Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 10-06-2014 00:34:39
Garantie & Verzekeringen

Mag een zorgverzekeraar medische gegevens eisen?

[quote=mein33 schreef op maandag 9 jun 2014, 14:26]
eerst de grote broek aantrekken om vervolgens eieren voor uw geld te kiezen.


ik beloop de verschillende mogelijkheden, die ook hier zijn aangegeven.
vervolgens wordt overal de deur dicht gegooid (ik noem bijv. het skgz, maar ook mijn eigen verzekering vgz). tsja, dan is het overwegen en keuzes maken. ik ken het civiele systeem en heb daar meermalen mee te maken gehad, ook als aanklager en soms moet je de strijd staken en je energie in andere zaken steken, mijn gezondheid in dit geval.

[quote=mein33 schreef op maandag 9 jun 2014, 14:26]
uw poot stijf houden om uw gelijk te halen durft u blijkbaar niet aan.


dat klopt.

[quote=mein33 schreef op maandag 9 jun 2014, 14:26]
eerst iedereen beledigen die aangaf hoe te handelen om vervolgens die "goed bedoelde" raad toch maar gaan op te volgen.


ik blijf bij mijn standpunt dat het nederlandse systeem van zorgverzekeringen verziekt is. dat de helft van de premies wordt aangewend voor verkeerde zaken en dat de privacy ernstig in het gedrang is. dat bleek ook uit de uitzending van zembla en dat blijkt eigenlijk steeds uit de media.

maar u bent kennelijk op uw teentjes getrapt omdat ik aangegeven heb dat mensen die zeggen dat iedereen alles van hen mag weten nogal dom zijn. u bent kennelijk zo iemand.
ik heb uw pincode en uw bsn en bankgegevens overigens nog niet ontvangen, misschien kan uw zorgverzekeraar daarover wat helderheid verschaffen?