Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 08-06-2014 10:54:16
Garantie & Verzekeringen

Mag een zorgverzekeraar medische gegevens eisen?

[quote=tijger1 schreef op zondag 8 jun 2014, 10:30]ik blijf het nog wel steeds wonderlijk vinden, dat terwijl u bijna dood verklaard was, eerst naar huis ging en met de verzekeraar gast overleggen.

bij zo'n spoedkwestie doet geen hond dat, maar zoekt per omgaande medische hulp, meldt zo'n opname aan de verzekeraar en dan wordt gewoon betaald.

u had dan wel een speciale aandoening, dat u eerst de tijd nam om te gaan overleggen met de verzekeraar.

dat zal dus die grote vragen opwerpen.

hij is zelfs maanden in overleg geweest met de vgz??!! hij zal - net als hier - zaken achterwege gelaten hebben, verkeerde/incomplete informatie gegeven enz. enz. aan de klantenservice van vgz. logisch dat ze meer info willen en logisch ook dat czar nu ineens begint over zijn privacy!

maar goed, czar vindt zichzelf super bijdehand en de beantwoorders op dit forum dombo's. dus zal hij ongetwijfeld dit probleem zelf wel kunnen oplossen. toch wel vreemd dan dat hij hier regelmatig vragen stelt als hij er zo over denkt.

quote czar: ohh u vind dat iedere idioot serieus genomen moet worden?

vind ik niet, dus ik reageer daarom ook niet meer.