Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 08-06-2014 20:39:14
Garantie & Verzekeringen

Mag een zorgverzekeraar medische gegevens eisen?

@ron530: ik ben het feitelijk niet met u eens, maar dat is wel wat ik ga doen. ik ga uiteindelijk de verzekeraar ook wel voorzien van de gevraagde gegevens, maar met grote tegenzin. ik vind dat de verzekeraar hier way-out-of-line is. getuige ook de uitzending van zembla.

tevens vind ik dat zowel het zorgsysteem als de controle daarop in nederland verziekt is.
ik hoef toch niet de schandalen die zich al opstapelen op dit punt nog eens te herhalen?
http://www.nugeld.nl/ondernemen/3773207/winst-zorgverzekeraar-vgz-ruim-verdrievoudigd.html">klik! winst vgz verdrievoudigd na een verzesvoudiging in 2012.

mensen die beweren dat ze niets te verbergen hebben zijn ronduit dom.
dat zijn dezelfde types die later komen klagen of een organisatie wel iets met hun gegevens mag doen, als het al te laat is dus.

voorts vind ik het bedroevend dat op een simpele vraag er slechts een enkeling is die een poging doet een antwoord te formuleren. de meesten hebben een mening over mij of de zorgverzekeraar.