat word nu ergens in juli.
maar het totale verbruik hier in de flat word altijd op 1 januari opgenomen maar gaan ze in februari bezig met het overstappen naar een ander computersysteem?????????????maar de woonstede kan van mij de spreekwoordelijke pot op ik wacht met mijn huur betalen totdat ik een herinnering krijg en dan betaal ik pas plus ze krijgen een soort gelijke mail van wat hun mij stuurde
en zeg dat er een achterstand is doordat ik van xp naar 7 ben overgestapt en dat daardoor de betaling van de huur enige achterstand heeft opgelopen en ze daar wel begrip voor zullen hebben want hun hebben dat ook bij de hand gehad.
het is een beetje kinderachtig maar wat hun kunnen kan ik ook en dan heb ik nog niet eens over het vele geld wat bij woonstede in de pot blijft zitten want kwa service kosten krijgt bijna iedereen die in een flat woont geld terug.