Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 10-06-2014 00:56:58
Garantie & Verzekeringen

Mag een zorgverzekeraar medische gegevens eisen?

[quote=tijger1 schreef op maandag 9 jun 2014, 18:51]@forever
dat is het juist. er staat heel veel onzin in dat dossier. "morgen dood, benen eraf" .


je wordt doorgestuurd naar een ziekenhuisje om röntgenfoto's te laten maken en zonder te kijken naar de foto's krijg je van een lokale ziekenhuis-arts een onderzoek met die conclusie. er wordt 3 uur op je ingepraat door al het nog aanwezige personeel (en ze hebben me ook prima behandeld op basis van hun bevindingen). ze wilden me niet laten gaan, tenzij ik dat op eigen verantwoording deed, naar wat achteraf bleek volkomen terecht.
beste tijger1, ik hoop niet dat je in diezelfde situatie komt, maar ik heb toch echt een afschrift zoals beschreven, ondertekend door de internist van dat ziekenhuis.

zal ik het publiceren? en ga je het dan nog in twijfel trekken? of ga je het desnoods onderzoeken?
daar zal ik je alle ruimte en toestemming voor geven! wil je de (door vgz niet betaalde) rekening ook nog zien? ga je na uitgebreide onderzoeking hier ook publiceren?
jou vertrouw ik voldoende om alle stukken openbaar te maken.

en als je daarna nog vindt dat het maar een lul-verhaal is, dan mag je dat ook publiceren.

geloof me, er staat letterlijk "tot" dubbelonderstreept en "verlust beide beine" dubbelonderstreept, en wel voor de volgende dag. ik ben het wel met je eens dat het onzin was, want ik ben er niet op ingegaan en heb voor eigen risico getekend. wat ook weer niemand gelooft, want zoiets doen jullie niet. jullie denken dat artsen heilig zijn en ook dat maakt de gezondheidszorg natuurlijk duur. nogmaals ik had achteraf bezien gelijk dat het zo'n vaart niet zou lopen.

nah, neem je de uitdaging aan? je uitlating dat alles wat ik schrijf nogal onzin is is namelijk nogal kwetsend. ik heb het letterlijk op papier.